Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

  • 67 149
  • 2 488
  •   1
Отговори
# 180
  • Мнения: 5 776
След ден като днешния, мога само да ви кажа приятно наспортуване!

# 181
  • Пловдив
  • Мнения: 44 193
Аз съм на мента...

# 182
  • Мнения: 3 025
Мистик, много обичам мента със спрайт и лимони през лятото и с мляко, когато е по- хладно.

# 183
  • France
  • Мнения: 15 884
Аз го знам като карастанчоларите. Сирози, ако не си сготвила вече, ММ го прави на тиган, върху страната с мазнината. Тигана се покрива и само от време на време, с лъжица, го поливаш с разстопената мазнина.
В края на април ММ има една седмица отпуска. Едвам чакам.
Виното ми липсва. Снощи си направих един коктейл на базата на безалкохолна бира и много ми хареса Yum

# 184
  • Пловдив
  • Мнения: 44 193
Сирос, станА ли манджата? Simple Smile

# 185
  • Мнения: 4 975
Изморена съм.Накапала съм си.Ще позяпам "Топ Гън" .И мисля да ви оставя да си починете от мен и аз от вас.Smiley
 Да слушкате,да папкате,да спиненкате.Да се пазите! Ще се видим по празниците.

# 186
  • Мнения: 15 649
Крот,ся па теб ли те прихванаха Карастанчовите?! 😂
Да дойдеш на 10-ти да те черпя за рд. 🥰

# 187
  • Мнения: 16 376
Фил, мерсаж!  Записвам си. То за утре е патешкото,  тамън си на време Kissing Heart
Мисте,  стана. Ядат моите. Малко ми е странно, не сме свикнали с таквиз подправки. Не е лошо, различно е.
Едно кило подправки поръчах, трябва да се оползотворят Grinning
Крото, къде тръгна? Stuck Out Tongue Winking Eye
Скания,  какво стана? Hug

Пп. Днес явно на хайку ще го карам.

# 188
  • Мнения: 276
"Ни в клин ни в ръкав", така се чувствам като се включвам, ама сте ми балсам за душата.
Фейс..хмм, през всички етапи на развитието  му съм минала.
Качвала съм елхи, великденски яйца, гозби с които съм се фукала, за децата съм се хвалила...и в началото съм писала на шльокавица даже.
С днешна дата ми е връзка с далечни приятели и някои групи по интереси.
На съботните отличнички  - лека да ви е работата.
Маминка е относително добре, проверявам я на всеки час и май я притеснявам повече така.
Чакам дали ще премине леко през критичните дни 7, 10 итн.
Днес цял ден мисля за всички специални  моменти с нея, сякаш ще я загубя...много съм луда.
Сипвам си вече, че ще изкукам.
Наздраве!

# 189
  • France
  • Мнения: 15 884
Сирос,
Скрит текст:
с розмарин, мъъъъънинко медец и поръсваш с едра сол като сервираш. А и хубаво е да е малко розово в средата.

# 190
  • Пловдив
  • Мнения: 44 193
Такова розово не мога да ям аз...сори, а патешкото не е ок да се пресготви. Затова не творя Simple Smile

# 191
  • Мнения: 3 025
И аз съм така Мистик. Това ем изглежда вкусно, ем "живо". Аз не съм много по месата, но  когато ям, ги предпочитам добре изпечени.

# 192
  • Мнения: 16 376
Аз и още по - живо обичам.
Като погледнах снимката и Wine Glass

# 193
  • Мнения: 19 538
Още един глас за препеченото. Това все го правя, че се презастраховам да не остане сурово. Blush

# 194
  • France
  • Мнения: 15 884
И аз го обичам "мъртво", но франсетата така са му свикнали. ММ винаги допича малко моята част.

Общи условия

Активация на акаунт