"БРАТЯ" - сезон 2.

• 32 916
  • 767
  •   1
Отговори
# 555
Все си мисля, че Снежа поддържа връзка с Борис. Че той се е свързал с нея, макар и не директно.
Това има нещо 🤔
Te това ни го намекват от как Снежа взе тайно да излиза, но като се сетя как сценаристите подхващат и зарзват по нещо в почти всеки епизод, може и да не изскочи заек от този храст.

# 556
Като видях 21 непрочетени коментари, викам намерили сте Борис. 😜😂😂😂😘
Да гръмва тази бомба довечера и да се свършва с тази мъка. 😏

# 557
  • София
И на мен ми е мъка този сериал, както и белези. Гледам ги, само защото са български. А и Откраднат живот след 3 сезон.

# 558
  • София
Някакъв се е регнал само да напише това? Възможно ли е да е човек на продукцията/екипа? :о
Ако е това ще е мега малоумно и ей така от нищото. Дано не е, не че ми пука кой знае колко. Но това с Борис ако си изиграят правилно картите им е последния шанс да спасят малко от малко иначе катастрофално трагичния сезон.

# 559
Аз мисля, че Кораба майка дойде и го прибра Борис. В момента заедно с другите Пазители на галактиката се бори за опазването ѝ. Вероятно кутията на Драго му я е пратил именно той. Подарък от друга планета 😅😅

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 22:12 от BaDBluEeYeS

# 560
  • София
Много са ми противни Драго и Лора като се залигавят така. И чак се подиграват със семейния статут на Лора. Все едно Борис изобщо не е изчезнал/мъртъв. Тотално са го загърбили/забравили. Много грозно и долно.

# 561
Сега и Драго изчезна ... поне видяхме кой го отвлече Simple Smile. ... а поправиха се - то ако и това беше станало вече не знам как пък сериалът щеше да продължи да се казва Братя ??!!
А Симката в тоя пущинак полицай да го срещне ... голям смях !!

# 562
Ахахахахаха е, не! Това вече беше вър-ха на тъпотията! Лорчето гангстерката!
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 563
Мъка, голяма мъка ... а трябва да е комедия и да се смея.

# 564
Лорчето ще става mob wife 🤣🤣
Другата седмица най-накрая ще има от умрял писмо. Борис май ѝ беше пратил имейл.

# 565
  • Велико Търново
На Симката да не му уреждат среща с баща му Satisfied

# 566
Лора Крофт

# 567
Ахахахахаха е, не! Това вече беше вър-ха на тъпотията! Лорчето гангстерката!
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Нямам думи вече , все по- абсурдно и по- абсурдно!

# 568
Хахаха видяхте ли я мафиотката?!Страшно нелепа сцена, всички бяха смешни . И за пръв път виждам мафиот да иска да си излезе от мафията ей така необезпокояван. От там се излиза с краката напред.

# 569
Еее аз пропуснах! Какво е станало ..

Общи условия

Активация на акаунт