Звездни компромати - Април'21

• 281 647
  • 2 642
  •   1
Отговори
# 2 580
На Део жена му е стойностна, попадала съм на нейния канал в ютюб и правеше интересни интервюта. Но при Део не виждам някакъв прогрес, професия да теглиш топки в Тотото според мен е фейл.

# 2 581
  • Sofia
Като споменахте топките, коя е девойката, която рецитира  до него?

# 2 582
На Део жена му е стойностна, попадала съм на нейния канал в ютюб и правеше интересни интервюта. Но при Део не виждам някакъв прогрес, професия да теглиш топки в Тотото според мен е фейл.
ааа зависи колко плащат. Ако е колкото Божков плащаше на онзи актьор без косата, не е фейл работата.

# 2 583
Е тая с топките ми е топ противна личност от ТВ. Май се напъва и да пее.

# 2 584
  • На морето!
Направи ми впечатление, че Део си седна на дирника, след като се раздели с Лорчето Караджова. Улегна с жена си и децата. Докато Лорчето, кат Калевска - на космофаксове със звездите ми говорят.
Мисля, че беше обратното. Лорчето го заряза, защото той си седна на Д-то (благодарение основно на майка си) и за Лорчето Део стана скучен чичко.

# 2 585
Марина Кискинова. Като дете съм я гледала по някакви предавания за пеене. Но явно не успя да пробие в тази посока.
Хубаво момиче е, но прекали с отслабването и корекциите.

# 2 586
Кариерните стъпки на Кискинова приличат на тези на Марчето Игнатова. И тя започна уж като певица, мина през Тотото, обаче какво точно стана накрая не е ясно. Попаднах на клюки, че истеричното предаване Папараци ще го спират.

# 2 587
  • в 1001-та нощ
Участваше в един много готин сериал - беше хубава. След това ... тръгна надолу. И за мен е неприятна и пренавита.

# 2 588
  • Sofia
Марина Кискинова. Като дете съм я гледала по някакви предавания за пеене. Но явно не успя да пробие в тази посока.
Хубаво момиче е, но прекали с отслабването и корекциите.
Не се сещам за нея нито като певица, нито като актриса. Има ужасно анорексично тяло и коса, която имам желание да подстрижа. А говорен дефект ли има, много странно говори, някак сковава челюстта като произнася думите.

# 2 589
Ето още една жена - тази на Део, чудно косище има, ама аз обичам чорлави.
Скрит текст:

И аз обожавам косища Heart Eyes

# 2 590
  • в 1001-та нощ
Ето я преди:

Скрит текст:

# 2 591
Дичо и като е трезвен пуска едни шеги... мАни, мАни, да Умреш от скръб. Буквално.
Гледах ги в "Черешката" предколедно с Каринчето. Дори тандемът телеШопови ми направи по- добро впечатление от тях. Доста зле прикрита злоба се лееше и от двамата. А сега, като го видя да ми рекламира Чиполино, наред с Джугани, ми идва да си вържа фалопиевите тръби.

# 2 592
  • София
Карина и Дичо виждах преди години на морето, там май имаха заведение, и Карина много красива ми се стори.

С Мариана на Део работих миналата година - мила, старателна и любезна. Извади късмет Деян, чини ми се.

# 2 593
  • Бургас
Най-неприятна ми е Деса Добрева!
Кофти човек е!Лични впечатления,явно не само мои!

# 2 594
  • София
Дичо и като е трезвен пуска едни шеги... мАни, мАни, да Умреш от скръб. Буквално.
Гледах ги в "Черешката" предколедно с Каринчето. Дори тандемът телеШопови ми направи по- добро впечатление от тях. Доста зле прикрита злоба се лееше и от двамата. А сега, като го видя да ми рекламира Чиполино, наред с Джугани, ми идва да си вържа фалопиевите тръби.
И аз съм с негативни впечатления от Дичовото семейство от Черешката - злобни и претенциозни хорица. Вегани, които с удоволствие глозгаха пуешки бутчета. 😂

Общи условия

Активация на акаунт