"БРАТЯ" - сезон 2.

• 33 368
  • 767
  •   1
Отговори
# 135
Телефона ще е уликата така като гледам.

Аман от това червеното покрай Юлия - пердета, бельо, светлини, схванахме!

# 136
Не мисля, че ще е телефона, как ще се озове в залата?
Лора по-скоро директно би го дала на Черкезов или дори на Калин. Но на Драго няма доверие, съмнявам се да го даде на него.

# 137
Хахаха, това сега не е ли пълна тъпотия?! Тая се въоръжи като сериен убиец. Трионът се чудя как точно ще го използва? 😂😂😂 Ще коли бавно Велин?

# 138
И какви патетични слова на Юлия: "Не ме карай да ставам лоша."

Поне сега знаем, че най-вероятно изобщо не е замесена в изчезването на Борис. Имах повече очаквания за нейния образ.

# 139
И кой е пратил смс-а?

# 140
Зловеща, разтърсваща улика... Направо се треса още! Излагат се. Ще спра с тая нова версия на София ден и нощ. Ма толкова си могат.

# 141
  • София
Аз никога не съм се съмнявал Юлия да има нещо общо с изчезването на Борис. Симо едвам го изтрайвам вече. Съсипаха му образа некадърните сценаристи.
Явно това е голямата новина, че някой от полицията е участвал в отвличането на Борис (ако самия той не се е ''отвлякъл'')

# 142
Ами очаквах го от Юлия. Само не разбрах Драго остана ли с Лора в апартамента вечерта, май да. А от промото ми се струва, че ще ходят и на преглед, може би тогава най-накрая ще се спомене нещо за кръвната група на бебето.

# 143
  • Манчестър
И понеже мигнах, ключа от колата на Борис ли намериха?

И доколкото си спомням, ако не съм мигала много , Калин беше този ,който седна на пейката, докато играеха футбол.

# 144
  • София

е явно някой непознат, всеки може да е... щом не е бил Борис (но вече не изключвам и Борис така да е подредил нещата, че да е организирал мнимото си отвличане, но все още не знаем защо).

# 145
Калин е просто отвратителен.

# 146
Мдаа... Юлия се оказа обикновена, семпла психопатка.
И какво беше това етюдче в офиса на Снежа?! Много нелепи сцени.

# 147
Аз нищо не разбрах от уликата. Ключовете на Борис ли бяха? И кой ще си играе да ги заравя в някаква си саксийка в ъгъл, където нямало камери, и защо? Освен някой съвсем нарочно да иска да бъдат намерени. Като самият Калин.

# 148
Божичко, 19 епизод а не сме мръднали и на йота в намирането на Борис, е стигнаха до едни ключове на една пейка!
Дотягат ми вече тези непрекъснати догадки и никакво действие.
На кой му хрумна гениалната идея да гледаме прохождането в секса на едни неопитни тийнове?! Страшно интересно!
Рекламираха, че и съседният сериал Отдела е зачезнал главният герой, абе какво им става Joy

# 149

Рекламираха, че и съседният сериал Отдела е зачезнал главният герой, абе какво им става Joy
Tам съвсем за малко обаче. Тук цял сезон го няма, а и нищо не се случва освен изсмукани от пръстите драми.

Общи условия

Активация на акаунт