"БРАТЯ" - сезон 2.

• 32 921
  • 767
  •   1
Отговори
# 90
Борис ще се появи в последната серия май.

# 91
  • Другата България
Страхотен Влади Михайлов в този епизод! Heart
За мен сцената в началото с Лора, когато я разпитваше за телефона, нейния, беше по-въздействаща от тази накрая.
Много тъпо това с Драго и Юлия.
Клише абсолютно. Но има химия там, то е ясно. За мен е ясно и че Юлия има общо с изчезването на Борис.
Лора не отиде да търси телефона, тя търсеше тефтер или нещо друго, той й дойде дюшеш. Сега, въпросът е какво стана с въпросния телефон, и най-вече, какво по ягодите търси той при Драго? Не вярвам Лора да го е метнала през прозореца, или да го е хвърлила в тоалетната чиния.
Дано стане ясно.
Много изневери и семейни драми станаха, за нелогичния пълнеж с Велин и ножовете, както и Симката с флегматичната несвършваща приятелка да не говорим.

# 92
Многото пълнеж си го обяснявам с някаква рязка промяна с първоначалния сценарий вероятно с възникнал проблем с липсващия главен герой. Предполагам малко ще наваксат с недостига на идеи какво да ги правят всички останали без основната линия между братята, но все трябва да измислят нещо.
На мен украинката ми се струва най-подходяща от всички за Драго. И двамата са малко психопати и по лудост ще са на един акъл.

# 93
Е, каква е тая липса, която да запълват с пълнеж?! Да не снимат два дни преди излъчването, та няма с какво да запълнят, че много бързо действат. Тоя наситен с образи и виртуозна актьорска игра сюжет, е толкова велик, че и като ситком може да се заснеме... Нищо не е станало с Врачански, според мен, просто някой от София ден и нощ се е напъвал върху сценария и толкова се е получило. Недодялана работа. Аматьор да беше го писал, щеше по-добре да разпредели времето на главните герои. Някой от тук да вземат, повече ще им се получи. Пълна излагация!

# 94
Оф че ме дразни тази Юлия, още една в калабалъка за Драго...

# 95
  • Пловдив
Тия диалози с тийновете ми убиват целия филм Confused  Пълен ужас! Особено акъли да му дава Вики ...

За другото...вие сте го казали. Не очаквах толкоз бързо да се разтури веселото семейство.

# 96
Дали не е възможно Борис да е убил Фьодор и Драго да е инсценирал изчезването, за да го покрие от отмъщението на руската мафия. Разсъждавам си просто...в приятна компания, че у дома никой не откликва.🙂

# 97
Има логика. И аз съм го помисляла. Борис има среща с Фьодор. Нещо се случва на тази среща и при самоотбрана го убива. Тогава вика Драго да помага и измислят това изчезване.

# 98
  • София
Добре, но Фьодор няма ли охрана? По-логично е охраната да го е свитнала, Борис да го открива, обажда ср на Драго и...
Какво правеше телефонът на Борис под дивана? По реакцията на Драго при обиска явно той е знаел. А Лора не зададе най-логичния въпрос на Драго - защо този телефон е там?

# 99
  • Другата България
Дали не е възможно Борис да е убил Фьодор и Драго да е инсценирал изчезването, за да го покрие от отмъщението на руската мафия. Разсъждавам си просто...в приятна компания, че у дома никой не откликва.🙂
И на мен ми мина през ум.
Ама повече клоня към Юлето засега.

# 100
  • София
И Драго, защото е пълен аматьор и престъпление не е извършвал през живота си- решава да задържи телефона в кабинета си. 🤔 Нещо не ми се вярва...

# 101
Е, явно има причина да държи телефона на Борис.
Поне аз с такова впечатление останах след думите му към Лора - не знаеш какво направи - като отговор на думите ѝ, че е изхвърлила телефона.
А може и да е имал друго предвид, де - дано поне сценаристите знаят. 😜 😂

# 102
  • София
Просто или той или сценаристите са пълни идиоти, не мога да си го обясня по друг начин. 😀.

# 103
Има логика. И аз съм го помисляла. Борис има среща с Фьодор. Нещо се случва на тази среща и при самоотбрана го убива. Тогава вика Драго да помага и измислят това изчезване.

Нали разпитваха Топал че са засекли неговия телефон и този на Борис на едно и също място в Божурище, но явно то не е мястото, където е убит Фьодор.
Пък там не са ли засекли телефоните им ако са били заедно на мястото на убийството?

# 104
  • Другата България
Абе омаза се Лорчето, пак и отново.
"Винаги си бил ти", ама не ти вярвам.
Той пък не седна да й обясни какво що, и те ти  булка Спасовден.
Пардон, Юлия.
Убедена съм, че Драго няма общо с изчезването на Борис, накрая Лора ще го разбере, ама може да е късно.
Някак започвам да мисля, че ако не замислят трети сезон Драго може и да даде фира. И причината да е една прелъстена и изоставена ....Юлия.
А Борко ще се появи, ама пък ако убият Драго ще е в депресия, Лорчето ще е отново на заден план, и накрая очаквано ще е сама с бебето.
Което както предполагах, забравиха.
Бавно стават тези изследвания, от ПСР-и и антигенни тестове не може да им дойде реда....

Общи условия

Активация на акаунт