Звездни компромати - Април'21

• 281 789
  • 2 642
  •   1
Отговори
# 2 340
Каквато и да е, Мария Бакалова беше номинирана за Оскар, и това е достатъчно признание. Радвам се!

Напомня ми като стил и до известна степен в лицето на Дженифър Лорънс.

Скрит текст:

Ох, с предните потребителки мисълта ни тече в едно русло Simple Smile. Напълно подкрепям и мнението за таланта, късмета и смелостта.

# 2 341
Малина, показах ти я Ирина,
1.Да ти покажа, че има наистина красиви българки освен киборгите.
2.Наистина бих се радвала да е на мястото на Мария, защото ми е по-красива, повече ми харесва поведението ѝ пред камера, просто с нея бих се гордяла двойно повече, ако стигне до Холивуд.
Уважавам и твоето мнение, просто моето е различно. Simple Smile

# 2 342
Има, има красиви, има и талантливи, но всичко е съдба и късмет, на Мария било писано да седне на стол, на който може би е седяла Елизабет Тейлър или Ал Пачино! И ние не сме лоши, ма на седим на диваните с телефоните и нищим клюките тука😂😂🤭❤

# 2 343
Много ми харесва Мария, визията и, играта, всичко! Чудна млада мацка. Искам да стане голяма звезда в Холивуд. Брад вече я посрещна  с “добре дошла”.

# 2 344
И вие изведнъж да отидете на Оскарите, не пръстени ще въртите, а направо ще треперите...

# 2 345
На мен от българските таланти извън България ми харесва Катерина Копанкова, която учи в Пекинската филмова академия. Преди време в темата някой даде линк към интервю с нея и веднага се усеща класа и финес в това момиче. Жалко, че не можем все още да я видим като актриса. Ще се радвам да има международен успех.

# 2 346
Страхотна беше и мен много ме впечатли!

# 2 347
  • Sofia
Не е първа красавица, Мария, но е миловидна, нежна.
И всичко е въпрос на вкус, чак пък толкова разлика да виждате..гугълнах въпросната Ирина Митева, е чак пък първа красавица не ми изглежда.

# 2 348
Между Ирина и Мария, аз съм за Мария, въпреки че чисто визуално и двете не са мой тип. Което показва отново, че на вкус и на цвет товарищи нет:)

Последна редакция: вт, 27 апр 2021, 00:14 от JACKLIN*

# 2 349
  • София
Нескопосаността на Мария са ми супер симпатични на фона н всичките претенции... и явно не само на мен щом е там.
Ирина хем е хубава, хем има едно такова “ умряло” излъчване, а в Мария има живец.

# 2 350
  • София
Да, Мария излъчва много енергия и ентусиазъм и мисля, че точно те ще работят много за нея в бъдеще.

За поканите на церемонията - забелязала съм, че Холи Бери присъства всяка година. Друг така абониран май не съм забелязала.

# 2 351
Мария Бакалова според мен преиграва с усилието си да се покаже като много естествена и затова звучи така. А и усещам, че няма какво толкова да каже и затова се опитва да прикрие тази неувереност с преиграна естественост и притеснение.

# 2 352
  • Down south
Може би Мария Бакалова е по-известна в България? Аз прочетох за нея, около номинациите.
Беше красиво облечена на церемонията, жестовете и бяха много непринудени.
Признавам обаче, че ако я видя сред други хора, едва ли ще я разпозная и ще кажа, ето това е Мария Бакалова.

Преди две-три години имаше една актриса, номинирана в категорията за главна женска роля - Yalitza Martínez, предвиждаха блестящо бъдеще, основаващо се на номинацията. Изгря и май позалезе

# 2 353
  • Rock & Roll feeling ...
За първи път да харесам що годе Петканова на визия. Беше при Цитиридката в импровизиран спор с Божана, която оставям на експертите на темата  да кажат, дали е на черешата.
След 7мата минута:
Скрит текст:

# 2 354
Кортни К

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт