🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 3

• 38 299
  • 788
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Мен не ме дразнят толкова чуждиците, колкото самият и начин на говорене. Не е нормално за мен така да се говори в ефир и изобщо не си дава зор да го оправи ( може и умишлено да е де, знам ли).

# 106
  • Mediterraneo
Абсолютно започнах да мисля на испански, че и сънувам на испански. Българският е в кръвта ми, филолог съм, обожавам си езика, но наистина мисля на чуждия. За децата пък да не говоря, малката все ме пита Кое беше понеделник, например... И ако не е форумът, където ежедневно пиша на български, направо ще забравя писмената комуникация.

# 107
  • София
Мастър Лингвист стана тука, да идват тези да готвят! 😜
Много обичам кутията и отборната битка, елиминациите също. Мастър класът ми е най- малко интересен, но и там има попадения.

# 108
Че то така като им дават свобода в готвенето с дадени продукти, веганката ще откара до финал. Честно ли ще е? Да е в Мастършеф и да не готви с месо.
Айде малко....

# 109
Мария и Алекс ми харесаха засега. Тия американски буламачи тц. А с веганката се насраха.
На Мартин презентацията е ужасна

# 110
ВегАнката защо така я покриха и не я показаха нито веднъж този път? Защото се ската пак от месото, ли?

# 111
  • София
На Алекс чинията ми хареса най- много! Продължава да ме впечатлява! Между него и Мартин е, но презентацията на Мартин ми е никаква и победата би трябвало да е за Алекс.

# 112
  • на село
Ех, този Александър, определено се откроява с готвенето,  колкото и да е неприятен.

# 113
  • София
Е що не дадоха Ана какво е направила с фенското петле?

# 114
Някой разбра ли какво направи Анна?Joy

# 115
  • София
Не знам защо, но ми се струва, че Алекс някога е работил и като готвач. Или е карал поне готварски курсове.

# 116
Много ми хареса чинията на Алекс, не толкова на Мартин, но да се доверим на шефовете и че са вкусни. Чинията на жената никак не ми хареса.

# 117
Алекс направи много интересен "домат" Simple Smile С право е все в топ-а.
А на Мартин презентацията с нищо не беше по-хубава от тази на Цветелина, ама тя отнесе критиките.

# 118
  • София
Е що не дадоха Ана какво е направила с фенското петле?

Защото не направи нищо с него, пропусна го и залага на веган, пак.

# 119
Показват се само някои от участниците - тримата, които ще изберат и още няколко. Така се разбира кои няма да бъдат избрани със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт