"БРАТЯ" - сезон 2.

• 33 483
  • 767
  •   1
Отговори
# 465
Не знам за вас , но аз тъй като очаквам всичко от сериала вече , си мисля , че е възможно Юлия да е убила баща си .

# 466
Това е добро предположение. Може да е разбрала, че е поръчал Драго.

# 467
Физиономията на Юлия не е подходяща да изиграе ролята на Лора. Перфектно ѝ лепва образът на злобен психопат.
Нора ми е толкова нелицеприятна, но не от ролята ѝ, има нещо неизкъпано в нея сякаш. И Симо ми навява същите усещания.
Ако говорим за красота, Мая ми е най-приятна визуално. Както и Вики, много чисто и свежо лице има това момиче.

# 468
Може да прекръстят филма на "Брат" 😄

Или „Драго“ JoyJoyJoy

# 469
  • Другата България
Не знам за вас , но аз тъй като очаквам всичко от сериала вече , си мисля , че е възможно Юлия да е убила баща си .
Същото си помислих.
А с телефона на Боби какво стана?
С изследванията за бебето?
Колко забатачени истории, а ни занимават с кафето на Мая?
Това пък с нея и Велин е....без коментар.
Бавната девойка и пъшкането й няма да коментирам.

# 470
Вики(актрисата,чието име не знам) е на колко,16-17г и вече ми прилича на 25 годишна с филъри в устните,намацотена с грим..От онези момичета,които все бързат да пораснат.

Този сезон е толкова глупав,честно казано,не го очаквах.Нищо,нищо не се случва просто и имам чувство,че дори актьорите им е трудно да изиграват ролите си ентусиазирано.Михайлов блестеше в сезон 1,в този сезон има тежест колкото дърво в парка.Калин с тотално измислен образ,който и актьора видимо не харесва(защото играе по-лошо от сезон 1).
Колко епизода ни остават?

# 471
Оооо, Калин е пълна трагедия. Даже Снежето "играе" по - добре от него. 😂
Особено в началните сцени с психолога. Такива физиономии правеше докато му крещи, че вместо да те хване страх те напушва неистов смях. То бива преиграване, но това свиване на устнички и присвиване на очички направо избива рибата. 😜 😂

# 472
Аз вече съм почти сигурна защо Врачански липсва този сезон - просто като е видял сценария, категорично е отказал да вземе участие в тази безумица.

# 473
  • Пловдив
Пълна скръб...до кога?

И как Ива изведнъж се сети за Лора? М...? А Николай как и се радваше само? Simple Smile

# 474
Може да прекръстят филма на "Брат" 😄

Или „Драго“ JoyJoyJoy

Според мен най-добре звучи "Украински емигранти в България"

# 475
  • Mediterraneo
Представете си, че Боби не е изчезнал. Просто Калин е с раздвоение на личността и гледаме реалността на едната му личност. А в нормалната реалност Боби си е наличен. И в един момент дават другата му личност да пие бира с Боби и да му споделя, че подозира за раздвоението и му разказва усещането си, че през цялото време е издирвал изчезналия си колега.

# 476
Въобще не ми хареса сцената с пъшкането, направо ми е пошла. Да дават две деца как правят секс. Едно е да ми го намекват с другите сцени или да го науча от техните разговори, друго е като ми го покажат.

Сериалът няма да се подобри, така ще е до края - нелогични поведение и образи, мудно развитие.
Направо си мисля, че екипът трябва да ни се извини за целия втори сезон Smile

# 477
В този сезон много по-добре гримират Мая.
За секс сцената Симо - Нора - no comment. Явно сценаристите никога не са били тийнейджъри и не знаят що е то ученически секс...
Не бяха Симо и Нора Simple Smile ... поне Симо не участваше !!
Смятайте колко внимателно гледам... Sweat Smile

# 478
Нора да ти говори е гадно, а да ти пъшка е  🤢
На колко години е актрисата? Като отметнаха чаршафа се видя, че е с бельо ( в някои филми са с клинове и т.н. Не е нужно чак толкова нагледно да ги показват).
Такава сцена нямаше дори между Лора и някой от братята, нито дори с Юлия ...

Като цяло и не знам защо това, че изневерява на Симо е важно за основната сюжетна линия?

Между Борис и Лина беше истинската еротична сцена

Последна редакция: ср, 21 апр 2021, 12:40 от Канела○

# 479
Това плюене по втори сезон (не, че не е оправдано), ми напомня много на плюенето по осми сезон на Игра на тронове. Там не постигнаха нищо феновете, дано тук да успеем. Smile

Общи условия

Активация на акаунт