"БРАТЯ" - сезон 2.

• 33 462
  • 767
  •   1
Отговори
# 480
Да, бе, ще постигнем! Те мащабите на двата филма щото са сравними... Laughing Ще съм доволна, ако постигнем това да не си правят труда да правят трети сезон, щото ще се закопаят направо!

# 481
Всичко вече е заснето едва ли ще променим нещо. Но, да, дано не се пробват за трети щото едва ли ще е останал и един зрител. Ние сега сме се заинатили повечето и още гледаме.

# 482
Ще догледам, но нямам никакво желание да коментирам тази най-меко казано посредственост при всички сюжетни линии. Вергов напусна един от сериалите най-вероятно заради безумието на сценария за да отиде и да участва в далеч по-добър. Не всеки от тези актьори обаче може да си позволи този лукс.

# 483
В този сезон много по-добре гримират Мая.
За секс сцената Симо - Нора - no comment. Явно сценаристите никога не са били тийнейджъри и не знаят що е то ученически секс...
Не бяха Симо и Нора Simple Smile ... поне Симо не участваше !!
Смятайте колко внимателно гледам... Sweat Smile
То не е като човек да не може да се заблуди Simple Smile

# 484
  • София
Днес Калин ще прехвърли натиска си върху Павлов.Последният нещо ми се губи откъм участие,освен че гледаше гузно...Някакви прояви-реплики Simple Smile имал ли е?
А телефонът на Бобката мисля,че е в Лора.Беше пълно безумие тогава как идват да търсят конкретна вещ и не ги преджобиха набързо и тях.

# 485
  • Пловдив
И ся ще ги изредят един по един всички колеги ли? Rolling Eyes

# 486

А телефонът на Бобката мисля,че е в Лора.Беше пълно безумие тогава как идват да търсят конкретна вещ и не ги преджобиха набързо и тях.
То изобщо какво стана с него?
Помня драматичното: " Не знаеш какво направи!" на Драго. Е, какво? Нищо.

# 487
Изневярата на Нора я дават,за да може Вики да я хване,разобличи и да се залюби със Симката. 😁
На Драго не му ли светна лампата,като чу,че Юлия е пристигнала ден след убийството на баща й?! Има логика да е решила да хване Борката за отмъщение или да мисли,че той е убил татенцето.
Да видим за днес какво са ни приготвили. 😂

# 488

То изобщо какво стана с него?
Помня драматичното: " Не знаеш какво направи!" на Драго. Е, какво? Нищо.

На следващия ден тя като извика да говорят той й занесе флашка със свалената информация от телефона. Но никой не я погледна тази флашка...

# 489
Тя Лора не каза ли,че го е хвърлила през прозореца,след като видяла полицията. Нещо такова ми се върти.

# 490
  • Пловдив
Да, дахоха я как го метна...ама никой не го потърси после. Ни флашката.

# 491
Не са давали как го мята?

# 492
  • Пловдив
Не са давали как го мята?
е...май видях нещо таквоз Simple Smile

# 493
С моята фантазия...
... мислех, че не го е хвърлила, а запазила и излъгала Драго (защо не я обискираха въобще не знам), но очаквах някой да се обади по този телефон, нещо да стане там... пък то... 🙄

# 494
  • Другата България
Не са я давали как го мята отникъде, просто остана да виси ей така, в нищото това с телефона.

Аз пак ще направя аналог с "Анатомията на Грей", сега изгледах 11-ти епизод на уж последния -найсети сезон.
Ами главнята героиня продължава да е в ковид кома, а сериала е почти преполовен, дори минал половината.
В този епизод поне нямаше пълнеж с някакви нейни сънища, в които е на брега на океана с вече починали свои съпрузи и гаджета, и разговарят за живота и смъртта.
Явно не само нашите сценаристи се изчерпват, ами и Шонда така.

Общи условия

Активация на акаунт