"БРАТЯ" - сезон 2.

• 32 933
  • 767
  •   1
Отговори
# 525
Значи Борис ще се появи на сватбата.
С Юлия хванати за ръчичка

С капо ди тути капи Фьодор, който само е бил припаднал и затова никой не разследва убийството му.

Мацки, тука е по-интересно и забавно отколкото по нова тв!

# 526
Във финалните надписи забелязах Chicago lounge bar (на Джино Бианкалана), в който обядвам напоследък. Явно ще има нова локация за срещи на полицайчетата или по-скоро на мафиотите.

# 527
  • София
Да не останем само и без другия брат. Финалния кадър на промото завърши с таймер на бомба стигнал до 0:00. Дали бомбата е истинска ще научим утре.
Не беше ли 0:08?
... И гръмват конфети, и се появява Юлия - “Изненадааа” 😂

# 528
Бомбата е само за сплашване, няма да гръмне. То остава и Драго да разкарат и ще гледаме само драмите на флегмата и Снежето. 🤪

# 529
Любовницата на Калин отвлече Борис!!!

# 530
  • Пловдив
Разбрахме, де...помагал си и .

# 531
Бомбата е само за сплашване, няма да гръмне. То остава и Драго да разкарат и ще гледаме само драмите на флегмата и Снежето. 🤪

Тогава вече трябва да се казва „Няма братя“  JoyJoyJoyJoyJoy

# 532
  • София
Лора кога ще разбере, че Драго доста наскоро и изневери и то бая страстно?

# 533
Очевидно изразих съмнение дали бомбата е истинска и най-вероятното е да не е. Но това ми се видя единственото по-интересно за тази седмица.

# 534
В сайта на Нова пише: " Лора (Йоанна Темелкова) е развълнувана най-накрая да научи пола на бебето си и двамата с Драго тръгват към болницата, където предстои преглед. Шокиращо събитие, обаче рязко променя плановете им и провокира бременната жена да вземе крайно решение. Готова ли е до смърт уплашената Лора да рискува живота си в името на любовта, или смелостта този път няма да й достигне?"

Интересно ми е какво ще е това събитие. Юлия  е бременна и е при нейната докторка?Не , не , сигурно са свършили краставиците в магазина..

# 535
Ами ако бомбата убие Драго и така свърши Братя... Двамата - погубени от любовта към 1 жена, жената - от 2 стола на земята.... Умно

# 536
А може би искат да кажат да се радваме, че го има поне единия брат защото колко малко му трябва и той да изчезне.

Вики засега действа умно. Не иска да е вестоносеца на лошата вест, а да утешава Симо когато най-накрая той хване сам все по-наглата Нора. Само, че сега Симо съвсем го скапаха и падна под нейното ниво.

# 537

Интересно ми е какво ще е това събитие. Юлия  е бременна и е при нейната докторка?Не , не , сигурно са свършили краставиците в магазина..
Най вероятно нищо шокиращо както досега, само анонси си драскат с гръмки фрази.

# 538
  • Mediterraneo
Ако забелязахте рефрена на Калин и колегите му напоследък- Ние сме като братя. Та не е задължително вторият сезон да е свързан с двамата братя от първи сезон, гледайте по- широко на нещата Simple Smile

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 16:19 от Тарталета

# 539
  • Другата България
В сайта на Нова пише: " Лора (Йоанна Темелкова) е развълнувана най-накрая да научи пола на бебето си и двамата с Драго тръгват към болницата, където предстои преглед. Шокиращо събитие, обаче рязко променя плановете им и провокира бременната жена да вземе крайно решение. Готова ли е до смърт уплашената Лора да рискува живота си в името на любовта, или смелостта този път няма да й достигне?"

Интересно ми е какво ще е това събитие. Юлия  е бременна и е при нейната докторка?Не , не , сигурно са свършили краставиците в магазина..
Joy
Че откога го говорим това, всичко възможно се случва, и ще се случва Лора да не стигне до лекаря и да разбере подробности за бебето. Това естествено, ще се случи в предпоследния епизод, за да има интрига за следващ сезон.
Предвидимо, напълно.

Вече и аз се присъединявам към непонасящите Калин.
То бива, то може, досега му давах шанс, но вече просто много преиграва. Актьорът се справя прекрасно с ролята, евала, ама персонажа направо кърти. Това неговото вече е ОКР, става досадно, банално, всеки епизод поне 1/3 е посветен на Калин и неговите истерии, насочени към поредния заподозрян. Ива я сравниха със земята с това, че героинята търпи такова направо унижение, брутално, то действителността не е много по-различна в страната, ама пък такава безгласна буква....

Драго "забрави" да спомене за последната си сексуална изцепка с украинската си жена, така както "забрави" да спомене и за Лина, и за Боксьора, и за Гаврилов....това така и остана да виси в нищото, просто му се размина за толкова много убийства, които естествено скри от Лора с това "вече съм нов човек". По същия начин излъга и Вики, че не се занимава с престъпна дейност вече, а той далеч не е спрял. Изобщо пълен карамбол.
Парадоксът за мен е обаче, че Велин внезапно по неведоми причини стана най-търсения мъж в сериала - две жени се "бият" за него, и нито една не го иска......Joy

Общи условия

Активация на акаунт