"БРАТЯ" - сезон 2.

• 32 927
  • 767
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Авторите са царе на мистериите. Wink
Миналия сезон лаптопа бе в същината на нещата, сега телефона. Къде е, ама кой, какво, защо, хахахаха

# 106
Все още не знаем кой е бащата на Денис. Това може би са го оставили за някой от следващите сезони.

# 107
Поне засега отпада баща му да е Фьодор както някои предполагаха и имаше някаква логика той да го е измъкнал от затвора. Иначе това би била сестра му...

# 108
Авторите са царе на мистериите. Wink
Миналия сезон лаптопа бе в същината на нещата, сега телефона. Къде е, ама кой, какво, защо, хахахаха
Ооо, да.
Бях забравила търсенето на прословутия лаптоп и накрая едно голямо......... нищо. 😏

# 109
  • Пловдив
Как нищо? Не замина ли в Панчарево кат Борис? Joy

# 110
  • Другата България
Борис не е в Панчарево със сигурност, ама лаптопа точно там замина.
Странно как не го намериха сега при претърсването......
Аз още чакам развитие покрай златната гривна, която откриха.

# 111
  • Пловдив
Гривна....? Те лаптопа забравиха ти една гривна... Simple Smile

# 112
Те сумати народ забравиха, вие гривна и лаптоп 😂

# 113
Помните ли, че веднъж след отвличането на Борис, Калин причака Драго пред спортната зала, в която ритаха?

Тогава може би Драго е намерил телефона на Борис и го е прибрал.

# 114
Борис не е в Панчарево със сигурност, ама лаптопа точно там замина.
Странно как не го намериха сега при претърсването......
Аз още чакам развитие покрай златната гривна, която откриха.

На Юлето е 100%! Когато се наливаше ядосано в бара на ръката й имаше голяма златна гривна, после специално гледах дали ще се появи с нея в някой от следващите епизоди, ама не - изгубила я е.

# 115
  • София
Аз съм доволна от развитието на сюжета. Съвсем се връзва вече с образа на Денис/Драго това, което се случи. Абсолютно безскрупулно и нагло се държа с Лора, не че тя не заслужава. Този образ повече му отива. Като любящ мъж и татко не го виждам. За него е важно само неговото мнение, неговите причини. И какво значи - щом иска обяснение не е любов или там каквото каза. Много въпроси възникват и е нормално при неговото минало да се чуди. Тя си е патка иначе и не биваше изобщо да се забърква отново с него. Просто не са един за друг. Тя и за Борис не е.
Това с телефона беше много тъпо наистина. Защо ще го пази там изобщо? И според мен Лора го прибра. Ако го е "хвърлила", може да го видят долу. Дори не знам дали й повярва Денис.  А че е много чаровен спор няма. Много му отива ролята на лошото момче, въпреки топлите хубави очи.

# 116
Каква гривна? 🤔 👀
Този сезон доста мигам. 😜

# 117
И аз съм пропуснала тази гривна. Не мигане, ами от "интересният " сюжет направо проспивам моменти 😁

# 118
  • Другата България
То сигурно е нищо, ама на мен ми се иска да е нещо.
Нали когато претърсваха езерото и намериха чувала с "трупа", който се оказа на животно, Калин попита нещо друго намерили ли са, и там един му отговори, че само златна гривна в другия край на езерото.
Реших, че не случайно го споменаха, ама може и да са си мои интерпретации.

# 119
  • София
Аз честно казано не съм сигурна на 100% дали и историята около бебето ще завъртят. 🤣

Общи условия

Активация на акаунт