"БРАТЯ" - сезон 2.

• 32 910
  • 767
  •   1
Отговори
# 570
Хахаха видяхте ли я мафиотката?!Страшно нелепа сцена, всички бяха смешни . И за пръв път виждам мафиот да иска да си излезе от мафията ей така неибезпокияван. От там се излиза с краката напред.
Е как бе?! Просто казваш ''Пичове, от утре не ме бройте, обещах на Лорчето'' и те ''Ми добре брат, айде по живо-по здраво и вземи тука тея кинти да имаш да си харчиш''.

# 571
  • На морето!
Абе, Stoichko Vargov, я кажи- знаеш ли кой отвлече Борис?

# 572
Е тъй де, щом е обещал на Лорчето ще си излезе няма как. А пък ако има проблеми, ето тя грабва пистолета и му решава проблемите, никой не моЖ я сплаши нея Joy
Канела, това трябва да се види, не става с преразказване. Лора грабнала пистолета и заплашва мастити сръбски мафиоти - смяяяях!

# 573
Абе, Stoichko Vargov, я кажи- знаеш ли кой отвлече Борис?
LaughingLaughing

# 574
  • Mediterraneo
Мъка, голяма мъка ... а трябва да е комедия и да се смея.
А, аз се смях, бе. Сцената с пистолета и Лора беше култова, ще остане в аналите на бг сериали. И се смях, много.

# 575
  • София
10х! 😂

Абе, Денис е един мафиот... Ганкстеската щерка - и тя... Ми, крайно време е някой да се заеме да оправи бизнеса ! Другите кат’ за нищо не стават - идва Лора!!! Сега да се вземе сериозно да намери мъжа си, да му тегли един бой, дето цял сезон се скатава...😂 😂 😂

# 576
Абе мастит сръбски, ама не мафиот, ами на скараджия прилича. Като го видях ми идеше да викна " Една плескавица с урнабез, шефе!".

# 577
Абе мастит сръбски, ама не мафиот, ами на скараджия прилича. Като го видях ми идеше да викна " Една плескавица с урнабез, шефе!".
и зад ъгъла излиза духов оркестр и поджваща - Я съм пит бул...териер, териер...
https://www.youtube.com/watch?v=5eFUw_3lis0

# 578
  • Манчестър
А драмата на колежката на Снежа? Кво им се бърка в нещата ...кой бил с Велин ...много реплики и написаха и на нея в посл.епизод. Ненежни при това.

Нали Мая като хвърли карти на Снежа видя смърт...да не вземе Анито да затрие Велин...🤔

# 579
Извинявам се, че влизам ни в клин, ни в ръкав. Нарочно започнах по-късно сериала, да се съберат серии. Сега съм на 10 епизод и не мога да си спомня защо Велин е на улицата? Нали имаха апартамент.

# 580
Някой да ме поправи, но до колкото си спомням Велин пребиваше Мая и посегна и на дъщеря си - тогава го изгониха. Преди това прехвърлиха апартамента на Вики, защото Денис искаше нещо да му отмъщава, като го разори. Вече толкова оплетоха всичко...
По трохичка на серия, за търсенето на Борис, а иначе несвързан пълнеж колкото искаш. То не беше Симката и съученика, дето се превъзнася по него, не беше как Симката щеше да разследва финансовите измами на ресторанта на Драго, сега албанската мафия вкараха.

# 581
  • Другата България
Абе, кой отвлече Борис?

Сцената с Лора-комедийна пародия с елементи на долнопробен уестърн и творческо безсилие.

# 582
Някой да ме поправи, но до колкото си спомням Велин пребиваше Мая и посегна и на дъщеря си - тогава го изгониха. Преди това прехвърлиха апартамента на Вики, защото Денис искаше нещо да му отмъщава, като го разори.
Така, така. Обаче после Мая и Вики живееха под наем. Тоя, дето е писал за прехвърлянето, е позабравил, явно.

# 583
Кой е Борис?
Сцената с Лора и пистолета беше голям смях.

# 584
Еее, снощи така хубаво заспах по време на серията, пък то такива екшъни имало с Лора...

Общи условия

Активация на акаунт