🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 3

• 38 635
  • 788
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Засега никой не обясни, защо доброволно отказвайки се от животинските продукти, продължават да се опитват да ги имитират.

# 181
Сега почвам епизода, но се радвам, че Анна вече е гууд бай!!
Александър ако не ми беше толкова противен, може би щях да оценя таланта му..
Мартин ми е веселяк Simple Smile
Лидия искам да си ходи, напряга ме, колкото и да е дзен.

# 182
Най- накрая.

# 183
Анна ще ги запомни тези аспержи и тези веган яйца. Крайно време беше да ходи да си готви у дома.

# 184
  • Майничка
Морковената торта беше пълна пародия. Е, не колкото веган омлета, все пак.
И Мая, и Виктория бяха "подпълнили" ястията с трюфел с гъби.🤔

# 185
# 186
Значи от днес хейта  в темата ще намалее чувствително. Утре предполагам още повече. Виктория, Лидия без претенции съм. На Александър му се чудя. Как толкова циничен и груб човек прави такива чинии, и все ми е оня тажин пред очите....

# 187

Показала тя, че растителната храна можела да бъде вкусна и красива

# 188
Засега никой не обясни, защо доброволно отказвайки се от животинските продукти, продължават да се опитват да ги имитират.
1. Ако се отказват по етични причини, това не означава, че не им липсва вкусът на някои ястия.
2. За хора, които имат интерес да преминат към растителна храна, но считат, че ще им е трудно, понякога се препоръчва да започнат със заместители на неща, които обичат, за да е по-плавен преходът.

На Анна бъркочите не биха привлекли никого към подобно хранене обаче. Bowtie

# 189
  • София

MasterChef - Епизод 13, Сезон 7 (06.04.2021)

# 190
В интерес на истината нямам проблем с хора които са вегани или вегетарианци даже им се възхищавам на волята тъй като аз не бих могла. Но много ме дразни когато се опитват агресивно да убедят другите, че тяхното е най - здравословно и най - добро.

# 191
Морковената торта приличаше на филия с лютеница, намазана от 3-годишно.
Тази жена- Лидия май доста успешно се гаври с журито, майтапа настрана... Smile
Време е да сваля престилката...

# 192
Пак беше много нагласено днес. Цветелина се дуешез че мъжът ѝ такъв и онакъв, знае това, знае онова и накрая.   Само помириса престилката.
Аз съм фен на Мартин

# 193
  • в резерват

аз напоследък из фб засичам производители, които предлагат  веган луканка, която наричат с пояснението "цвекланка" , защото била от цвекло

# 194
Следващия път, искам да си ходи морковената торта, след нея тайландската съпруга и тогава Виктория.
И аз така. И Нела някъде около тях. Не ми харесва, не ми е симпатична и не мисля, че се справя добре.
А, и Мая слагам към тази групичка.

На Александър му простих всичко само заради изчервяването му оня ден, когато си призна за гаджето и че му готви от 1 година. А и някак поомекна сякаш този човек. Видя, че е добър, много по-добър от повечето, успокои се и стана нормален. А и "колегите" май го стягат да си държи устата затворена Wink

Японският Мастър клас беше кошмар! И на двамата им свалям шапка, че се справиха и докараха нещата до почти пълна чиния Simple Smile

Засега като най-добри виждам Александър, Мартин, Теодор, двамата артисти и Мария. Ако не се случи нещо непредвидено, според мен те шестимата ще бъдат от последните.

Общи условия

Активация на акаунт