Темата на Ибо 🎧 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №72

• 40 799
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Последната месторабота на Тарък няма такова място. И пак Саваш да го открие. Кой пак  е номер едно?

# 481
  • Бургас
Цитат
  Продуцентите са съобщили, че до финала на сериала остават 6,7 серии. няма да има 3 сезон.   
Ами това се очакваше и е най - разумното....Няма нужда да си смучат от пръстите повече
Имаме и нов плакат...

А дано измислят и красив финал... Останалите верни фенове на сериала заслужаваме това Heart Eyes

# 482
Айре, Gift Heart  благодаря за фрага и новините. Flowers Hibiscus

Саваш ще намери каквото е нужно. Най- лесната справка /според мен/е , че новите служители не са брат и сестра. А сигурно имат и нещо тъмно в миналото си, защото ако свестни , няма да започнат такава грозна игра.
Да видим и с превод какво още ще разберем Simple Smile

================================================

Ето и фрагмана с руски превод !

https://vk.com/feed?z=video-132999259_456248255%2F9c8e5a9c6aa5b7 … -132999259_981465

Няма такава фирма, в която е работил Тарък .  Не му стана приятно ,че ще го снимат.
Сигурно е потънал в дългове и се крие.

Още един линк

https://vk.com/feed?z=video-116464248_456251097%2Fb4485af7394a74 … -116464248_310529

Последна редакция: пт, 16 апр 2021, 23:11 от Lilims

# 483
https://vk.com/dizimedya?w=wall-132999259_981465

ето и превода на руски
Гюлбинчето можела да е на мястото на Зейнеп...демек завижда й Head Band
Дано ги разкрият по-бързо, че не ми се гледа как ги правят на глупаци.

# 484
Благодаря ви за информацииите, момичета Heart

Плакатът, споделен от Аникси е направен от феновете. Не е официален, да си знаем Hands V

Оставащи 6-7 еп. е супер. Точно, за да поправят нещата... ако могат. Аз ще кажа само - дано Hands Pray

Фрагът е интересен. Гюлбин си мисли, че е можела да има живота на Зейнеп - колко е заблудена само Smirk Тарък май трябва да сваля Нермин, за да я води за носа, но Гюлбин не му вярва много, че успява. Сакине задава много уместни въпроси. Саваш разследва като истинска хрътка. Дано ни покажат, че разумът и доброто все пак надделяват Kissing Smiling Eyes

# 485
Фрага с бг суб - https://ok.ru/video/2460462090784

Щеше да е по-хубаво, ако историята на Гюлбин не беше за отмъщение, а за примирение, връщане към миналото, намиране на корените. Сега Гюлбин има уреден живот, какво повече иска. Не изглежда да гладува, да я бият, успяла е да постигне нещо и да има мъж до себе си, когото да командва и да постигат общи цели - нещо нейната история за отмъщение ми е съшита с бели конци. Да кажем, че е живяла бедно и Екрем я измъква от калта, за да я ползва за отмъщение. Тогава обаче рафинираното ѝ поведение не подхожда на тежко минало. Но това са, разбира се, първоначални впечатления, които може да бъдат опровергани и историята да бъде добре оформена. Просто трябва търпеливо да чакам. Засега мистерията около Гюлбин и преследването на отмъщение не са съвсем логични. Но въпреки всичко ми е любопитно какво зайче ще излезе иззад храста.

Последна редакция: сб, 17 апр 2021, 07:46 от Дданни

# 486
  • Плевен / София
Фрага с бг суб - https://ok.ru/video/2460462090784

Щеше да е по-хубаво, ако историята на Гюлбин не беше за отмъщение, а за примирение, връщане към миналото, намиране на корените. Сега Гюлбин има уреден живот, какво повече иска. Не изглежда да гладува, да я бият, успяла е да постигне нещо и да има мъж до себе си, когото да командва и да постигат общи цели - нещо нейната история за отмъщение ми е съшита с бели конци. Да кажем, че е живяла бедно и Екрем я измъква от калта, за да я ползва за отмъщение. Тогава обаче рафинираното ѝ поведение не подхожда на тежко минало. Но това са, разбира се, първоначални впечатления, които може да бъдат опровергани и историята да бъде добре оформена. Просто трябва търпеливо да чакам. Засега мистерията около Гюлбин и преследването на отмъщение не са съвсем логични. Но въпреки всичко ми е любопитно какво зайче ще излезе иззад храста.
Честито аватарче Дани
На мен друго ми е интересно...След като сестрата ще отмъщава, защото не е потърсена, тя ако е имала възможности, /а от външният и вид и поведението има/, защо не го е направила тя самата

# 487
Гости Heart Eyes

Наистина защо не са я потърсили, тя не е потърсила връзка с тях. За да я разберем, трябва да чуем и нейната история. Спорем мен е права да се сърди на Сакине, но на Зейнеп няма за какво. После, бягството от дома е личен избор, връщането също може да бъде такова. Но наистина има много хора, които обвиняват другите за собствените си решения и живот. На мен ми изглежда, че и тя носи от гена на Сакине, която си мисли, че всичко се прави срещу нея.

# 488
Добро утро и от мен. И аз да се изкажа по вчерашния фрагман. Дано сценаристите да не ни я  показват повече  Зейнеп като шифофреничка. Няма покриваемост между мисли, думи  и действия. В разговора между Баръш и Зейнеп ни връщат пак там, където сме били преди 10 серии. Чак сега била разбрала, че животът я среща с Баръш, за да открие щастие в негово лице. Питам аз догокога връзката им ще бъде със статус "неопределен". И докато гледах предната серия, хоп отговорът се появи чрез разговора между вуйчото и Саваш. Не било толкова лесно, ако било то нашата двойка отдавна щели да бъдат женени... Това е като в нашата поговорка: "Казвам ти куме, сещай се снахо".  Е да, и тук става доста нелогично. Поне да бяхме чули някакво възражение от Сакине. Мълчат по този въпрос. твърде нелогично. Няма турски сериал, в който да не спазят обичаят за искане на ръката на булката от родителите. Сценаристите да речем са решили да са оригинални. Второ несъответствие. Как Джемиле забрави толкова бързо брат си. Нито веднъж не беше споменат от нея. Трето несъответствие. Докато в 38 - ма серия двете майки придържаха Зейнеп да не се срине  пред дома на семейство Караджа, изведнъъж в 39- та серия й отрязаха главата й и поставиха нова. Няма траур, няма скръб. Но няма и плавен преход. Колко време е минало от погребението, та тя да е с коренно различно поведение. Да, животът продължава съгласна съм, но е необходимо да има  наистина логична последователност в действията на героите. Иначе сюжетът олеква. Въпреки всичко оставам да следя сериала докрай, защото ми е интересно какъв ще е краят. Достойно би било и от наша страна да останем до финала.

# 489

39 епизод с бг превод

Благодаря Heart на екипа за труда и отделеното време

https://ok.ru/video/2571545152020
https://disk.yandex.ru/d/sdgGA1IDOodzug?w=1

https://vk.com/al_feed.php?z=video384415937_456240407%2F406b292a … st_-198874680_450

Последна редакция: нд, 18 апр 2021, 08:20 от Lilims

# 490

39 епизод с бг превод

Благодаря Heart на екипа за труда и отделеното време

И от мене едно голямо благодаря!❤️

Лили,
Скрит текст:
откъде ги намираш тези хубави картинки, просто ме предизвикват да ги крада. 😀 😀

# 491

Лили,
Скрит текст:
откъде ги намираш тези хубави картинки, просто ме предизвикват да ги крада. 😀 😀

Беа Gift Heart ме запали с красивата градинка и се сетих да ровя в стари папаки Simple Smile ))))

Спокойно си копвай Sunglasses

# 492
  • Бургас
Хубав да е денят ви момичета! Flowers Four Leaf Clover
Чудесно време за филм в неделния следобед! Аз обаче пак ще си го оставя за сряда.. все пак специални благодарности на преводачките! Flowers Tulip
Лили...и аз се запалих покрай Беа, и си крадвам без да питам Kissing Heart

Последна редакция: нд, 18 апр 2021, 12:15 от Аniksi

# 493
Гледах серията с превод.
За пореден път се изумих от манипулациите на Джемиле. Най- безсрамно излъга Нух, че Бенал искала да се преместят с нея. Най- безсрамно започна да му прибира багажа, без да се съобрази с неговото мнение, сякаш той е 5 годишен, да го хване за ръка и повлече със себе си. И най- безсрамно ще ми реве все едно, че тя е изгонена или изоставена... няма такова нагло същество!
То си беше ясно, че двамата нямат бъдеще. И Нух се опита вече веднъж да вземе живота в ръцете си, тая лепка не го пусна тогава. Сега се лепна за Бенал. Не можела да живее, без да вижда Мюжгян всеки ден. А не се сеща, че има дъщеря, че има и майка.Те са нейното семейство, а не Бенал! Нух не го броя, защото тая фригидна ку§ка не дава пет пари за него.

Всяко зло за добро. Нух да почерпи , че се отърва от нея Wink
Дано намери своето място в живота и да бъде щастлив.

Сакине отново се тръшка, че Нермин е откраднала Зейнеп! Толкова време вече не живее с пияница, а с цивилизовани хора, които я уважават, но тя не се промени малко поне,  пее си старата песен!

Али Ръза и Султан дори не са смешни- учениците имат по- смислено поведение от тях!

Тарък и Несрин мислеха, че ще си разиграват картите с две наивни и неопитни в бизнеса жени.
Хубавото е, че те си имат ангел- хранител в лицето на Баръш. Той ще им разкаже играта! Hands Pray
Несрин каза на Тарък "остави Баръш, фокусирай се към Нермин."
Мисля, че Тарък ще се "влюби" или ще ухажва настоятелно Нермин, тя да се влюби.

Успокоителното е във фрага, Баръш вече ги разследва с помощта на Саваш.

# 494
Гледах серията с превод.
За пореден път се изумих от манипулациите на Джемиле. Най- безсрамно излъга Нух, че Бенал искала да се преместят с нея. Най- безсрамно започна да му прибира багажа, без да се съобрази с неговото мнение, сякаш той е 5 годишен, да го хване за ръка и повлече със себе си. И най- безсрамно ще ми реве все едно, че тя е изгонена или изоставена... няма такова нагло същество!
То си беше ясно, че двамата нямат бъдеще. И Нух се опита вече веднъж да вземе живота в ръцете си, тая лепка не го пусна тогава. Сега се лепна за Бенал. Не можела да живее, без да вижда Мюжгян всеки ден. А не се сеща, че има дъщеря, че има и майка.Те са нейното семейство, а не Бенал! Нух не го броя, защото тая фригидна ку§ка не дава пет пари за него.

Всяко зло за добро. Нух да почерпи , че се отърва от нея Wink
Дано намери своето място в живота и да бъде щастлив.

Горкият Нух! Цяло чудо как оцеля след Караджовия потоп. След като изгуби всичко - бащин дом, кафене, пари. Даже една укорителна дума не чу Джемиле по адрес нито на Мехди, нито за унизителната ситуация,  в която изпаднаха без дом, без средства за препитание. Направо е неблагодарна. А Бенал му каза, че й е казала, че желае да замине с детето сама за Дюздже, т.е. даде му да се разбере, че решението за заминаването й си е изцяло дело на  самата Джемиле.  Стана ми жал за Нух. Но така и за него ще е по- добре. Не смятам обаче, че се заформя нещо между него и Емине. По скоро тя отиде да  му окаже подкрепа като на приятел от махалата и да го успокои след първоначалния шок от заминаването на фамилията. Усетих  го  като изоставено дете и много силно ми подействаха думите му: "Никой никого да не обича така". Това са членовете на семейство Караджа. Те не подлагат нищо на обсъждане. Сервират решението  и очакват  то  да  бъде се прието без възражение.

Общи условия

Активация на акаунт