Най-гадната зодия за мъж! - 4

• 48 050
  • 888
  •   1
Отговори
# 675
Чувствителен бил, брех... Ама като липсват топлина, енергия, страст, радост от живота...

Ако е към мен - радост от живота, енергия - има в изобилие
Страст.. хм, постояно сексуално желание  - да, но страст към мен по моите критерии - не. Т.е. да ме грабне от вратата, да ме нахапе и да ми разкъса дрехите Satisfied
Топлина - задоволителна; студ съм усещала до сега само от Козел. Арктика.

https://www.astrotheme.com/astrological_elements_fire_air_earth_water.php
Линк. въведи си имена, дата, час, Next next и дава диаграма.

# 676
  • София
Мерси!

# 677
  • Далечният изток
Не, Витаминче, за моя козел ставаше въпрос, че няма никакъв огън, някви 2% само.
Наистина му липсват огън и страст... Затова и казах - точно обратното на мен, при мен 60% огън Simple Smile То верно, че е добре някой от време на време да ме потушава... Защото при него преобладава водата.

# 678
Моят май имаше към 53-4 земя, останалото вода и някакви 10 без малко въздух и още по-малко огън. Определено е по-чувствителен от мен.

# 679
Искам само да ви покажа диаграмата на един Водолей Joy Направо лудница Joy

# 680
  • София
При мен 75% от картата са огън и вода. Това обяснява много неща. Почти никакъв въздух нямам. Joy

Току- що погледнах съотношението на една риба с номерца - 60% гола вОда. Joy

# 681
На мен ми излезе доста вода, не се бях замисляла до сега. Аз си признавам, че себе си рядко гледам, даже забравям често разни планети къде са ми, но на интересни хора помня.

# 682
Не мен земята ми е водеща, а останалите стихии са сравнително по-равно, което обяснява защо съм такъв темерут за повечето хора. Joy
На моя Лъв пък е водно-огнена и то е някакъв микс между лъвска и рачешка енергия... Малко на биполярно разстройство прилича. Joy

# 683
  • Далечният изток
О, недей така. Joy Аз съм с планети в Рак и Лъв, а, и в Овен имам - по-скоро огнено-водна.
Абе верно, че не съм много наред, ама чак биполярна.... Joy

# 684
Тия карти с вода, въздух, земя, огън как ги правите?

# 685
Мм..

П.п. Кристина,  малко по-назад дадох линк.

# 686
Ще ревете вие за козирог, ама айде...Joy
Аз земя имам 37.7, въздух 29.5, огън 18.3 и вода 14.5. Какво ще кажете?
Не мен земята ми е водеща, а останалите стихии са сравнително по-равно, което обяснява защо съм такъв темерут за повечето хора. Joy
То и аз горе- долу така, ама реших, че съм уравновесена...

# 687
За Козирог и Рак надали някой ще зареве?! Simple Smile

# 688
Общото между Овена и Козирога е, че НАИСТИНА се мислят за най-добрите и сами си хвалят зодиите. 😆
(Нинче, 🤗)

На мен това ми е любимият колаж 😄:

Последна редакция: сб, 18 сеп 2021, 16:01 от green_lizard

# 689
Общото между Овена и Козирога е, че НАИСТИНА се мислят за най-добрите и сами си хвалят зодиите. 😆
(Нинче, 🤗)
Аз обаче само мъж Козирог хваля, въобще не съм си доволна от зодията. Можеше да съм Везни например,  или една Лъвица да речем, Близнаци или Стрелец също нямаше да ми е зле... Козирогът е добър за околните по- скоро, за себе си - не.

На колажа бих разменила скорпиона и Рака.

Общи условия

Активация на акаунт