Парфюмни размисли и страсти (април 2021 г.) - 259

• 84 883
  • 960
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна/Лондон
Ново лятно предложение от Jo malone.
Oще 3 има от същата серия, бял, червен, жълт  и зеления горе. Харесах червения и жълтия, поръчах жълтия заради розите и го чакам тази седмица, ако ми хареса като трайност, ще взема и червения. https://www.fragrantica.com/news/Jo-Malone-Presents-New-Blossoms … Scents-14736.html

# 196
  • NE
Имам дилема между две рози. И двата ми харесват, но не мога да реша.
https://www.fragrantica.com/perfume/Lancome/Idole-L-Intense-62333.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Carolina-Herrera/Very-Good-Girl-65560.html

# 197
Idole Intense!

# 198
И аз! (дето не обичам рози, той ми е супер елегантен)

# 199
И аз! (дето не обичам рози, той ми е супер елегантен)
Обичам го.

# 200
Денси да те подканя за Moresque !
Аз днес тествам Тамариндо и Лалибела ,заради дружка..Тамариндо е зъбовадец донякъде..

# 201
За Moresque какво да ти кажа, ниската линия са много хубави парфюми, бих носила всеки един от тях. Те обаче си имат прилики с други парфюми. Без проби не бих посъветвала да се купува.
Високата линия повечето са прелест, но са срамно скъпи и също без тест не стават.
Диадемата и Балерината са радост за всяка дама обичаща силно женствени, меки, страхотно композирани аромати. Диадемата е просто прелест за мен. Много добро съчетание на нотки, но и той си има допирни точки с Лира, а аз съм и голям фен точно на нея. Не е същия в никакъв случай.
Jasminisha Moresque е сладък жасмин с портокалов цвят и цитруси мандарини. Има прилики доста при това с Гранада Мемо, но е по-хубав и наполовина като цена. Женствен и елегантен. Джинджифилът се усеща доста в началото.
Аз харесвам много Lady Tubereuse Moresque, защото е сладка, плодова немазна тубероза. Има топла хубава база и стои при мен без някакви големи промени над 8 часа.

# 202
  • NE
Благодаря, момичета. Пак съгреших Wink

# 203
  • виртуално
отчет за двете арабелки от емаg:

Lattafa, Al Shamoos Azhaar - Много силно цветен, все едно влизате в цветарски магазин, усещам най-отчетливо момина сълза и жасмин. Няма остра спиртна нотка, трайност от едно пръскане около 4-5 ч

Lattafa, Al Shammos Diana - Доста по-мек и заоблен като аромат. Цветно-плодов с отчетлива ванилия.
Същата трайност, но доста по-излъчващ аромат.

Добре композирани, прилична трайност, лесни за харесване.
За цената си са попадение, но не това очаквах от арабски парфюм.

# 204
Здравейте, някой може ли да сподели отзиви за ultrared paco rabanne - дамски? Предварително благодаря много!

# 205
Момичета, да сте мяркали някъде този ухаещ на секс парфюм?
https://www.fragrantica.com/perfume/Jean-Patou/Enjoy-1437.html

# 206
Здравейте, някой може ли да сподели отзиви за ultrared paco rabanne - дамски? Предварително благодаря много!

Аз усещам касис, малина/ червени плодове/, леко тръпчиво се отваря, но е много приятен, а като поутихне, се отваря  и ванилия. Цвета на шишето и името съответстват на уханието .Не е нещо невиждано, но е идеален за пролет/ лято.Добра трайност при мен.Повече обаче ми допада Ultraviolet.

Последна редакция: пн, 05 апр 2021, 20:26 от chery_k

# 207
  • В сърцето на един мъж
Фен съм на Moresque.
Силно препоръчвам Тамима. Имам и Реджина, ако харесваш белоцветните аромати. Имах Диадема, да напомня ми на Лира. Прекрасна роза - роза Екатерина.  Мм ползва Сахара Блу - УНИКАЛЕН!!!
Не мога да описвам, много много, но си струват всяка стотинка

# 208
Сахара Блу е прекрасен, но е пълно копие на Авентус.
Аз обичам силно Fiore di Portofino, но той пък има от Нероли Портофино Том Форд. Тамима си е уау!
Moreta Moresque е хубав жасмин и има допирни точки с Mazyon Blend Oud, който от своя страна е по- глухо и тъмно копие на Елиън.
Преди два дни се пръсках вечерта с Mazyon Blend Oud и ми дойде в повече.
Имам различни проби на Мореск утре ще извадя да пробвам някои, които съм пробвала отдавна или не познавам добре, защото не са ми харесали.

# 209
Аз чакам Jimi Choo I want choo и днес се напръсках с YSL Libre, много ми допадна, стоя ми до вечерта. Много мек аромат.
Бях се зарибила по Idole intense, но успях да си го пръсна от една приятелка на котката, 2 дена ми мириса, но много силен ми идва.
Все още се ориентирам и не мога да намеря подходящ за лятото.
Вие сте много омайващи и все ви чета... И майчинството си заминава, 😊 Цветните са ми много цветни(flower market).
 Искам нещо сладникаво и силно.

Общи условия

Активация на акаунт