Звездни компромати - Април'21

• 282 900
  • 2 642
  •   1
Отговори
# 1 635
На Жасмина зърната й са доста по-нагоре от нормалното.
Скрит текст:

# 1 636
Да, и на мен ми направиха впечатление. Дали са пришивани на ново място?

# 1 637
Джеймс Франко Heart Eyes
Много я харесвам Ашли Джъд. Рядко ми харесва жена с къса коса, но на нея ѝ отива много.

# 1 638
Голяма любимка ми е Ашли! Много хубава и сладка в лице и с много приятно излъчване 🥰

# 1 639
Жасмина защо си залепя така косата на скалпа? Все едно крава я е облизала?
Малко шампоан, малко обем, малко живец в косата...

# 1 640
Аз не помня тази Жасмина откъде е вече, от "Сделка или не" или се бъркам, но е като прототип на жена-робот. Поне на снимките.
Теди Велинова ми е симпатична в страстта си да изглежда готина с обратна захапка, дори не мисля, че е тъпа, но именно тези напъни ѝ свалят нивото и усилията. На последните снимки ми се вижда много ячка.

# 1 641
  • Sofia
Жасмина започна тв изявите си като момиче на късмета в предаването на Къци-“Риск печели,риск губи”

# 1 642
Жасмина си я спомням от обменното бюро на стария тетминал за пристигащи пътници на бургаското летище, беше сараф май.

# 1 643
Тя си е с рехава косица все залепнала за главата.
Виждала съм я на живо преди да се тунингова, тогава беше гадже на един собственик на фабрики за стъклария, Стъклен свят беше май.
Имаше живец по- малко от стола, на който седеше, една умряла, гърчава, бе веяна скумрия.
Дума не обели, ни яде, ни пи, таквиа най- ги мразя, на техен фон излежда че другите женички( аз) ядат и пият много😂😂🤭🤭🤭🍾🍾🍾🍾

# 1 644
Гледах интервю с него, обясняваше, че е от гражданската квота на ВМРО и не знаел колко пари струвала кампанията. Той един лев не е видял и взел, имал какво да каже защо са изгубили, но май нямало кой да го чуе. Нона и тя няма да краси Народното събрание, ще ми липсва определено!
Волен е отвратителен персонаж.
На предходните снимки мисля, че Бакалова е с майка си, да.
Една красива Яна Титова
Скрит текст:
Двете Опри, едната със секси фотос отделно, за повече тежест
Скрит текст:

Дрешките им са един път !!

# 1 645
Да, и на мен ми направиха впечатление. Дали са пришивани на ново място?

Доста жени след операции за уголемяване са с този проблем. Не знам дали от неуспешно наместване започват да излизат над сутиена, но познавам 2 жени, които правят операция след операция да ги наместят на правилното място.

# 1 646
Жасмина не прилича на човек. Не знам с кой акъл се снима постоянно и се поства. Не е грозна, просто ми е толкова фейк и безинтересна, че ако не беше форума даже нямаше да знам, че я има. Кой точно се инфлуенсва от нея се чудя. Ето тук кучето е по- готино от нея:
Андреа пък истински ме забавлява със снимките/рисунки. Увеличавам ги, за да се смея:
Скрит текст:

А този мазен дедик Волен не знаех, че има толкова хубава и млада жена. Освен че луд и неприятен, сега разбрахме че е и скръндза.

Последна редакция: пн, 19 апр 2021, 21:58 от Анонимен

# 1 647
Keira Knightley за Chanel Coco Mademoiselle Collection Ete 2021
Скрит текст:

# 1 648
Четири вечно красиви жени - еталон за естествена красота!

Голди Хоун
Скрит текст:

Бриджит Бардо
Скрит текст:

Бриджит с Ален Делон
Скрит текст:

Джейн Фонда
Скрит текст:

Мерилин Монро
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 20 апр 2021, 00:18 от Rosita

# 1 649