"БРАТЯ" - сезон 2.

• 33 387
  • 767
  •   1
Отговори
# 180
Каква торта с шам фъстък? 🤔
Ох, хваща ме срам вече, голямо мигане този сезон.
А като си спомня в първия как аз бях тази, която обяснява на някой мигнал. В този все съм неразбрала.

# 181
  • София
Те в 3-ти ще започнат да ги връщат. 🤣🤣🤣

# 182
Драго една вечер беше донесъл торта, по какъв повод не се сещам.
И Лора отбеляза, че това била любимата торта на Борис.

# 183
А когато Борис изчезна, Снежа имаше среща с него за обяд и беше купила същата торта, защото му е любима и каза, че я има само на две места в София.

# 184
  • Пловдив
М да...тя и Снежа изведнъж спря да реве за сина си и дори не го споменава.

# 185
  • София
Да, само във всяко Фантастико. 🤣 Или поне кутията от там беше. 😀
Драго една вечер беше донесъл торта, по какъв повод не се сещам.
И Лора отбеляза, че това била любимата торта на Борис.

# 186
  • София
В промото за днес Снежа е в кола с някакъв мъж, някой разпозна ли го?

# 187
  • Другата България
Мега тъпня това с тази Ани.
А двамата - Симката и флегматичната девойка съвсем.
Абсолютен пълнеж.
Да не говорим за иди ми, дойди ми - за Драго и Лора говоря.
Един ден драма, той си събира багажа, изнася се, напива се, изч..ква рускинята, на другия ден Лора се обажда, той идва и отново отначало.
Ама вече дава отчет на половинката си кога, къде и какво.

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 19:48 от Merri_An

# 188
  • Манчестър
Каква торта с шам фъстък? 🤔
Ох, хваща ме срам вече, голямо мигане този сезон.
А като си спомня в първия как аз бях тази, която обяснява на някой мигнал. В този все съм неразбрала.

Аз не превъртам и уж гледам всичко , ама тази торта и аз съм я пропуснала.

Това със сепциалната торта е продуктово позициониране:)Simple Smile

# 189
  • Велико Търново
Аааа, спомена го, спомена - каза "Погребахме едното си дете" Satisfied Знам, че в общия случай хич не е смешно, но в конкретния, когато няма труп, да се казва такова нещо, особено пък от майка... освен да се смея на сценаристите, друго не ми остава.

Калин като попита колегите си дали някой е сядал там на пейка ли, на какво, оня психологът в екипа, който се контузи по време на мача, някак гузно гледаше, май. Ама може и да ми се е сторило, че и аз не гледам много внимателно. Повече май на слух го карам.

# 190
Аааа, спомена го, спомена - каза "Погребахме едното си дете" Satisfied Знам, че в общия случай хич не е смешно, но в конкретния, когато няма труп, да се казва такова нещо, особено пък от майка... освен да се смея на сценаристите, друго не ми остава.

Тя имаше предвид Драго. Нали уж е загинал в затвора, а всъщност после се показа жив.

# 191
  • Велико Търново
Охоооо... тя е още в първи сезон, значи Grinning

# 192

Калин като попита колегите си дали някой е сядал там на пейка ли, на какво, оня психологът в екипа, който се контузи по време на мача, някак гузно гледаше, май. Ама може и да ми се е сторило, че и аз не гледам много внимателно. Повече май на слух го карам.
Единственият, който е сядал на пейката бе Калин. Като дори той седна и прерови нещата на Борис.
Почва да ми се върти втори сценарий, според който Калин е направил нещо с Борис, а в момента се опитва да натопи колега. Целта разбира се е отмъщение, че Борис "донесе" в живота му Драго, който му съсипа чудното семейство. Може и за това да е "очернянето" на образа на Калин - в този сезон го направиха неприятен нервак, запиващ всяка вечер до късно с любовницата си и държаш се отвратително със сина и съпругата си. Абе колкото симпатии спечели в първия сезон, всичките ги изгуби в този.

# 193
  • Велико Търново
А, да, знам, че Калин сяда там. Но това е известно само на нас, колегите му не го знаят.

# 194
Този трябва да го прекръстят на Борис Дали - не се знае дали ще се върне въобще.

Общи условия

Активация на акаунт