Изпитани сайтове за парфюми - април 2021

• 87 284
  • 844
  •   1
Отговори
# 495
На мен от сайта на Мюглер нищо не са ми изпращали досега, въпреки, че си регистрирам всички техни парфюми. Казаха ми, че нямат лоялна програма за България. И нищо, че участвам в The circle, нищо не можели да ми изпратят като мостри. Някой в България получавал ли е мостри от тях всъщност?

# 496
  • Франция
Направих три поръчки в петък, 9 април. Първата пристигна оня ден от Parfumdo, без забележки, втората пристигна току-що от My Origines, с пробички и поименна картичка, за третата тази сутрин съм получила проследяващ номер от пощенската служба.
Лично аз не бих работила в събота и неделя, затова и не очаквам каквото и да било обслужване в почивните дни.

# 497
  • Стара Загора
На мен от сайта на Мюглер нищо не са ми изпращали досега, въпреки, че си регистрирам всички техни парфюми. Казаха ми, че нямат лоялна програма за България. И нищо, че участвам в The circle, нищо не можели да ми изпратят като мостри. Някой в България получавал ли е мостри от тях всъщност?

И аз не съм получавала, но сега се замислих ако дадем адрес на превозваааач дали няма да стане? Grin

# 498
# 499
Безплатна доставка над 50 лв. в parfium.bg

# 500
  • София
Направих три поръчки в петък, 9 април. Първата пристигна оня ден от Parfumdo, без забележки, втората пристигна току-що от My Origines, с пробички и поименна картичка, за третата тази сутрин съм получила проследяващ номер от пощенската служба.
Лично аз не бих работила в събота и неделя, затова и не очаквам каквото и да било обслужване в почивните дни.

Възхитена съм от френските пощенски служби - в понеделник ми пускат поръчка, в петък я получавам в България. Действат по-бързо и от превозвач.

# 501

Възхитена съм от френските пощенски служби - в понеделник ми пускат поръчка, в петък я получавам в България. Действат по-бързо и от превозвач.

veka,miyako, parfumdo доставят ли директно до България?

# 502
В Нотино има новия Angel. Сега ме е яд, че го поръчах от Франция Sad https://www.notino.bg/mugler/iced-star-toaletna-voda-za-zheni/
Веднага поръчах, благодаря!

# 503
  • София

Нямам опит с този сайт и не зная дали доставят до България.

# 504
Добра новина за тези, които търсеха Attar Hayati  https://elinor.bg/product/attar-collection-hayati

Последна редакция: пн, 19 апр 2021, 13:47 от blue75

# 505
В четвъртък пуснах от Notino, в събота ми пристигна поръчката. От това, по-хубаво не виждам. Козметичните артикули на Lancome са прекрасни. Основата преди фондьотен наистина си върши рабтотата и кожата не лъщи целия ден.
Събота и неделя и в Дъглас няма никой на телефона. И те са хора.

# 506
  • Sofia

Не. Аз поръчах до Германия и от там с превозвач.

# 507
Събота и неделя и в Дъглас няма никой на телефона. И те са хора.
Не е по темата, но не мога да се въздържа -  а в Озон има хора на линия по всяко време, явно те не са хора.

# 508
  • NE
В издирване съм на тази прелест. Дано има намаление в нотино.
https://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Musc-Noir- … or-Her-64730.html

# 509
  • Стара Загора
И моята поръчка, от  Douglas & Beauty Zone ,дойде за един ден ! С 20% намаление , от миналата седмица + кода Късмет , се получи хубава цена . Бяха ми пратили и две мострички ,въпреки ,че цената беше , далече от нужните 80 лв. Доволна съм ! Two Hearts Two Hearts   

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт