Парфюмни размисли и страсти (април 2021 г.) - 259

• 84 887
  • 960
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
Кой фланкър на Gucci Bloom похвалихте като много свеж и по - хубав от първообраза? Не го намирам.
Амброзия ди Фиори.Той е и най- хубав лично за мен наред с първия Блуум ЕДП.Цената му като го пуснаха из сайтовете бе много висока, сега е доста добра.Въобще цялата серия са много красиви парфюми, не познавам само жълтия нов.

# 226
За мен този е най-хубав, по спомен миналата година по това време беше станал мини хит във форума:
https://www.fragrantica.com/perfume/Gucci/Gucci-Bloom-Acqua-di-Fiori-48779.html

SOTD - Chanel Chance eau Tendre EDT

# 227
  • Бургас
Този изобщо не прилича на другите, съвсем различен е и най- не ми харесва.Задължително тест, както и на всички други.

# 228
Като стана въпрос за Diptyque, имат нов парфюм Orphéon. Сериозен жасмин, чак метален  с типичната за Diptyque дълбочина на аромата. Хвойната е мн добре смесена.Трайност почти до безкрай. Не го усещам толкова опушен колкото го представят, но при мен е напръскан на перце. Определено вечерен парфюм.
Скрит текст:

# 229
  • Sofia
Покрай бременност с повръщане се отвратих от Armani Sensi и Premier jour. До днес ми обръщат стомаха, а малкия скоро ще е пълнолетен.

# 230
  • София
За мен този е най-хубав, по спомен миналата година по това време беше станал мини хит във форума:
https://www.fragrantica.com/perfume/Gucci/Gucci-Bloom-Acqua-di-Fiori-48779.html

SOTD - Chanel Chance eau Tendre EDT
Подкрепям! Аква ди Фиори ми е много любим! не познавам другите от серията, но вярвам, че и те ще ми допаднат. По правило, трудно се разбирам с парфюми на Гучи. Каквото имам съм разменяла, след кратка среща с тях. Този Аква ди Фиори ми е много нежен и гушлив!

А, пък парфюмът ти за деня ми е винаги на сърце! Heartpulse

# 231
Момичета, извинявам се, че нахлувам така, но ми трябва съвет, а съм сигурна, че тук ще има кой да ми помогне 🤗

Та - изпуснах си парфюма тази сутрин. 😥😥😥 Счупи се помпичката и не може да пръска. Парфюма е YSL Libre. Прилагам клипче и снимки.

Знаете ли как мога да го оправя? Или някъде да го занеса да го оправят?

П.С. Когато го обърна надолу и направо си капе.

https://mega.nz/folder/bv5lDKBQ#zTGnT-XwefEvaPUSck3Big

# 232
оправя се с преливане в друга бутилка

# 233
Да, няма друг начин.

# 234
Аз с моите объркани възприятия в  Идол интенз не усещам роза, а....индрише, но много ми харесва де, напомня ми на розовия НР.

# 235
Може ли да ви се оплача?

Втори парфюм на Афнан е пълна отврат на моята кожа. Вярно че ги вземам на сляпо, ама тая марка не се разбира с мен.

Първо mirsaal with love - харесва бакара руж и викам тука съм сейф. Почва с разтопена пластмаса и след това излиза една пиклива нотка. На кожата на ММ няма и следа и от тия ужаси. Разкош, както го описвате.

След описанието на Ковачева си викам 9 AM е много мой на хартия. Първо почна с един свеж цитрус. И след 10 минути цитруса изчезна и замириса на мирсала. Онази ужасна миризма. Разбира се на ММ му залепна. Светнаха му очите и ми каза, ама какви хубави парфюми купуваш. Напълни ми душата.

Как е възможно два парфюма толкова различни, а на мен - еднакви и гадни?

# 236
Аз също не се разбрах с Mirsaal with Love никак. Ама и Бакара не харесвам, май още не знаех че са подобни, когато го купувах, щях да си го спестя 😷

# 237
Ако ще те успокои и аз не харесвам бюджетни арабски парфюми върху себе си, с едно изключение. Изгубих ентусиазъм да опознавам арабели, а още по-малко да купувам такива, дори и за 15лв да са. Или миришат кофти, или нямат дълбочина и развитие и ми стават безинтересни след 2 носения.

# 238
  • виртуално
да попитам закупилите розовото арабелче от емаг: Шишето е от някаква особенна материя и ми лепне на пипане, измих го с веро , със спирт ... няма промяна, направо ми идва да го хвърля. А оранжевото не е така

# 239
  • sofia
миналата седмица пробвах Rawaa Al Haramain от приятелка....започнаха добре нещата - сладост, пушеци, ванилия...но после остана един тютюн само и то някакъв тежък и смръдлив. и аз не се разбирам с арабелите и затова изобщо даже и не ги поглеждам. напълно съм съгласна с Фръц!, че стават безинтересни.
Vanilla Vibes Juliette Has A Gun - и това тествах...и много ми прилича на CK Reveal, точно както и във Фрагрантика ги сравняват. доста бързо избледня Жулиетата и не мисля, че си заслужава кой знае колко....

Общи условия

Активация на акаунт