Отговори
# 90
# 91
Здравейте, прекрасни майки!💗
Казвам се Наталиа и съм студент по дентална медицина.
Предлагам безплатни профилактични прегледи за дечица до 18 години, превантивни методи (флуорен лак и силанизиране) и лечение при нужда, както и мотивация за по-добра орална хигиена.
Всички процедури са под контрол на специализиран в детската дентална медицина асистент.
За повече информация можете да ми пишете във Вайбър или да ме потърсите на номер 0897495464.
Нека заедно осигурим здравата усмивка на вашите деца!😄

# 92
  • Цюрих
Здравейте! Имам дечица, на които трябва да се прегледат зъбките. Едното има кътник, който след месец-два ще е за вадене като основният проблем и при двете е, че зъбите са с големи разстояния. Може би имаме нужда от ортодонтска помощ. Предлагате ли някаква подобна консултация?
Също така има възрастна жена на 77г,която има нужда от протези, няма нито един зъб и ограничени финансови възможности. Ако някой може да и помогне, моля, оставете ми контакт. Благодаря предварително!

# 93
Здравейте, студент съм по дентална медицина 4-ти курс към Медицински университет София и предлагам БЕЗПЛАТНО лечение на кариеси и техните усложнения при деца до 17години. Всички манипулации се извършват под наблюдението на специалист по Детска дентална медицина в приятна за детето атмосфера😊
тел. за контакт- 0879610511

# 94
# 95
  • София
🦷💖 Безплатна дентална грижа за деца в София!

Здравейте! Аз съм студентка в последната година на стоматологията, с 3 години практически опит, и искам да помогна на децата да имат здрави усмивки. Предлагам безплатен преглед и пломби, като използвам само щадящи методи без инжекции, с внимание, търпение и много любов.

Знам, че днес всичко е скъпо и много родители имат трудности, затова нашият факултет предлага няколко безплатни места, за да дадем на всяко дете възможността да има денталната грижа, която заслужава.

💬 Изпратете ми съобщение за преглед в София: messenger:Σοφία Ιακωβίδου
                what’s up : 0882216899
                Viber: 0882216899
                Email: gogoiakovidis@icloud.com
Децата ви заслужават най-доброто – и ние можем да им помогнем да се усмихват спокойно!

Последна редакция: пт, 22 авг 2025, 15:07 от Sofia Iakovidou

# 96
Здравейте😊
Аз съм студентка по Дентална медицина в Медицински университет – Варна и търся пациенти (деца и възрастни) за следните манипулации:

🦷 Първичен преглед
🦷 Лечение на кариес
🦷 Ендодонтско (кореново) лечение
🦷 Вадене на зъби/корени
🦷 Почистване на зъбен камък
🦷 Изработване на частични и тотални протези
🦷 Прегледи и лечение на деца
🦷 Поставяне на силанти при деца

Всички процедури се извършват като част от учебната практика под строгото наблюдение на опитни специалисти.
💰 Цените са символични, а за деца лечението е безплатно.
🙏 В знак на благодарност съм готова да поема разходите за лечението.

🔎 Факултетът разполага и с рентген – за секторни и панорамни снимки.

📩 За повече информация можете да ми пишете на лично съобщение или да се обадите на:
📞 0892 39 89 93

# 97
Здравейте, търся пациенти за София, визитката е отдолу, цените са символични и процедурите се извършват под контрола на специалист

# 98
Здравейте!
Казвам се Александра Гайдарова и съм студентка по дентална медицина в Медицински университет София. Предлагам извършване на дентални манипулации на достъпни цени, както за възрастни, така и за деца.
Всички лечения се извършват във Факултета по дентална медицина, под наблюдението на опитни специалисти в съответната област. Услугите, които предлагам са:
     🦷Безплатни профилактични прегледи
     🦷 Лечение на кариес
     🦷 Безплатно лечение за деца, както и мотивация и обучение в орална хигиена (4-17 години)
     🦷Ендодонтско лечение
     🦷Екстракции (вадене) на зъби
     🦷Протетично лечение (протези, мостове, корони)
Ако изберете моите грижи за Вашата усмивка, може да ме потърсите на телефон 0882713054. Ще се радвам да се погрижа за Вашата усмивка!

# 99
Здравейте! 😊
Аз съм студентка по Дентална медицина в Медицински университет - Варна.

Търся си пациенти от всички възрастови групи за следните манипулации:

🦷Първичен преглед
🦷Лечение на кариес (пломба)
🦷Ендодонтско (кореново) лечение
🦷Екстракция (изваждане) на зъб/        корен
🦷Почистване на зъбен камък
🦷Изработване на протези (частични и цели)
🦷Изработване на коронки / мостове
🦷Преглед и лечение на деца
🦷Поставяне на силанти при деца

❗Цените са символични, за деца лечението е безплатно!
‼Всички манипулации се извършват под наблюдението и контрола на нашите асистенти - лекари по Дентална медицина !

📩 Ако имате нужда от лечение може да се свържете с мен на тел. +359 89 7059 414  или на лично съобщение.
❗Готова съм да поема разходите за лечението в отговор за благодарност

# 100
Здравейте! Казвам се Мария Пашова и съм студент по дентална медицина. Работя със старание и внимание към всеки пациент, като всички манипулации се извършват под наблюдението на дипломирани лекари и специалисти.
Предлагам профилактични и лечебни процедури на символични цени.
Ако имате нужда от дентална грижа, ще се радвам да ви бъда полезна!
Свържете се с мен на посочения номер или ми пишете на лично съобщение!
📞0884153653

Търся си пациенти от всички възрастови групи за следните манипулации:

🦷Първичен преглед
🦷Лечение на кариес (пломба)
🦷Ендодонтско (кореново) лечение
🦷Екстракция (изваждане) на зъб/   корен
🦷Почистване на зъбен камък
🦷Изработване на протези (частични и цели)
🦷Изработване на коронки / мостове
🦷Преглед и лечение на деца (безплатно)
🦷Поставяне на силанти при деца (безплатно)

# 101
Здравейте, казвам се Ива Ахчийска и съм студент по дентална медицина – 4 курс в Медицински университет - София. В рамките на своето обучение имам възможност да приема пациенти за следните дентални манипулации:

🦷 Безплатен профилактичен преглед
🦷 Лечение на кариес
🦷 Лечение на коренови канали
🦷 Екстракция (вадене) на зъб
🦷 Изработване на протези, корони и мостове

Манипулациите се извършват под строгото наблюдение на утвърден лекар - преподавател с дългогодишна практика, което гарантира безопасност и качество на лечението.

Цените са символични, като целта е да се осигури достъпна и професионална грижа за всеки пациент, а старанието и прецизната работа са гарантирани.
Ако имате нужда от преглед и лечение - свържете се с мен на: телефон +359884803060
email iva.ahchiiska@gmail.com
Facebook Iva Ahchiiska

Общи условия

Активация на акаунт