"БРАТЯ" - сезон 2.

• 33 368
  • 767
  •   1
Отговори
# 150
В съседния сериал ние знаем къде е главният герой - търси един портиер, тук даже не знаем дали всъщност го търсят.

# 151
А, може аз съвсем го зарязах.
Направо беше смехотворна тази жена в офиса с тези "оръжия". Simple Smile
А пък тази Юлия така преиграва,актрисата де.

# 152
  • на село
А, аз не разбрах тази в офиса защо се наостри така срещу Велин и какво беше това въоръжаване,
 май и цветето отряза...
Не че не гледам от тук от там, но съвсем се омотах.

# 153
Може би Юлия ще направи така,че Лора да загуби бебето.Незнам защо,така съм си внушила, може би от четеното тук.Отдавна в темата някой беше споменал,че напред в снимките ,нямала корем Лора ( ама знам ли,колко и аз съм разбрала😁).

# 154
  • София
Аз изтървах края...
Тази серия се хилех като пача 😂 Първо с Ани и нейните “оръжия” - ключът, с тиксо под бюрото, беше върха. Добре, че не залепи телефон, настроен на запис, че щеше да надмине мафиота Топал 😂.
А тинейджърското садо-мазо...😂😂😂
По-смешен беше Калин с реакцията си - така ли се стряскат хлапета на калъп?...Ох, не мога 😂

# 155
„Оръжията” в офиса бяха все едно гледам сцена със сериен убиец, който се готви да избие 4-5 човека 😂😂😂

# 156
Излагат се вече, направо изсмукано от пръстите. Ако господа сценаристите изпитват затруднения за развръзката, да свиркат, ще ударим едно рамо, та белким го завършат вече това мъчение. И със сигурност ще сътворим нещо доста по-качествено.

# 157
В съседния сериал ние знаем къде е главният герой - търси един портиер, тук даже не знаем дали всъщност го търсят.
Ааа, намерихме го там.

# 158
  • София
Много нелепа серия наистина. Юлия ми се стори ужасно дърво. 🙄 На Ани докато схвана, че инструментите са за самозащита.. Първо реших, че иска да ги "похдвърли", уж са на Велин, да го изкара луд. После разбрах, че идеята е друга. Симо и другото дърво не искам изобщо да ги коментирам. Третото дърво пък явно повярва пак на лошото момче. Никак не ми е убедителна вече неговата любов. Само нейната остана.

# 159
Коментар от приятеля ми: И сега след две седмици ще разберем дали Лора се е разболяла на балкона. 😹

# 160
  • Велико Търново
Реших, че не случайно го споменаха, ама може и да са си мои интерпретации.
Ами и според мен не е случайно. Нали знаеш - щом има пушка, до края на представлението ще гръмне. Едва ли това с гривната е "пълнеж". Но ще видим...

"Зловещата улика" са ключовете, само не знам що пък е "зловеща", но то и от статията (или там както се нарича оня текст) не става ясно.

# 161
Много ми харесва актрисата, която играе Юлия. За пореден път се убеждавам, че е различна във всяка сцена и ми е много интересна. Абсолютно непредвидима е, перфектна за ролята си. Адмирациии за режисьори, продуценти или който там я е избрал - точно на мястото си е.

# 162
Оу, тя пък нали много сцени изигра, та има възможност за подобно заключение...
Лорче, ти ли си това? 😃

# 163
  • Пловдив
Не успях края и аз да догледам, ама...съм без думи...

# 164
От тъпо по-тъпо ..... Не знам дали е комично вече. Е малко се посмях на Ани и съоръжението й срещу Велин, а после го удари с една книга и го замая... ох

Общи условия

Активация на акаунт