Най-гадната зодия за мъж! - 4

• 48 046
  • 888
  •   1
Отговори
# 705
При мен в сайта, който пусна Джулая 🤗, излиза най-много въздух и огън, малко земя, а вода почти никаква. Откъде ми идват тогава чувствителността и емоционалността? Доминиращ знак ми е везни, имам и стелиум в зодията, да не би оттам да е? Мистерия…

Милото е огън и вода, доминиращ знак - стрелец. Той е голям добряк, с невероятно чувство за хумор, обаче на устата няма цедка… 🤪 И въпреки всичко аз с цялата си дипломатичност в сравнение с него минавам пред околните за зла 😂

# 706
  • София
Дори не става въпрос за слабост
Да кажем хипер изнервена съм я в работата нещо, я ПМС , но аз вместо да споделям, се опитвам да прикривам това, тъй като в моята глава никой не е длъжен да ме “прави” спокойна.
Един вид каквото аз си направя , сама и си оправям тъпотиите.
НО , водните знаци усещат това
И оттам вече видях разликите между скорпион и рак.

Като им казвам и на двете зодии - нищо ми няма и това ги кара да вкарват в действие начините си за справяне.
Даже мислят , че усещат тревогата като заплаха за тях, защото моите мисли ще са свързани с МОЯ проблем и няма да получат вниманието (ми)

Аз лично предпочитам подхода на скорпион, защото ракът става хипер грижовен , а аз го усещам Като съжаление от негова страна и не обичам някой да ми уидисва на състоянията.
Защото така или иначе аз полудявам за няколко минути и после ми минава.

# 707
  • Тра-ла-ла
Няма угодия на жените Stuck Out Tongue Winking Eye

# 708
НО , водните знаци усещат това
И оттам вече видях разликите между скорпион и рак.

Като им казвам и на двете зодии - нищо ми няма и това ги кара да вкарват в действие начините си за справяне.
Даже мислят , че усещат тревогата като заплаха за тях, защото моите мисли ще са свързани с МОЯ проблем и няма да получат вниманието (ми)
От моя гледна точка - усещаме проблем и искаме да го решим, или поне да знаем какъв е, за да знаем как да се държим. Аз лично винаги искам да имам колкото се може повече информация. Но и за момент не съм си помислила, че заради ТВОЯ проблем ще МЕ лишиш от вниманието си. Никога това не е било мотив за натискането, чопленето, питането.

Мъже скорпион познавам няколко, двама по-отблизо. Единият си е женкар, чаровен, действа по учебник - рози, бижута.. Но не се съобразява каква жена има пред него. Примерно: ти обичаш сребро, той обаче ти подарява злато, защото е по-скъпо.
Другият е противоположност. Ужасно верен. Буквално не му става от друга, ако е във връзка. Прекрасен, мил, услужлив, добър. Винаги ще помогне, ще подкрепи, вкл. финансово.

# 709
Джулайче мерси за линка. Излезе, че съм 48% огън, 39 % земя, 12% вода и 1% въздух. Мъжът ми 60% огън, 30% земя, 9 вода и 1% въздух.

# 710
Уиндче, ти с какъв асцендент беше? Помня Луната, че е като моята, но АСЦ не. Аз пък като полудея и не го изговоря на минутата каквото и да е, ако взема да го оставям за утре… Става олелемайко.

# 711
  • София
Уиндче, ти с какъв асцендент беше? Помня Луната, че е като моята, но АСЦ не. Аз пък като полудея и не го изговоря на минутата каквото и да е, ако взема да го оставям за утре… Става олелемайко.
Асц Стрелец , а твоят ?

Да , то става оле-мале ако около мен има хора 😀 по-точно -мъже

Ако звънна на приятелка, сякаш звъня на психотерапевт . Минава лесно и бързо , защото жените умеем да слушаме, без да даваме излишно ( така мисля)

# 712
Скорпион Joy Предвид него не ме плащат представителите на зодията. Мъжете знаем, че не обичат олелемайко без значение от зодията. И все искат да са те правите и те да са най-отгоре. Абе това, което знам със сигурност е, че сме от различни планети. Не е само зодия… Мъжете като цяло са си едно неблагодарно племе.

# 713
Fearnot, добре, де..... Тази добронамереност в Стрелеца не е ли само привидна, тоест, това което показва пред другите?! Един вид го играе, за да не му излезнат скритите намерения?!

Защото  мъжете от зодията на мен ми идват прекалено центрирани единствено и само върху себе си, и че обичат да живеят на чужд гръб. Като в същото време нямат проблеми да обясняват на ляво и на дясно как ако не са те, близките им едва ли не са пътници.

Най-фрапантен пример: бащата на моя приятелка имаше собствен бизнес преди години, който фалира. И от тогава нито работи, нито се опитва дори да си намери работа, нито да започне нещо отначало, нито помага в домашните ангажименти. А тя е тази, която се грижи за него - дава му пари, чисти, готви... и т.н. И един път не е казал добра дума за нея или поне едно "благодаря". А иначе всички му съчувстват на него (не знам точно к'ви измислици дрънка), защото извърта нещата така, че едва ли не колко "добра" и "умна" дъщеря е отгледал, а то нали "положението в странта е зле"... (шут в задника!). А на нея и е съвестно и не иска да го оставя. Та така...

# 714
  • София
Раците са codependent, сигурно си мисли, че на него му се сърдиш и иска да върне "баланса".

# 715
  • Тра-ла-ла
А, бе не обичали Скорпионите драмата...За това и жените, и мъжете Скорпита много често си взимат Рибка/Рибок Joy

# 716
Fearnot, добре, де..... Тази добронамереност в Стрелеца не е ли само привидна, тоест, това което показва пред другите?! Един вид го играе, за да не му излезнат скритите намерения?!

Моят е овен, не е стрелец. Стрелец му излезе доминиращия знак в наталната карта по формулата 5 огнени знаци + 5 подвижни = стрелец. В никакъв случай не е поза или роля при него. Той си е по детски чистосърдечен и прям, каквото мисли - това ще каже, има пълно припокриване между думи и действия. След всички лъжци и манипулатори, на които съм попадала в миналото, това няма как да не го оценя. Още - в него няма злоба и завист, ама ни-как-ви.

# 717
  • София
А, бе не обичали Скорпионите драмата...За това и жените, и мъжете Скорпита много често си взимат Рибка/Рибок Joy
За да драматизират заедно ли ? 😀

# 718
  • София
При мен доминиращият знак излезна лъвче Innocent

# 719
Интересно, моят Овен се отнася по същия начин към мен. Усеща, когато нещо ме гложди и съм "различна". Само че тогава ставам по-обрана и сериозна, по това ме разпознава. Пита ме какво ми има, пръхти, казва, че с поведението ми мисли, че той е направил нещо. Мрази, когато съм "сърдита", и иска да ме вижда винаги усмихната... Тези мои промени в настроението ми определено му влият.

Аз подозирам, че има нещо рачешко в него. Асцендент Рак например има определени физически характеристики.. Не съм го питала в колко часа е роден, защото ми е под нивото. 😅 Между другото, едни от най-близките ми хора са с Ас Рак.

Общи условия

Активация на акаунт