Изпитани сайтове за парфюми - април 2021

• 87 285
  • 844
  •   1
Отговори
# 90
Направих поръчка от sprayparfums тази сутрин с новата Delina la rosee. Чудех се между тях и parfumerie-kirner, но в немският сайт видях, че всъщност трябва първо те да я поръчат и така да я шипнат към мен. Надявам се всичко да е наред с италианците и да не съм взела грешно решение.
С 20% цената излезе 160€.
Ще пиша като имам новини.

Има ли код за sprayparfums?

# 91
Да, 20% на нови продукти, мисля, че днес е последно валиден.

https://www.sprayparfums.com/en/new-easter-21/?mc_cid=19855e0b89 … mc_eid=1db7d8f3cb
EASTER20

# 92
  • Франция
Направих поръчка от sprayparfums тази сутрин с новата Delina la rosee. Чудех се между тях и parfumerie-kirner, но в немският сайт видях, че всъщност трябва първо те да я поръчат и така да я шипнат към мен. Надявам се всичко да е наред с италианците и да не съм взела грешно решение.
С 20% цената излезе 160€.
Ще пиша като имам новини.
Anika, вярвам, че си взела правилното решение Simple Smile Въпреки че не съм спомената в първата публикация, аз пазарувам от тях вече две години и досега не са ме разочаровали.
Оплакванията със забавянето на доставката на En Passant според мен се дължат на това, че е имало грешка в обявената цена. От бутика навярно водят преговори по веригата с доставчиците и затова се бавят, но доколкото разбирам, все пак го изпращат на половината му цена, т.е. някой друг е ощетен, а не клиентът.

Milen™, пак ли не са ти пратили съобщението? Ех, тази Дебора, защо така не те обича Stuck Out Tongue Closed Eyes
Кодът е EASTER20 - само за нови парфюми обаче. Валиден е до днес.

# 93
  • Germany
И при Kirner има 10% намаление върху всичко до края да деня днес, при покупка над 77,77 евро. Кодът е Ostern
Скрит текст:

# 94
И при Kirner има 10% намаление върху всичко до края да деня днес, при покупка над 77,77 евро. Кодът е Ostern
Скрит текст:
Това ли беше сайта с многото мостри и гумени мечета Heart

# 95
# 96
Аз чакам това новичкото
https://www.fragrantica.com/perfume/Rochas/Girl-65423.html

Kirner пак пуснаха намаление

# 97
Milen™, пак ли не са ти пратили съобщението? Ех, тази Дебора, защо така не те обича Stuck Out Tongue Closed Eyes
Кодът е EASTER20 - само за нови парфюми обаче. Валиден е до днес.

Дебора ми е писала, че само още веднъж, ако ви подскажа, че цената била сгрешена, код няма да видя до края на дните си!

Сега съм наказан с 6 месеца неполучаване на мейли. Flowers Hibiscus

# 98
Заредили са Blend Oud в мейкъп на скандални цени☺️

# 99
Ех нямат Делина налична. Вчера на пролетното слънце се разходих нафъскана подобаващо с този аромат и ме засърбяха пръстите за цяла бутилка. Ако ще развръзвам кесията искам и мостри, и мечета.

# 100

Дебора ми е писала, че само още веднъж, ако ви подскажа, че цената била сгрешена, код няма да видя до края на дните си!

В тази тема лоши неща само за Милен мога да кажа 😂
Моето сутрешно прегрешение вече се опакова в амбалажната хартия на makeup 😎

Предвид  сериозния пропуск в  цената в sprayparfums, комуникацията беше на ниво. Дебора ми е изпратила дори персонален код днес.

Делириум изключително бързо за ден са подготвили поръчките ми и вече са в "Спиди".

# 101
  • София
Според мен трябва да ти изпращат безплатен парфюм за 10 поръчани от потребителите на bg-mama Stuck Out Tongue

# 102
Ще зареждат пак MFK поне в три наши сайта. Ако не е супер спешно и можете, изчакайте около месец. Очаквам цените пак да са красиви, а може би и по-красиви да са.

Благодаря Фръц! Ще изчакам нашенските. Предполагам следва да дебна мейкъп,парфимо и елфрагранс?

# 103
Ех нямат Делина налична. Вчера на пролетното слънце се разходих нафъскана подобаващо с този аромат и ме засърбяха пръстите за цяла бутилка. Ако ще развръзвам кесията искам и мостри, и мечета.
Коя Делина нямат ?
Имат.

На Delirium изтече ли кода за 20 % ?

# 104
Коя Делина нямат ?
Имат.

На Delirium изтече ли кода за 20 % ?
На мен ми изписва "This item is not in stock

Общи условия

Активация на акаунт