Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 67 147
  • 2 488
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Момичета, някой може ли да ме светне в момента работодателите колко дни заплащат при ползване на болничен?

# 166
Първите три мисля.

# 167
Първите три дни са за сметка на работодателя, Панде.

# 168
Обичам да снимам.Имам ФБ.Имам лични снимки,на маса... Мани! А маи и на паметник имам.Ентелегентна работа.Smile
Добър вечер! Време стана за нещо да наливане.

# 169
Вие спортувате,а аз на работа още се мъча! Кой работи утре съботно с мен?

# 170
Е,как кой.Аз,светофара и Веселинкова.

# 171
Как кой, Сиси, моя милост, светофарите, Кротева, май туй сме работягите у събота, другарките са съботянки! 😀

# 172
Второто да не е от новия мъж?
Аз пък не разбирам фейсбукските фермани, посветени на РД на детето. И дежурните "Благодаря, че ни избра нас за родители" и хвалби от земята до небето за детенце, а то едва навършило 2 годинки, примерно. По-обрано и не толкова лигаво не може ли? И какво му има на старомодния начин - да се събуди твоето съкровище, да го нацелуваш, да му честитиш, да го похвалиш.

Знаете ли, ако не ида да подновя договор за кабелна, дали няма да продължи автоматично абонамента при старите условия?

И аз никога не съм го разбирала това за ферманите в ФБ за празника на дете или мъж. Все едно не може да му се каже и покаже лично, на кой какво се доказва? Такава показност ми е неискренна някак си. От много години вече ми е деактивиран профила, но той сам се активира след 1 седмица... докато не се сетя пак да влезна да го деактивирам. Много ми е фалшиво всичко там, всички живеят перфектен живот в ФБ,без никакви проблеми, а реалността е съвсем различна от публикуваните снимки и чудесии.

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 19:52 от Sunnyhobi

# 173
🤣🤣🤣Тез работните в синхрон...

# 174
Кротева, ми мислим и пишем еднакво! Пък и ако пийме еднакво? 😀😀😀

# 175
Ще се премерим,ще се премерим.
Ени,как я мислиш ти,съботите си казват своето.Smile

# 176
Абсолютно! Като сектантки сте. 🤭
Ще сипваме ли?

# 177
Пак ви изпуснах. Мнооого съм работна. Ще се намери ли някоя добра душа да ми сипе вместо вино малко цианкалий, моля? Аман!

# 178
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Аз съм съботянка. То през седмицата не работя, какво остана за събота...

# 179
Наздраве, момичета! И аз си сипах чаша червено вино.

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 20:16 от Sunnyhobi

Общи условия

Активация на акаунт