Изпитани сайтове за парфюми - април 2021

• 87 278
  • 844
  •   1
Отговори
# 525
  • Sofia
Пиши им през формата да дадат тракинг номера.
Моята от 20 дни със статус чакаме наличност. Пратиха ми кутия мостри за компенсация пак по дчл, с тракинг, за седмица дойдоха.

# 526
От parfumdreams за колко време пристигат поръчките? Поръчах директно до Бг, трябва да пристигне с DHL, вече месец ни вест ни кост. Статус изпратена, никаква друга информация, няма и тр. номер да проследя докъде е стигнала с пътуването.
Да, пиши им или влез в акаунта си онлайн да провериш статуса на поръчката и номера за проследяване. Тракинг номера се проверява на сайта на DHL и после на сайта на   rapido.bg, а накрая на сайта на Speedy. Speedy не ми звъннаха долу на звънеца или на телефона и дори не бяха направили опит да ми я доставят. Направо я писаха неуспешна доставка   . Добре че следях движението и си я взех от офиса.

# 527
Наскоро поръчвах от Парфимо - Спиди,изкючително некоректни.Пратката беше до адрес,цял ден ги чаках вкъщи,а накрая на деня без да се обадят,я написаха също неуспешна доставка...Два дни не знаеха в кой офис да я оставят,и накрая на третия ден благополучно беше при мен.😡😡😡

# 528
  • Бургас

Възхитена съм от френските пощенски служби - в понеделник ми пускат поръчка, в петък я получавам в България. Действат по-бързо и от превозвач.
аз пък точно към тях имам забележки. Поръчката ми от JHG седя девет дни при тях преди да тръгне към България

# 529
Опитах да поръчам от Нотино новия Ангел, но при плащането ме върна при поръчката ми, като не отчиташе плащане. Вече около час нямам имейл за постъпило плащане. Обикновено веднага след плащане в Нотино получавам мейл за такова. За това пробвах още един път, същата работа. Да обаче парите ми са изтеглени от сметката за плащанията. Някой знае ли сега как трябва да постъпя? Утре се обаждам да обясня или те сами ще видят, че е заплатено не веднъж и ще ми възстановят парите? За първи път ми се случва такова нещо.

Последна редакция: пн, 19 апр 2021, 20:20 от Lust

# 530
# 531
  • Пловдив
Затова предпочитам да плащам в кеш наложения платеж. Не разбирам защо някои сайтове начисляват такса НП. Всъщност разбирам. Работя в куриерска фирма и съм абсолютно наясно колко много получатели не си взимат пратките. Но аз като коректна защо пък да плащам за сметка на други? Не е доизмислено това както трябва.

# 532
Мейкъп нямаше ли да предлагат безплатна доставка над 10лв? Какво става?

# 533
  • Чукарландия

Алиекспрес:
https://www.aliexpress.com/item/1005002278157612.html?spm=a2g0o. … ,searchweb201603_
Тук е едт, но иначе и кутийка, и шишенце, поразително приличат на получения от мен тестер.

Е Алиекспрес и Шанел ли има? 🤣Ще припадна... Никой ли не вижда това?!? 🙄

Бубс, харесваш ли 4711 Original Eau de Cologne?

# 534
Опитах да поръчам от Нотино новия Ангел, но при плащането ме върна при поръчката ми, като не отчиташе плащане. Вече около час нямам имейл за постъпило плащане. Обикновено веднага след плащане в Нотино получавам мейл за такова. За това пробвах още един път, същата работа. Да обаче парите ми са изтеглени от сметката за плащанията. Някой знае ли сега как трябва да постъпя? Утре се обаждам да обясня или те сами ще видят, че е заплатено не веднъж и ще ми възстановят парите? За първи път ми се случва такова нещо.
Парите ти не са дръпнати от сметка и не са в Нотино. Те са блокирани от банката. Ако парфюмът не е наличен и затова е станало нещо при плащането, или ако не го виждат като налично и трябва да платиш втори път, поискай от нотино да ти изпратят имейл, че ти е отказана поръчката. Този имейл трябва да препратиш на банката (на имейла, с който кореспондират с клиентите си), за да ти освободят сумата. Ако не, ще чакаш да ти я освободят след срока, който банката е задала за такива свои операции. Аз съм в ДСК и там срокът е 45 дни.

BBeLLa, имат 😆
https://a.aliexpress.com/_msWqa2n

Последна редакция: пн, 19 апр 2021, 22:47 от Анонимен

# 535
  • До сърцето...
Само за територията на гр.София и гр.Пловдив, с MAKEUP куриер. Със Спиди е 3,90 лв. Поне така пише на сайта.

# 536
Получих две прарки от Нотино, направени в петък. Всичко е ок. Минавам да споделя нещо скромно, но пък колкото да съм в очакване. 10мл +мостра, козм. чанта и безплатна досавка. Освен това, хвана и код за -5% Simple Smile

# 537
В сайта им пише:
По-бърза и лесна доставка с MAKEUP куриер! Услугата MAKEUP куриер може да бъде използвана само за територията на гр.София. При избор на тази опция получавате:
безплатна доставка при поръчка над 49.00 лв
при поръчка под 49.00 лева, доставката е 2.90 лева
Sad

# 538
Очевидно са размислили, не им е рентабилно. Иначе се вредих преди да премахнат промоцията и чакам доставка на продукти за 16.93 лв. с безплатна доставка. Simple Smile

# 539
Очевидно са размислили, не им е рентабилно. Иначе се вредих преди да премахнат промоцията и чакам доставка на продукти за 16.93 лв. с безплатна доставка. Simple Smile
Промоцията беше за 10-тина дни, никога не е била за постоянно. Имаше изписан срока на промоцията, както в сайта им, така и в имейлите от абонамента им. Blush

Последна редакция: вт, 20 апр 2021, 09:18 от Anika ❤

Общи условия

Активация на акаунт