"БРАТЯ" - сезон 2.

• 33 383
  • 767
  •   1
Отговори
# 165
Аз пък помислих, че тази Ани е събрала всички инструменти, с които работи Велин, и почва да ги крие, за да няма той достъп до тях. Пък то било да се въоръжи тя Joy
Направо безумно тъпо. Пък защо го халоса с папката, като той точно в онзи момент не беше агресивен...
И защо въобще ни губиха времето с нейните глупости, не знам.

Драго и той друг безумник. Било му писнало вече, бла, бла, какво там друго наговори на Лора по телефона. От какво точно му писна, аз не разбрах, но всяка на мястото на Лора би искала отговори и обяснения.

# 166
Аз пък мисля, че е прав Драго. Тя се закле, че е с него завинаги, но на първото съмнение почна да рови като хванала в изневяра.

Нали всичко в този сезон било като пъзел дето зрителите трябвало да го редят - та какво мислите по въпроса с тортата с шамфъстък? Надали два пъти ще я дават тази толкова специална торта ако няма нещо, свързано с Борис.

# 167
А аз вече си мисля, че Юлия и Денис са полубрат и полусестра и затова Фьодор, който може би е истинският баща на Денис, е бил толкова срещу връзката им. А и тази прилика с носовете, плюс и двамата го играят психопати Smiling Imp

# 168
А аз вече си мисля, че Юлия и Денис са полубрат и полусестра и затова Фьодор, който може би е истинският баща на Денис, е бил толкова срещу връзката им. А и тази прилика с носовете, плюс и двамата го играят психопати Smiling Imp

Аз също си мисля, че имат някаква кръвна връзка и това ще се разбере от кръвта, дето я е запазила. Макар, че той с нулева група е универсален дарител.

# 169
Не мисля, че Драго и Юлия ще имат някаква кръвна връзка, поне не ми се иска да е така. Твърде сапунисано идва.
Предполагам, че той е бил е против връзката ѝ с него, защото тя има психически проблеми, Денис му е протеже, възможно е и да е знаел, че има драматична любов в България и т.н.

# 170
Денис е изпълнявал квото му каже Фьодор, обърнахте ли внимание на снимките дето Юлия ревеше и ги гледаше?

От изписването от лудницата са. Прозорците на сградата зад тях са с решетки.

Тя други, нормални, снимки с него явно няма.

# 171
Оу, тя пък нали много сцени изигра, та има възможност за подобно заключение...
Лорче, ти ли си това? 😃
Ееех, де да беше...😃 че и с 20-тина годинки по-млада...😃

# 172
  • София
Пушката ще гръмне, ама ако има кой сценарист да натисне спусъка... 🤣
В момента любими са ми Ани и Велин, наистина е интересно да ги гледа човек отстрани. 😂

# 173
Аз изтървах края...
Тази серия се хилех като пача 😂 Първо с Ани и нейните “оръжия” - ключът, с тиксо под бюрото, беше върха. Добре, че не залепи телефон, настроен на запис, че щеше да надмине мафиота Топал 😂.
А тинейджърското садо-мазо...😂😂😂
По-смешен беше Калин с реакцията си - така ли се стряскат хлапета на калъп?...Ох, не мога 😂

Направо им развали готовата работа WinkSmile

# 174
От нелепо по-нелепо става всичко в този сезон. Мисля, че сериалът вече е достойна конкуренция на "Пътят на честта" и "Ягодова луна". А си мислех, че ще е нещо по-различно.

# 175
Даже в София ден и нощ имаше повече съспенс. А тая Нора е толкова отблъскваща, че като има сцени с нея и онзи спрелия Симо, директно превъртам напред. Добре че съм с IPTV и превъртам да не им гледам олигофрениите. Обаче снощи се усетих, че реално гледах около 20 % от филма, превъртях Норчета и Симовци, Анита и Велиновци, превъртях и Калин, който все по-трудно изтърпявам. Та така де, изгледах сцените с Драго и Лора за десетина минути и приключих с епизода. Ако не можех да превъртам, щеше да ме е яд много, че съм си загубила времето. Много тегав филм, ама ще го изгледам само да видя кога и дали сценаристите ще се събудят вече.

# 176
И защо не приключиха с първи сезон достойно, а трябва да го превръщат в това? ... или не им пука стига малко пари да има още.

# 177
От едно интервю на Искра Донова останах с впечатление, че даже трети сезон се планира Joy

# 178
Боже,кой ли ще зачезне тогава?! Grinning

# 179
Калин, надявам се!

Общи условия

Активация на акаунт