"БРАТЯ" - сезон 2.

• 32 896
  • 767
  •   1
Отговори
# 75
Е сега вече тотално обезсмислиха приказките за голямата любов, чакал 20 години, "помниш ли, когато беше моето момиче".

# 76
Сега Юлия да не се окаже наистина бременна? Joy

Вече започвам да се съмнявам, че тя е замесена в изчезването на Борис.

# 77
Драго освен, че ползва офиса на Иво Андонов, и сцената с бутилката беше едно към едно с Под прикритие. 😃

Драго после ще се разкайва горко, а Юлето съвсем ще превърти играта.

# 78
Актьорът в ролята на Драго като е с Лора май хваща от нея и хич не играе добре. Пък онази женичка как следи Велин, сякаш щом е малтретирал жените си, нея ще я заколи от нищото 😆
Хареса ми Симо и срещата му с Радо, изправи се пред страха си.
Историята с вманиачената влюбена жена минаваше за интересна сюжетна линия в латино сериалите, днес ми се вижда доста глупава.

# 79
  • Велико Търново
Изоставам малко с темата, че не бях чела цяла седмица.

Не съм съгласна с неколкократно срещани мнения, че нямало рускиня или украинка без акцент. ПРи това - доста категорични. Лично познавам рускиня, за която разбрах, че е такава съвсем случайно и изобщо не можех да повярвам. Мъжът ѝ, който си е българин, но е учил в Москва, където се и запознали, на външност повече го докарваше на руснак - един такъв русичък, леко червендалест. А тя дори и външни белези нямаше. И никакъв акцент. Ама никакъв! Преди да се оженят мъжът ѝ бил поставил условие да се научи да говори български чисто, тя се амбицирала и беше успяла. А преди да се запознаем (за кратко и работихме заедно) и аз мислех, че акцентът си остава при всички. Да не говорим, че някои пък даже и не правят усилия и по-скоро говорят на руски с тук-таме български думи и/или окончания.

Вече съм сигурна, че Врачански няма да се появи...
Може би нарочно са оставили интрото от първи сезон, където фигурира и той. Но беше по-логично да има ново представяне с новите герои, а и е нов сезон обикновено се заснема ново интро.
Е да, но постера е нов. А там на предна линия и в най-голям формат е образът именно на Борис.

И се учудвам, че бодигарда и не познава Юлето.
Няма как да я знае. Той се появи при Топал на по-късен етап. Както и Радо. И всъщност Радо доведе Никсъна, доколкото си спомням.

# 80
Хареса ми Симо и срещата му с Радо, изправи се пред страха си.
😅 Музиката към сцената беше като от "Империята отвръща на удара"!

Акцентът е търсен ефект при рускините, затова си го пазят така ревностно, не че им е трудно да говорят на български.

# 81
  • Велико Търново
Тя не търсеше ли онзи тефтер, който изпадна от якето на Драго?
Да, и аз мисля така - търсеше тефтера. Обикновено когато човек търси нещо, попада на друго. Затова тя намери телефона. На тефтера ще му дойде редът, когато търси нещо друго. Satisfied

# 82
Къде е този постер? Реално ако ще участва в сезона трябваше търсенето му да е една серия, дори трябваше да го дадат вързан накрая или да загатнат, че участва

# 83
  • Велико Търново
Заглавната снимка на темата. Взета е от сайта на Нова.

# 84
  • София
Не знам какво търсеше Лора и защо. Тя ли активира телефона, та го засякоха? Какво прави този телефон залепен за дивана? Кой го е поставил там?

Прегледах първите три серии до изчезването на Борис. Борис се обади на Драго и си определиха среща, където Драго отиде и се върна, бягайки уплашен, но не се видя дали са се срещнали. На другия ден там откриха Фьодор.(?) В началото на 3-та серия дадоха убиеца с тясната глава да гледа снимки на Борис и на залата, където играеха футбол. Преди не ми беше направило впечатление.
Не вярвам Юлия да играе главната роля в това, защото е соло / дори охрана няма /.
Опитвам се да подредя пъзела, но не ми се получава 😜

# 85
Още от самото начало ви разправям, че никаква любов няма между Драго, Лора и Борис. Само его, травми от миналото, емоционално изнудване и насаждане на чувство на вина.
Драго трябваше да е благодарен на Лора, че изхвърли телефона и го спаси от полицията. Вместо това я обвини и заряза, непропускайки да отбележи как всичко между тях е било фарс и е крайно време да приключи.

# 86
  • София
Драго трябваше да е благодарен на Лора, че изхвърли телефона и го спаси от полицията. Вместо това я обвини и заряза, непропускайки да отбележи как всичко между тях е било фарс и е крайно време да приключи.
И аз тук някъде сериозно се обърках и загубих нишката.

# 87
Николай не е виждал Юлия, няма как да я познава.
Само Радо се натъкна на нея, но той не знае нищо и вероятно си мисли, че е просто ревнива бивша, беше изненадан, когато Драго му поръча да я наблюдава.

Велин става много дразнещ, много са нелепи тези негови избухвания.

# 88
Реално Лора май не изхвърли телефона, а го прибра в джоба, или аз съм недогледала?Не виждам логика да го хвърля. Може да провери обажданията, може някой да потърси Борис или нещо, някаква следа.. И нали "разследва" Драго, а това си е улика.

# 89
Хареса ми сцената между Денис и Юлия. 

На мен също, много красива сцена беше и страстна. Тези двамата са пожар, може да не е ок, но са страхотна двойка 🔥

Общи условия

Активация на акаунт