"БРАТЯ" - сезон 2.

• 32 896
  • 767
  •   1
Отговори
# 60
Благодаря ви за уточнението. Аз явно не гледам много внимателно, пък и съм лош физиономист, та ми се размиха престъпниците 😄

# 61
Изражението на Драго, като видя, че телефона го няма и като се усети, че е в Лора...JoyJoyJoy Ще му се смея още дълго време.

# 62
Изражението на Драго, като видя, че телефона го няма и като се усети, че е в Лора...JoyJoyJoy Ще му се смея още дълго време.
Големи мафиоти, една заспала Лора ги следи както си иска. А тая откачената Юлия, егати и погледа, малко прекалено ми идва и много преиграно.

# 63
Много хубав този Дани Ангелов, бе Innocent
Ужасен като човек! В "Черешката" направо се отвратих от него.

Защо, какво е направил? Аз не съм го гледала, всъщност май никъде по предавания и интервюта не съм го засичала и нямам идея що за човек е.

Сега по всякакъв начин се опитват да ни накарат да мислим, че Бирис е мъртъв и Драго е виновен, а накрая той ще се появи жив и здрав и брат му няма да има нищо общо с изчезването.
Крайно време е да пуснат някакви трохички от Борис.

# 64
Друго не знам, но Владо Михайлов (Денис/Драго) слага в малкия си джоб един куп актьори с дипломи.

# 65
Как Лора се усети да търси телефона на Борис? Кое я усъмни?

# 66
Айдеее, кога се събраха, кога й изневери... Joy

# 67
Не, не е този от снимката дето имат полицаите. Този беше на снимките дето Лора отвори в нета да гледа и Драго ги видя.
точно него потърси тя в нета, след като Калин й каза името му и й показа снимката

# 68
Много хубав този Дани Ангелов, бе Innocent
Ужасен като човек! В "Черешката" направо се отвратих от него.
Защо, какво е направил?
https://www.vbox7.com/play:aee1fe6b31

Как Лора се усети да търси телефона на Борис? Кое я усъмни?
Не е търсила конкретно телефон, търсеше НЕЩО и намери телефона.

# 69
Така е, но уж страстният диалог с Лора преди да се изнесе не им се получи и на двамата. Много фалшиво беше.

Този Велин ме потриса, как си кротува изведнъж побеснява без да е пил. А Снежа обърна палачинката за него, не смятам че заслужава.
Да, някой разбра ли какво точно търси Лора и намери телефона?

# 70
Ех, Драго... Ако Юлия не намери начин да те снима и да покаже снимката на Лора ще си голям късметлия. Joy

Ама си и глупав да ходиш при нея, по-добре да си беше отишъл на хотел. Angry

# 71
Хареса ми сцената между Денис и Юлия. 

И аз не разбрах как се сети Лора да търси телефона на Борис в офиса на Денис.

# 72
Хареса ми сцената между Денис и Юлия. 

И аз не разбрах как се сети Лора да търси телефона на Борис в офиса на Денис.

Тя не търсеше ли онзи тефтер, който изпадна от якето на Драго?

# 73
  • На морето!
Ех, Драго... Ако Юлия не намери начин да те снима и да покаже снимката на Лора ще си голям късметлия. Joy

Ама си и глупав да ходиш при нея, по-добре да си беше отишъл на хотел. Angry
Ох и аз това си помислих. За съжаление от този сезон не очаквам интересни обрати.

# 74
  • София
Има страст между Драго и Юлия, огИн. Докато със скумрията Лора това го няма. Лош избор, лошо написан сценарий тоже.

Общи условия

Активация на акаунт