Звездни компромати - Април'21

• 283 039
  • 2 642
  •   1
Отговори
# 2 310
Аманда много я харесвам, но тези рокли явно са подходящи за много малки гърди. Тя изглежда налята и пищна, а едва ли е такава всъщност.

На Мария бялата рокля с подобно деколте по-добре стои.

# 2 311
Някой беше питал кой е кавалерът на Мария Бакалова. Това е Cade Hudson, с който преди време папараци я хванаха в Маями. Явно са гаджета, той е кастинг агент, обаче явно в Холивуд репутацията му не е от най-добрите. Ето повече какви обвинения има срещу него:
https://www.latimes.com/business/hollywood/la-fi-ct-caa-agent-20 … ry.html?_amp=true

Гей е, едва ли са гаджета Grinning За обвиненията не се изненадвам, нищо ново, не е тайна какви неща се случват в онези среди.

# 2 312
  • София
Малко е “неудобно” усещането ми като зрител с това преиначаване на думите за Мария Бакалова. Все едно сме толкова зле, че не можем да си преведем правилно и приемем нормалния жест на внимание към новия актьор появил се на сцената на това събитие. Ъмм.. неудобно.

# 2 313
На Аманда цялата рокля придава обем и където трябва, и където не трябва. Неподходящ избор за фина и нежна жена.
Всъщност това ми направи впечатление - масово не са подбрани тоалетите според фигурата. Вместо да се прикрият недостатъците и да се подчертаят даденостите, те имам чувството, че всички наобратно бяха.

# 2 314
А моята фаворитка е Аманда Сайфрид
Скрит текст:
, ,
Тази е истинска красавица !
Браво на нашето момиче, но не ми е никак красива.

# 2 315
Скрит текст:
Някой беше питал кой е кавалерът на Мария Бакалова. Това е Cade Hudson, с който преди време папараци я хванаха в Маями. Явно са гаджета, той е кастинг агент, обаче явно в Холивуд репутацията му не е от най-добрите. Ето повече какви обвинения има срещу него:
https://www.latimes.com/business/hollywood/la-fi-ct-caa-agent-20 … ry.html?_amp=true

Гей е, едва ли са гаджета Grinning За обвиненията не се изненадвам, нищо ново, не е тайна какви неща се случват в онези среди.

Този Cade ми се струва от типа момченца, които цял живот гледат да застанат до светлината и постиженията на другите, едни такива паразитиращи около известни личности. Всеки познава такива личности, но особено често се срещат в звездните среди. Даже май имаше определение за такива типове, но сега не се досещам. Той е бил дълго време приятелка на Бритни Спиърс, гледам се върти и в обкръжението на Парис Хилтън... Но нищо, Бакалова сега се държи като типичната the new girl in town и явно не може да отсее качествен от некачествен антураж...

# 2 316
Questar, право в целта!

Забравих да спомена като стана дума за Брад Пит. След получаването на наградата нали победителите отиват на конференция с журналисти и един от тях попитал Youn Yuh-jung доста неадекватен поне за мен въпрос - как миришел Брад Пит. Отговорила, че не е куче, че да го души Grinning Grinning Винаги е много остроумна. Стана ми изключително симпатична още като нарече британците сноби на наградите БАФТА.

Ето ги двамата:
Скрит текст:

# 2 317
Русото отива страшно на Мария, Брад Пит също, въпреки че той е старичък вече за 24 годишна.

# 2 318
Начи ако аз бях номинирана за Оскар и Брат Пит само ми беше прочел името, без нито дума повече, сигурно щях да вдигна петълите, да цвиля от щастие и да обиколя в свински тръс цялата зала.
Хора, това обикновено момиче от Бургас стигна там, където ние с вас и да късаме билети няма да ни пуснат, та всичко и прощавам.
Дано има още многи церемонии и време да отработи жестовете си!
Чисто по човешки, по детски малко реагира, нищо страшно не е станало.
Радвам се за нея! Въпреки че не ми допада ролята и и филма като цяло.
Постигна нещо невиждано, наше момиче, българка на Оскарите ❤🥰❤

# 2 319
  • София
Жаки, плюс сто и хиляда, да не те повтарям. Закрила си устата, божкеееее! Тя как се удържа под масата да не се свлече след Брад,аз нямаше да мога Joy

# 2 320

Е, как явно ще са гаджета? Не прочете ли статията?

# 2 321
Най-накрая хубаво облечена жена на Оскарите-вдовицата на Чад Боузман.
 Да благодарим на Версаче, че отсрамиха колегите си дизайнери:

# 2 322
Мария не ми харесва физически (все не мога да ѝ запомня физиономията), но в сравнение с другите си беше най-добре. Все едно клошарницата беше отишла на парти снощи. ТОлкова безлични, бозави, издрусани. Ама някой са видяли класа и стил в това. Дано това не ѝ е единствената роля на Мария. Нека подобрява успеха си, пък даже и да не вземе Оскар никога, пак не е малко да се задържиш в тези среди и нека славата не я повлича по лоши пътища също. Маниера ѝ колко да е зле..? Ще се очупи, ще се научи, тепърва живота е пред нея и има време да се усъвършенства. Дано има още много късмет, предложения и успехи. Иначе има да се напъва и злобее като Хоакин Блатечки от бг сцени и предавания.

# 2 323
Издънка щеше да бъде, ако камерата примерно я хване да гледа разочаровано след обявяването на победителката.
А като се сетя Холи Бери какъв рев изрева на сцената като си взимаше Оскара Joy страшен криндж!

# 2 324
Бакалова
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт