🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 3

• 38 561
  • 788
  •   1
Отговори
# 675
Ако беше конкурс за красота щях да съм за Виктория, но това е Мастър шеф и аз съм за този който може да готви.

На Виктория и е време да тръгва

# 676
Ох, Нела няма нужда да се пъчи толкова. Не е голяма гордост да спечелиш срещу Виктория. 😜

# 677
  • София
Просто си знаех, че Алекс ще остане с горелката. Ще пада пърлене.

# 678
  • София
Е, браво на Нела, и все пак отбелязвам за пореден път, че Виктория се ориентира бързо, не се паникьосва и се старае да компенсира незнанието си, усмихната е и не злобее.
Не че е за топ 5, но поне ми е приятна за гледане. Simple Smile

# 679
  • София
Супер интересна задача.

# 680
  • София
Ще падна с чушката на Алекс, надявам се да му се размине сигурната елиминация, но не е много сигурно. 😁

# 681
Нела ми е противна.

# 682
  • София
Ах, този хитрец! Ами, браво!

Цвети беше много ентусиазирана за барбекюто и подцени как да представи нещата. И преди й се случи, май.

# 683
Ох, Цвети каква страхотна пържола имаше наистина....
Време и е да си ходи.

# 684
  • Мюнхен
Утре ще я видим Нела дали е по-добър капитан от Стилиян. Него не го харесвам впрочем, наистина ми е безхарактерен и мек, а в такова състезание трябва да действаш бързо с взимането на решения.

Викито... вятър я вее на бял кон. Александър се спаси с доста шантаво изпълнение, аз бях за него, защото ме подразни коментара на журито как бягал от задачата. А веганката, като всеки път се скатаваше от животинските продукти, никой не ѝ каза гък даже.

# 685
Ми пак ми е някак ненормално. На лютиката приготвена от Мартин и намериха доста кусури, а на Алекс желирания пълнеж на чушката бил много добър. Що ли не мога да им повярвам.

# 686
April morning, и аз не им повярвах много!
Утре ще видим двете капитанки, нали не бъркам нещо? Ще е интересно.
В промото се видя, че ще хвърчи перушина. Александър се беше превъзбудил нещо Wink
По спомени, Нела беше доста тираничен капитан при първото й капитанстване.

# 687
Хора, кой беше най-добър в последната задача с уредите, че не можах да догледам?

# 688
  • София

MasterChef - Епизод 17, Сезон 7 (20.04.2021)

# 689
Хора, кой беше най-добър в последната задача с уредите, че не можах да догледам?
Стилиян и Алекс.
Мартин и Теодор по средата.
Цвети остана с черната престилка.

И мен сърцето ме заболя за хубавата пържолка... Така да я осакати Rage

Общи условия

Активация на акаунт