Темата на Ибо 🎧 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №72

• 40 799
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
Рейтинга си е супер за момента в Турция. Няма да спрат сериала. Моят проблем е, че това не е сериалът , който ми се гЛеда. Няма “ашк”..

# 466
  • Бургас
Аникси, даже спрямо видяното, рейтингът е направо супер. Казвам го със съжаление, разбира се Unamused, но обективността преди всичко Hands V

Инджи, актрисата, която играе Бенал благодари на екипа на DEK в инстаграм и си взема довиждане със сериала. Нея със сигурност повече няма да я гледаме. За Джемиле не е ясно, но предвид, че изпратиха Емине да наглежда Нух, може и нея скоро да я махнат. Мисълта за любовен триъгълник със Саваш обаче не ми харесва.

Перспективите пред сериала не са много обещаващи, да си го кажем честно Kissing Smiling Eyes Дано поне го завършат достойно и да не мъчат много артистите...
Кати, това имах предвид. Актьорите вече ми изглеждат апатични, изказват там някакъв текст и дори да не разбираш езика, тялото говори достатъчно. По диагонала прослушах серията с руско озвучаване и мнението ми от онлайна се покрива напълно. Надявах се на някаква романтика с тия светулки, с вечерята... а то пак за работа и грешките на Зейнеп! Е бактън...кога ще ни убедят в тая голяма любов на Баръш дето само подмята, че се е уморил, а Зейнеп си му крещи като разглезено дете дето са му взели куклите....Ако такъв е образеца за борбената, еманципирана жена - мерси! Язък и за отличната юридическа диплома!
За Бенал поне, сериалът завърши с усмивка с която ще я запомня - въпреки, че не се пребори с Джемиле, доказа че и сама може да отстоява решенията си!
Дано преводът ме обнадежди!

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 13:44 от Аniksi

# 467
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Въпреки малкият спад в рейтинга не мисля, че излизането на Мехди ще доведе до провал на ДЕК и "крехката" кариера на Демет....Последното определение не  мое....
Излизането на Бенал и Джемиле за мен са логични...Първата е медицинска сестра и естествено ще иска да работи, за да се издържа, а Джемиле няма да е по различна от семейството си....Тя не говори за дъщеря си, но без Мюжгян не може...Бенал няма ли право на ново начало и дай боже нова любов...Възможно ли ще е това, ако Джемиле и Нух са с нея...не мисля....
Относно решението на Баръш...Той както и Нермин взеха решенията си игнорирайки Зейнеп...Тя трябваше да помоли делата и да бъдат прехвърлени...и дали иска да поеме делата на майка си...Решението и обаче беше предопределено....
Надявам се само сметките на новите герои да излязат криви...

# 468
Гости, относно определението "крехка" за кариерата на Демет Joy  - нека все така "крехко" да продължава напред Kissing Smiling Eyes

Мислех да не го пиша това, но в туитър имаше интересен коментар - ако с Ибрахим рейтингът беше около 5, а сега е около 4, значи приносът му е бил 1, а останалите 4 на кого са Wink Тези препирни между феновете са ми ужасно грозни Thinking Имахме един много силен първи сезон, принудителна пауза и приличен втори сезон, сниман в изключително конкурентна среда. Вместо да отдадем заслуженото на хубавите моменти, сега сме се втренчили в недостатъците, все едно някой насила ни е карал да гледаме и все е било лошо. Чудно нещо сме хората Rolling Eyes

# 469
И Ибо, и Демет направиха много силна игра.
А Демет направо израсна пред очите ни в този сериал и беше негова напълно равностойна партньорка.

Но според мене  върволицата сценаристи омазаха хубавите образи и какво повече да искаме от актьорите и рейтинга.
Някой ме беше критикувал, че е наивно да очаквам предварителни обещания за сюжета или героите на даден сериал и е точно така, като познаваме турската дизи индустрия.
Но това, което видяхме в първи сезон въобще не предполагаше недомислиците след това и затова няма как да се правя, че ми харесва такъв стил на работа на продуценти, сценаристи и кой ли още не, преследващи висок рейтинг.

Но заради хубавата компания тук и за да уважа дебюта на Демет като драматична актриса, ще го догледам и ще си казвам каквото ми е на душа. 😀

# 470
Изгледах тази вечер серията. Не знам какво да кажа, освен че все още ми харесва историята, въпреки че вече не ми харесва главната героиня. Не харесвам образа на Зейнеп от доста време. Все повече прилича на Сакине, във всяко действие на истинските хора до себе си намира зла умисъл. Дръпната, сопната, манипулируема. Но все пак се държа добре с намесата на Баръш във фирмените им дела. Остави го да води парада. Той може би си позволи малко повече правомощия, така ми се стори, но човекът наистина знае какво прави.

Злодеите ми харесват - "братът" е с впечатляващо CV, дали е истинско? Баръш както винаги на ниво. Баръш, Саваш, Нермин и Нух - моите любими герои. В оставащите епизоди ще следя те да са добре, другите да си носят последствията от делата. Али Ръза ме дразни с говорния си дефект и бих го прескачала с мишката.

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 19:12 от Дданни

# 471
  • Бургас
Много тихо и спокойно тази вечер тук...

За нетърпеливи и скучаещи! Серия 39 с руски суб. 
https://turkru.tv/moy-dom-39-seriya.html

И едно Беналче за сбогом!

# 472
Мен това, което най-много ме дразни е как направиха Зейнеп абсолютно биполярна личност. В един момент вика на Баръш, а в следващия го търси и му иска помощ... Дори идеята им да е била да вкарат някакви завои в образа ѝ за да е по-интересно (или просто, за да печелят време), поне да бяха направили логичен преход... Нещо подобно се случва и с вкарването на сестрата. От перспективен адвокат, понижиха Зейнеп до обикновен лапнишаран Rolling Eyes Ок, преживя много и в момента е уязвима, Гюлбин е добре подготвена с информация и натиска правилните копчета, но така оставаме с чувството на неудовлетвореност, защото винаги лошото печели... Аман!

# 473
  • Плевен / София
Мен това, което най-много ме дразни е как направиха Зейнеп абсолютно биполярна личност. В един момент вика на Баръш, а в следващия го търси и му иска помощ... Дори идеята им да е била да вкарат някакви завои в образа ѝ за да е по-интересно (или просто, за да печелят време), поне да бяха направили логичен преход... Нещо подобно се случва и с вкарването на сестрата. От перспективен адвокат, понижиха Зейнеп до обикновен лапнишаран Rolling Eyes Ок, преживя много и в момента е уязвима, Гюлбин е добре подготвена с информация и натиска правилните копчета, но така оставаме с чувството на неудовлетвореност, защото винаги лошото печели... Аман!
Да....Преживяла трудно детство, не ми идва реалистично това лесно и бързо разкриване на Зейнеп пред непознат...

# 474
И аз не знам какво да какво да кажа. Може би втори сезон трябваше да е с друго заглавие на филма "Домът, в който не си роден е твоята съдба ", т.е. как  домът , в който е отгледана я формира като силна личност, с всички възможности й дава Нермин, със сбъдването на мечтата й да стане адвокат. А те решиха да вкарат темата за насилието и то буквално им изяде главата, защото към такива болезнени теми за обществото трябва  да се подхожда внимателно, особено с капацитета на тези сценаристи. Не се оказа лъжица за тяхната уста. Що се отнася до вчерашната серия, нямаше изненади. Наистина бяхме подготвени с фрагмана донякъде. Баръш ми хареса. Беше добър. Хареса ми, че вкара пословица за лисицата и кюркчийския дюкян, но как ще провокира Тарък да се разкрие, това е въпросът. Иначе беше добро попадение със споразумението за поверителност. Най- малкото може да го сплаши с обещетението ако издаде фирмена информация, макар, че от комарджия какво може да вземе. От всичко казано за Тарък смятам, че в Берлин и или където и да е бил в Европа е имал ресторант може би. Сигурно не всичко от представеното в биографията му е измислица. Аз лично доста се забавлявах със срещата между Али Ръза и Султан. Как му каза да бяга, че Сакине идвала на крайбрежната при тях. Горкият той само я пита докога ще се срещат като влюбени гимназисти. Е това е махленското им мислене. Не е важно какво изпитваш, а какво ще кажат хората. Направо си я представих ако Сакине ги беше ги заварила заедно как щеше да налага Али Ръза с дамската си чанта по главата.

# 475
Привет 

Скрит текст:
❥  Ибрагим Челиккол во второй раз подал в суд на продюсерскую компанию Endemol Media Production Company, утверждая, что не получил требуемой доли от продаж за рубежом за сериал #Узел. Челиккол ранее должен был получить 167.000 тл в результате иска о компенсации, поданного против Endemol Media Production Company.
Адвокат Ибрагима Челиккол обратился в Стамбульский суд по интеллектуальным и промышленным правам с иском о том, что компания получила больший доход от зарубежных продаж сериала «Узел», и этот доход был скрыт от актёра. В жалобе, поданной адвокатом Ибрагима Челикколя говорится:

▪«Мой клиент не мог получить полную долю дохода, который он должен был получать постепенно от сериала, в котором он играл главную роль. Сериал продавался за границу. Хотя компания-ответчик ранее несколько раз обещала моему клиенту, она не оплатила платежи в установленный срок. Поскольку ответчик не платит, сумма, подлежащая выплате, увеличивается по мере продолжения продаж. Мы требуем, чтобы сумма, которая должна быть получена от ответчика Endemol Media Production Company, была определена судом».

# 476
Продуцентите са съобщили, че до финала на сериала остават 6,7 серии. няма да има 3 сезон.
Ще се постараят да представят на зрителите прекрасен край на историята.

# 477
  • Плевен / София
Продуцентите са съобщили, че до финала на сериала остават 6,7 серии. няма да има 3 сезон.
Ще се постараят да представят на зрителите прекрасен край на историята.

Моето мнение е, че няма нужда от нов сезон...Могат да приключат достойно историята за оставащотото време...

# 478

Гости, няма две мнения по въпроса!  Blush

# 479
  • Плевен / София

Гости, няма две мнения по въпроса!  Blush
Айра, благодаря за фрага...
Саваш май нещо откри....несъответствие във СV-то

Общи условия

Активация на акаунт