Най-гадната зодия за мъж! - 4

• 48 079
  • 888
  •   1
Отговори
# 600
Мъжете Близнаци са отврат. Мислят се за много начетени, ерудирани и неустоими, а всъщност са един балон с хелий и нищо повече. Лъжат, мажат, увъртат се до шия, кръшкат и изневеряват. Трябва да си абсолютно, не дзен, ми дзън да ги издържиш. Наблюденията са ми преки върху два съвсем идентични екземпляра. Иначе може да се води комуникация с тях, лековато върви, но с идеята че всичко е преувеличено поне по 3.

# 601
  • София
Много са смуут близнаците, много.

# 602
Първият ми е Близнаци, страхотен човек, много ми угаждаше..
Винаги ще съжалявам, че го оставих, но бях малка и зелена.
Инженер, умен, начетен, страхотно чувство за хумор.
Следващият бе Козирог, пълна скръб и дърво, само имиджът му беше важен.

# 603
Изобщо няма са ви вярвам за близниците 🙈🙉🙊. Изобщо не искам! 😂

# 604
Реа, хахаха. Един от най-близките ми и дългогодишни приятели е Близнак, така че не всички са загубена кауза. Wink Ама той е от интровертните и интелектуални представители.

Последна редакция: чт, 16 сеп 2021, 15:12 от Анонимен

# 605
Мъж Близнаци и се сещам за Бойко и Царя. Абсолютната лъжа и подмяна.

# 606
Ама може да са добри с гаджетата си 😂, ние не знаем! 😀

# 607
Ама може да са добри с гаджетата си 😂, ние не знаем! 😀
Лъжеца си е лъжец навсякъде и със всеки.

# 608
От мъжете близнаци единият беше супер ревнив, другият изобщо не. Общото беше пълната безотговорност и мързела. А да, и послъгват. А единият ми е и посягал.

# 609
От мъжете близнаци единият беше супер ревнив, другият изобщо не. Общото беше пълната безотговорност и мързела. А да, и послъгват. А единият ми е и посягал.
Отървала си се ! Ето, виждаш сама сега Стрелеца е обратното на Близнака (да си похваля зодията)😉

# 610
Отървах се от единия преди 18 години, а от другия - преди 8. 😂 После се натресох на овен и везни, преди да дойде стрелеца. Ще видим как върви нататък, но за сега не се оплаквам.

# 611
Добре, добре приемам! 😂

Ама и вие приемете освен, че водолея е най гадната зодия за мъж и всички други хъхъх

Последна редакция: чт, 16 сеп 2021, 16:14 от Реа

# 612
хахах, обаче Реа си държи на нейното Grinning
Скорпито е най-гадно,точка.

# 613
Да гласуваме 😉 Аз споменах вече моите почетни номинации - телец и рак, в какъвто ред ви хареса.

# 614
https://www.bg-mamma.com/?topic=1179450
Отдавна гласувахме. Топът на омразните - Номер 1, много ясно недостижимите Дева, първи подгласник Скорпион, втори - Близнаци, Овен се опитва да ги догонва, а останалите ... и те. Абе, един не е останал неразчекнат тука.

Общи условия

Активация на акаунт