Най-гадната зодия за мъж! - 4

• 47 886
  • 888
  •   1
Отговори
# 105
И Скорпиона и Рака напипват болната точка и започват да натискат там. Моите наблюдения са, че в началото е лек натиск и с времето става все по-силен.
Разликата е, че Скорпионите са и по-отмъстителни и малко по-добри в обидите. Както може да те засегне един Скорпион, никой друг не може.

# 106
Изключителна ревност от типа “не ми е приятно да общуваш с еди си кои твои приятели” или “ако аз не съм поканен и ти няма да ходиш без мен” Expressionless
Това на мен ми го правеше Риба.
За скорпионите и аз знам, че сме бели и черни.

# 107
  • Тра-ла-ла
Изключителна ревност от типа “не ми е приятно да общуваш с еди си кои твои приятели” или “ако аз не съм поканен и ти няма да ходиш без мен” Expressionless
Това на мен ми го правеше Риба.
И при мен Рибок е проявявал такъв тип ревност. И то ми е само приятел от 100 г., не сме гаджета.

Колежка Скорпионка е с мъж Риби...същата история. Цупене, мрънкане, сръдни, ама къде без мен, уикендите задължително да е само с него

# 108
Аз съм Водолей и не съм най- читавата и кротка жена на света, имам луна в Овен и доста планети в Стрелец.
Борбена, хаплива съм и не мълча, езикът ми изпреварва мозъка.
А Девите искат подчинение и преклонена главичка, хем е по малък от мен на години.
Наистина са трудни характери, не умеят да правят компромиси, педанти, тесногръди.
Голям егоцентрик и нарцис, на думи много обича и го е грижа за бебето, но дела. ..
Да, иска да го гледа, но като на кукла да му се радва, без грижите и задълженията.

# 109
  • България
Идвам да се оплача от Мъж Дева.
Заядлив мърморко, мамино синче, постоянно
чати с други жени и най- гадното- със склонност към насилие!
Заключи ме на терасата ( било на шега Rage), бях с мокра коса и по пижама.
Удрях по стъклото, удари ме и ми изви ръцете, че съм щяла да строша вратата.
После психоатаки, грозни обиди, че съм луда и тн.
Мъж на 33, агресивен, подигравателен и заклет вещоман и материалист.
Същото, а и по-лошо ми е причинявал Лъв. Майка му казваше да търпя, че всички мъже били такива.
А сега сестра му казала на дъщеря ми, че съм си заслужавала боя. Предвид, че точно на тая съпругът опипва моята дъщеря, пробвал е и с мен. Моралът им е на минус.
Търпях 16 години, за да има детето ми семейство, но сега тя ми каза, че това е било грешка. Между другото, на баща ѝ се роди момче от друга жена и онзи обезнаследи дъщеря си приживе. В смисъл, още не е умрял, но ѝ е съобщил за взетото си решение.
Принципно не споделям много, но ми напомни за мен самата и грешните ми решения.
И не пускай тема. Ще те разчастят и изкарат виновна за всичко. Малко в стил моята бивша свекърва и зълва.

# 110
katerichka, не знам как се определяш като борбена след като седиш при това положение.

# 111
katerichka, не знам как се определяш като борбена след като седиш при това положение.
По принцип бях борбена, не търпях отношението му, но ми писна от кавги.
Все обещава, че ще е добър, а и  ме увещава да не съм разваляла семейството..
Сега съм се примирила, че ми е много мъничка и не ми се искаше да расте без баща.
Моята приятелка Дева гледа детето си без баща му и й е много трудно, не исках да следвам стъпките й...
Сори за спама !

# 112
Не търпях отношението му би означавало да си си тръгнала отдавна. След като си там значи търпиш. Аз няма да ти набивам канчето, щом си склонна дъщеря ти да приеме този модел на поведение ок. Подобни мъже Дева, Рак или Еднорог не заслужават жена вкъщи, деца още по-малко.

# 113
  • София
Имам една приятелка Овен, и тя се приема за много силна, оправна и борбена.
И тя седя с мъжа си насилник до 18-тата година на детето.
Към момента изпада в истерии от всичко, някой като я засече на пътя е склонна да слезе и да го набие. Определя се като чувствителна и емоционална, ами не - с разбита психика е и истерична.
Сина и няма да го коментирам дори. 20 годишен младеж и звъни през 1 час да и мрънка и реве за елементарни глупости.
Детето ти ще си има баща, но ще е непълноценен човек със смазана психика, ти също.
А най-вероятно и агресор и насилник, защото ще го приема за нормално.

Иначе темата е сериозна и въобще не е за раздел астрология.
Иначе и аз съм Водолей с луна Овен и настоящия ми приятел е Дева.
И да педант е, тесногръд е, егоцентрик е.
А пък ние Водолейте сме си самосдостатъчни и трудно ставаме зависими от други човешки същества, но не всичко в този живот са зодии.

# 114
Аз съм Дева, но мъж Дева не мога да изтърпя. Явно имаме общи дразнещи черти като дребнавост, неспокойствие, язвителен език и други такива. Но познавам и свестни мъже от тази зодия. Не са всички дребнави досадници, а много от тях имат и привлекателен външен вид.

# 115
Да, винаги са спретнати Девите, това ми харесва във външния им вид.

# 116
Познавам мъж Дева, юрисконсулт, красив, висок, умен и с чувство за хумор.
Женен, с дете, разбрах му, че жена му, също Дева, се е върнала с детето им в родния си град.
Винаги съм го имала за много свестен и културен човек, не знам какви са им историите.

# 117
За Скорпионът мъж (а и жена) мога да кажа, че ако те прецени за добър приятел, ще ти помогне в труден момент за разлика от голите приказки на много други. Е, може и да е с лек шут да ти даде ускорение, но резултатът ще е положителен за теб. Те не са склонни като хленчиш да ти пригласят. Виждат точно проблема и прилагат точното действие. И не търсят отплата после.

# 118
  • Бургас
Аз едно разбрах-това как изглежда отстрани много лъже.Много хора/в случая мъже/ навън са добра компания, галантни, а вкъщи си изхвърлят всичко, което навън не могат.А пък мъже избарани като жени-само за гледане.Мисля, че всеки "истински"мъж трябва да има лека доза нескопосаност за да може жената да го скопосва Laughing

# 119
  • София
Мъжете раци са толкова долни създания! Така извъртат истината, че се чудиш наред ли си с главата?
Да срещнеш свестен Рак е като да срещнеш еднорог.
Да не говорим пък колко са шавливи.
Няма рак, който да познавам, а са доста, който да не изневерява. И мъжете, и жените.

Общи условия

Активация на акаунт