🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 3

• 38 566
  • 788
  •   1
Отговори
# 660
Значи какво излиза? Сладко от буркан не може да се ползва, а Вегета може... Малко странна е тази реклама
Скрит текст:

# 661
  • До морето
Е, като кренвиршите! На мен лично Михалчев много ми олекна след тази реклама. То ясно, че всичко е пари, ама все пак....

# 662
Азиатската кухня, поне за мен, е висш пилотаж. Тя трябва да бъде включвана по- към финалните битки, но не и на такава елиминация. Нела не ме дразни - намирам я за талантлива, но крайно неуверена. Смятам,че се е записала с идеята да докаже сама на себе си, че ,, може''. Просто е несигурна , оттам обвинява и капитани, и ситуации. Отделно, че е доста бавна понякога в етапите по приготвянето на самата храна. Това й изиграва лоша шега. Трябва да усъвършенства малко техниката. Но не смятам,че няма усет- напротив.
Все пак, в отборната игра отново се доказаха качествата на Мария- борбеност, организираност, предвидливост. Отлично знаеше кой какво може и къде да ,,натисне'' малко - в случая с Майчето. Показа, че освен добър готвач, е и добър лидер. Не знам защо някой я нарече сухарка тук, за мен самодисциплината и липса на излишно говорене, както и лигавене, могат само да бъдат в плюс. Аз поне така оценявам нейното повдение.

# 663
# 664
  • София
Промо за вторник няма ли?

# 665

Чакам и с трепет руската хитруша да я изпратят, още ме е яд за Коко. Confused

# 666
# 667
# 668
Най-накрая ще излезем от азиатската кухня, хапвам, харесвам и Михалчев, но не е от нещата без които не мога в храненето. Не ме грабва като нещо много вкусно.

# 669
  • София
Най-накрая ще излезем от азиатската кухня, хапвам, харесвам и Михалчев, но не е от нещата без които не мога в храненето. Не ме грабва като нещо много вкусно.
Миналата седмица не беше ли италиански мастър класа?

# 670
Миналата седмица не беше ли италиански мастър класа?
Да, беше италианската супа.

# 671
Тук си пролича колко не може Виктория.

# 672
  • София
Аз пък съм за нея, Нела нещо много навири нос.

# 673
И аз съм за Виктория

# 674
Според мен пък напротив, пролича си, че се справя съвсем прилично. Грешката с водата си е съвсем нормална - бързат, не се замислят особено какво правят, гледат да не пропуснат нещо, всичко им е разпределено по купички и чинийки, нормално е да грабнеш купата с вода и без да помислиш, да я пльоснеш цялата в брашното.
Неличка си е доста нагличка, отдавна си го знаем. И въпреки самочувствието, и тя не е идеална!

Общи условия

Активация на акаунт