Звездни компромати - Април'21

• 281 797
  • 2 642
  •   1
Отговори
# 2 325
Ни съм гледала Оскари, ни ме интересува Марчето. Не ми харесва това момиче, няма класа, простее ми, физиономийката и излъчването, присъствието, всичко. Не се чувствам длъжна да подкрепям "успелите" българЕ в чужбина, но чистосърдечно ѝ пожелавам успех, тъй като едва ли е по-малко от всички останали там.

# 2 326
  • София
Много ми хареса Мария, въпреки че предишните рокли бяха по-красиви и впечатляващи. Чудя се къде са обаче всички супер звезди, примерно Дензъл, Брус Уилис, Джош Дюамел и т.н. Да не би да идват само тези, които са част от екипа на номинираните.

# 2 327
Maidenly, по принцип, дори на редова церемония, присъстват само членове на академията (които са всъщност няколко хиляди), всички номинирани (плюс един гост) и презентиращите. Ако не си сред тях, не присъстваш. Дори е възможно филмът, в който участваш, да има номинации, а ти не - пак да не получиш покана. Повечето големи звезди после ходят на партитата след края на церемонията.
А сега пък съвсем бяха в камерен състав - само номинирани и презентиращи.

# 2 328
Тази Мария ....не мога да разбера точно какво не ми допада в нея.Като започне да говори започва превъзбудено,става ненужно патетична и завършва с нещо невероятно глупаво.Иначе нека работи и да успява.Но ми е много объркана

# 2 329
Точно тази липса на супер звездите показва как звездите са сменени и вече на небосклона има нови такива. Но дали ще бъдат запомнящи се като отминалата плеяда ще го покаже времето. Успокояващо е, че все още виждаме там имена като Глен Клоуз, Антъни Хопкинс. От новата генерация  за мен силна заявка от присъстващите вчера дават Риз Ахмед и Кери Мълиган.

# 2 330
Тази Мария ....не мога да разбера точно какво не ми допада в нея.Като започне да говори започва превъзбудено,става ненужно патетична и завършва с нещо невероятно глупаво.Иначе нека работи и да успява.Но ми е много объркана
Тя, милата, още не знае на кой свят е и това, което и се случва дали е сън или истина. Радвам се за нея. Всеки артист мечта е за нощта на оскарите, а тя има невероятният шанс, не само да е да е там, а и да е номинирана. Не знам, някой дава ли си сметка какво означава това.
Лично на мен ми е симпатична, но не мога да кажа, че я харесвам. Нещо като Нина Добрев ми е. Не виждам отличителни черти, които да я разграничат от масата симпатични момичета - симпатични, защото са млади и до там. Няма го онзи „уау!“ ефект - като я погледнеш да не можеш да откъснеш поглед от нея, дори съзнавайки, че не е класическата красавица. Липсава ми онзи магнетизъм и излъчване, които да ме приковат към екрана.

Последна редакция: пн, 26 апр 2021, 22:42 от Sysly

# 2 331
Дано не блесне и да изгори,че Холивуд е жестока машина

# 2 332
Renee Zellweger
Скрит текст:

# 2 333
  • София
Много хоресвам Мария. (Бакалова). Намирам я за красива на външен вид и ми е странно, че се пише, колко е обикновена. Явно сме забравили какво е естествена, българска хубост, без надута уста, скули и т.н. Но това, което искрено ме грабва у нея е точно тази непринуденост и естественост, които лъхат от всяко нейно интервю и от всяка церемония, на която е била до сега. И точно спонтанната й реакция вчера ме очарова. Пък нека това е признак за невъзпитание и простоватост. Не харесах ролята й, но е факт, че я изигра много добре и си бере плодовете за риска. 100 пъти предпочитам това "простовато, невъзпитано" момиче, сбъднало мечтата на всеки световен артист, пред всички  измислени родни "звезди".

Последна редакция: пн, 26 апр 2021, 22:37 от malina_smile

# 2 334
Мария Бакалова... ех, това момиче! Сложи диаманти но не спря да ги пипа с ръце и да върти пръстена нервно.
Сигурна съм, че при следващите изяви ще ги е отиграла тези жестове.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Earrings with 4.24cts of Fancy Pink diamonds and 31.24cts of white diamonds. Ring with an 8.22ct D colour Internally Flawless marquise shaped diamond with white and Fancy Pink diamonds. Necklace with 75.84cts of D colour Internally Flawless diamonds.

Rare and Magnificent Jewels, from the House of Moussaieff.

# 2 335
Ето аз ще покажа българката, която смятам, че е естествено красива, нежна и някак ефирна. Харесвам я като актриса, жена и като поведение пред камера. И много бих се радвала тя да бъде в Холивуд(и ѝ го пожелавам). Смятам, че щеше да направи впечатление. Но това си е мое мнение. А добавям също Евелин Костова.
Скрит текст:
Ирина Митева,

# 2 336
Жестовете на Бакалова не са точно до отиграване, това са естествени начини човек да се самоуспокои, когато е нервен и в тялото му прeпуска адреналин, трудно е за контрол. Напълно нормално е да се чувства и държи така предвид, че няма опит с такива церемонии. Може и да е по-нервен типаж. Евентуално ще свикне след време.

Но признавам и че на мен ми е антипатична, и то заради външния си вид, колкото и повърхностно да звучи. Пожелавам ѝ да жъне успехи и занапред!

Последна редакция: пн, 26 апр 2021, 23:43 от kakx

# 2 337
А моята фаворитка е Аманда Сайфрид
Скрит текст:
, ,
На Пенда прилича, излизаща от мартеница.

# 2 338
  • София
Ето аз ще покажа българката, която смятам, че е естествено красива, нежна и някак ефирна. Харесвам я като актриса, жена и като поведение пред камера. И много бих се радвала тя да бъде в Холивуд(и ѝ го пожелавам). Смятам, че щеше да направи впечатление. Но това си е мое мнение. А добавям също Евелин Костова.
Скрит текст:
Ирина Митева,
Много харесвам Евлин. Много!  Ирина Митева - също. Но не виждам повод за сравнение между трите актриси.
Единственото нещо, с което Мария си заслужи целия хейт излят по нейн адрес е, защото се е оказала на точното място в точното време и е имала нужната доза късмет и най-вече смелост. За мен номинацията ѝ не е само плод на обстоятелства, а е следствие от действия, риск дори, с тази роля. Със сигурност много се пробват, но не всеки е номиниран за Оскар. Не гарантирам, че бих харесала всяка българка номинирана за световна награда, но със сигурност бих уважила труда ѝ.

# 2 339
Аз на нейно място нямаше да си въртя пръстена, а направо щях да се изповръщам от нерви. Определено щях да бия Дженифър Лорънс, която просто се изтърси на две церемонии Joy

Егати кефа - на 24 да си на Оскарите...и Брад да ти каже името Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт