"БРАТЯ" - сезон 2.

• 33 350
  • 767
  •   1
Отговори
# 120
Насъбраха ми се малко несъответствия:

Радо Андреев не знае коя е Юлия, пък казва, че си е ползвала истинските имена при договора за наем - тя не е ли с фамилията на баща си?

Борис изхвърли всички неща на Лора в миналия сезон ама си оставил обща снимка на екрана на телефона?!?

Гугъла е пълен със снимки на наемния убиец на украинската мафия, но българската полиция не му знаеше името докато от Украйна не им го пратиха?

# 121
Е на това последното и аз занемях, като гледах серията.

# 122
Явно полицията не ползва интернет. Joy

# 123
Аз пък изобщо не вдявам - каква гривна, какъв договор, кога Радо и Юлия са се видяли, договор??? За какво? Истински имена? Уж гледах всички серии, явно някоя съм пропуснала....

# 124
  • пустинен пъпеш
https://www.standartnews.com/lifestyle-lyubopitno/eto-zashcho-ka … ratya-457226.html
Тук обясняват липсата на Калин Врачански в повечето серии на сезон 2

# 125
  • Mediterraneo
Обясняват? Може би заради репетициите... Нищо не обясняват.

# 126
  • На морето!
Почти няма български артист, който да не участва в поне 2 проекта едновременно.
Наум Шопов-младши пък завърши медицина, докато снимаше активно "Откраднат живот". Не вярвам Врачански да липсва заради това. Даже колкото повече гледам, толкова повече мисля, че сценарият се е променил след започването на снимките и се пише в движение, от там и всички тези абсурди (то си е направо друг сериал вече).

# 127
Това писах и аз наскоро понеже нямам никакво друго обяснение на случващото се, ако изобщо нещо се случва при този явно принудителен завой на сценария този сезон в неясна засега посока. С всяка изминала серия без никакъв намек за това дали е жив главния герой, а дори вече отписан от живите според баща му, ми намирисва, че това му беше участието на Врачански и сега се чудят какво да ги правят останалите. Не искат да затварят вратата като се докаже, че е загинал вероятно защото и сценаристите се надяват актьора да се завърне.

# 128
  • София
Аз не съм изненадан. И 1 сезон бе толкова добър заради първата си половина. След това имаше много филър епизоди и стана интересно чак в края.
Авторите на сериала имат някакъв фетиш към безбройните епизоди и сцените в които не се случва нищо. Знаете какви глупости са правили (не съм ги гледал и нямам намерение, но знам какво е масовото мнение за тези продукции).

# 129
  • Пловдив
А излезе ли инфо колко епизода са? Нали уж приключиха, а няма инфо...Rolling Eyes

# 130
  • пустинен пъпеш
То и в повечето серии интересното се случва в последните пет минути,в част от които показват накратко съдържанието на следващия епизод

# 131
  • Пловдив
"ДРУГОТО ЛИЦЕ" НА АКТЬОРА И МУЗИКАНТ ВЛАДИМИР МИХАЙЛОВ...
https://www.youtube.com/watch?v=jn4fXuHT6TM

# 132
Изглежда им е доста забавно на снимките на Братя, много са готини всички, дано пуснат епизод, в който да ги видим извън ролите им, поне и ние да се позабавляваме 😄

# 133
# 134
  • Mediterraneo
Ох, тръпна колко ще е зловеща уликата. Сега три епизода ще я откриват тази улика, с темповете, с които не/ се движим...

Общи условия

Активация на акаунт