Звездни компромати - Април'21

• 283 268
  • 2 642
  •   1
Отговори
# 1 320
  • София
Мисля, че беше женена за Марк Антъни.

Имало и още двама преди Марк:
Spouse: Marc Anthony (m. 2004–2014), Cris Judd (m. 2001–2003), Ojani Noa (m. 1997–1998)
С втория, Крис Джъд бяха по-малко от година заедно след сватбата. Явно разводът е продължил повечко време, защото с Афлек 2002 вече са двойка.

# 1 321
Джей Ло я помня от 1993, когато играеше в един сериал с Кони Селека - Second Chances. Тогава имаше кляки из пресата, че се взимала много на сериозно (играеше второстепенна роля), искала повече реплики, присъствие и едва ли не да изгонят Кони Селека. Оттогава ми е неприятна! То бива амбиция, бива - ама то това нейното е мания някаква. Как я наричаха - танцьорката, която искаше да е акриса, а стана певица...
Спомням си този сериал и аз го гледах и тогава видях Дженифър Лопес за първи път. Тогава ми беше симпатична, за разлика от сега.
В кадър от сериала, почти 30 години от тогава, а е почти същата -
Скрит текст:

# 1 322
  • Rock & Roll feeling ...
Даже сега е по-готина в лице/прическа.
Ама мъжете, които избира са отврат. От гаджетата й само Афлек и Пъф Деди ми харесват визуално.

# 1 323
  • София
На мен и Марк Антъни ми харесва, нищо че е кльощав.

# 1 324
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Аз я харесвам с Марк Антъни. Толкова типична латино двойка. Като измислени от Маркес са.

# 1 325
  • Варна
Бяха идеални заедно, допълващи се! Много харесвам Марк и музиката му, най-вече англоезичната.

# 1 326
Опра как се е “разляла”! Само яхатата да не  забие носа към дъното 😆
Абе, щастлива да е  жената! ✌

# 1 327
Мис баба ви Дони Василева вече официално се оствила с оня кмет- пишман любовник, падащ си попрезрели търсачки на креватни упражнения😂😅🤭

# 1 328
  • Rock & Roll feeling ...
Мис баба ви Дони Василева вече официално се оствила с оня кмет- пишман любовник, падащ си попрезрели търсачки на креватни упражнения😂😅🤭

JoyJoyJoyJoyJoy

извинявам се за спама, но не се сдържах!

# 1 329
Дони Василева наистина много се изложи с раздухването на тази история. Уж жена със стил и претенции, а тотално махленска изява. Още повече със съпруг на такава позиция. Трябваше да се разделят тихо и кротко, на никого не дължат обяснение. Много чалга, много нещо. Явно само фасадата е на дама. А има и внуци.. Така не се представи като много по-различна от любовчията и многото му любовници.

Здравкова, Бакалова, Тоца и други знайни и незнайни са не толкова недостатъчно атрактивни, а по-скоро злобата, съсипаната психика, лошият живот и прекомерните пластики и грим ги загрозяват. Точно по повод на сватбената снимка се сетих как тя, още сгодена с този човек, флиртуваше май със Скалата в "Брадъра" и по едно време се усети, че все пак това предаване се излъчва по телевизията и всички гледат. И голямата ѝ тревога беше, че... мъжът ѝ ще си вземе колата. И Мара Дамата за това се сещаше от проваления си втори брак - взетата кола, колко пари имала/нямала, кой изплатил апартамента.

Ирина (и не само) това боледуване го обърнаха на реклама и вече сериозно дразни. Подкрепям Нана, която се бори с рака години наред и мина през какво ли не. Но коронавирус да се раздухва толкова - хайде НЕ!

Жалко за Джей Ло и Алекс. Изглеждаше обещаваща връзка, но явно тя няма късмет.

# 1 330
Алекс Родригес беше започнал да прави влогове в ютуб и да ви кажа честно - целия му живот се въртеше покрай Джей Ло. Говори за нея с обожание, следва я навсякъде, подкрепя я и й дава идеи. Много ме съмнява да й е изневерил, при все че са постоянно заедно, дори и с децата си. Едва ли е толкова тъп.
Тя самате е супер меркантилна, пак от влоговете си проличава. В къщата го раздава като великата господарка, а всички се съобразяват с нея и настроенията й.

С Бен Афлек ли имаше история за изтекъл телефонен запис, в който той говори за интимностите им?

# 1 331
  • София
На Алекс Родригес доста отдавна му бяха изтекли секс чатове с някаква госпожица. Друг е въпроса колко са истински. Не я мисля Дженката, бързо ще намери ново гадже.

Анджелина с Вивиан. Както винаги е в черно, с пет размера по-широки дрехи.
Скрит текст:
Але Амброзио
Скрит текст:
Ирина Шейк
Скрит текст:
Деми Мур
Скрит текст:
Джъстин Теру
Скрит текст:
Мегън Фокс и гаджето
Скрит текст:
Крис Х.
Скрит текст:
Джеси Джей
Скрит текст:
Роузи
Скрит текст:

# 1 332
На Анджито само хиджаба й липсва.

# 1 333
...само Афлек и Пъф Деди ми харесват визуално.
И на мен Grinning най-хубавите от всичките, как ги изпусна...

# 1 334
  • София
Аз се чудя, навсякъде ли маските на открито са задължителни или просто звездите ги използват да се крият. Напоследък все по официални анцузи и маски ги снимат, чак се чудя, как ги разпознават понякога.

Общи условия

Активация на акаунт