Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 67 149
  • 2 488
  •   1
Отговори
# 180
След ден като днешния, мога само да ви кажа приятно наспортуване!

# 181
  • Пловдив
Аз съм на мента...

# 182
Мистик, много обичам мента със спрайт и лимони през лятото и с мляко, когато е по- хладно.

# 183
  • France
Аз го знам като карастанчоларите. Сирози, ако не си сготвила вече, ММ го прави на тиган, върху страната с мазнината. Тигана се покрива и само от време на време, с лъжица, го поливаш с разстопената мазнина.
В края на април ММ има една седмица отпуска. Едвам чакам.
Виното ми липсва. Снощи си направих един коктейл на базата на безалкохолна бира и много ми хареса Yum

# 184
  • Пловдив
Сирос, станА ли манджата? Simple Smile

# 185
Изморена съм.Накапала съм си.Ще позяпам "Топ Гън" .И мисля да ви оставя да си починете от мен и аз от вас.Smiley
 Да слушкате,да папкате,да спиненкате.Да се пазите! Ще се видим по празниците.

# 186
Крот,ся па теб ли те прихванаха Карастанчовите?! 😂
Да дойдеш на 10-ти да те черпя за рд. 🥰

# 187
Фил, мерсаж!  Записвам си. То за утре е патешкото,  тамън си на време Kissing Heart
Мисте,  стана. Ядат моите. Малко ми е странно, не сме свикнали с таквиз подправки. Не е лошо, различно е.
Едно кило подправки поръчах, трябва да се оползотворят Grinning
Крото, къде тръгна? Stuck Out Tongue Winking Eye
Скания,  какво стана? Hug

Пп. Днес явно на хайку ще го карам.

# 188
"Ни в клин ни в ръкав", така се чувствам като се включвам, ама сте ми балсам за душата.
Фейс..хмм, през всички етапи на развитието  му съм минала.
Качвала съм елхи, великденски яйца, гозби с които съм се фукала, за децата съм се хвалила...и в началото съм писала на шльокавица даже.
С днешна дата ми е връзка с далечни приятели и някои групи по интереси.
На съботните отличнички  - лека да ви е работата.
Маминка е относително добре, проверявам я на всеки час и май я притеснявам повече така.
Чакам дали ще премине леко през критичните дни 7, 10 итн.
Днес цял ден мисля за всички специални  моменти с нея, сякаш ще я загубя...много съм луда.
Сипвам си вече, че ще изкукам.
Наздраве!

# 189
  • France
Сирос,
Скрит текст:
с розмарин, мъъъъънинко медец и поръсваш с едра сол като сервираш. А и хубаво е да е малко розово в средата.

# 190
  • Пловдив
Такова розово не мога да ям аз...сори, а патешкото не е ок да се пресготви. Затова не творя Simple Smile

# 191
И аз съм така Мистик. Това ем изглежда вкусно, ем "живо". Аз не съм много по месата, но  когато ям, ги предпочитам добре изпечени.

# 192
Аз и още по - живо обичам.
Като погледнах снимката и Wine Glass

# 193
Още един глас за препеченото. Това все го правя, че се презастраховам да не остане сурово. Blush

# 194
  • France
И аз го обичам "мъртво", но франсетата така са му свикнали. ММ винаги допича малко моята част.

Общи условия

Активация на акаунт