Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 67 146
  • 2 488
  •   1
Отговори
# 150
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Контекста беше друг, Ени. Разпознаваш се грешно.
Аз вече съжалявам, че почнах темата и Панди го отнесе. Един от най-толерантните потребители.
Здравейте, аз съм най виновна, че от мен тръгна.

Ени, не съм искала да засегна точно теб, в случая това си в моя интерпретация, може би аз съм кривата, и всичко е в главата ми. Извинявам се!

Познайте, кой днес лази да търка теракота в кухнята и коридора, с четка, ръкавички и препарат. И чие дете преди малко си строи кула от предмети, чиито връх беше стъкленото бурканче, пълно с моливи ... М,да, падна, счупи се, метох и събирах стъклата. Омм, още малко остана до градината!

# 151
Елифче, що да го е отнесла? Не мисля, че нещо лошо сме писали. Тя се чуди, аз обясних от първо лице. Предполагам и нейните приятели имат подобни причини да качват снимки. Иначе разбрах за напудрените, но в цитата не става дума за тях. Хайде да сменим темата, извинявам се ако съм обидила някой. Не е било умишлено.

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 15:59 от Anyyyone

# 152
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
надали има по-голяма ... от мен. Simple Smile

пуснах си Джиивс и устър за успокоение на нервите и ... мЯК!
на екрана, най-долу чета "Мария (не я знам коя е, но очевидно трябва да бъда информирана) в очакване на нов член."
ааааа... срама нямат.
скролвам леко - "на семейството."

отдъхнах си.
пак ми е все тая, но с далеч по-малко ентусиазъм за следене на житейските криволици в съдбата на девойката.

# 153
Ени Hug

Я да ви разхиля.
Редовно получавам и аз еъргазъм  Joy съвсем честно!

Скрит текст:
Еър - въздух
Еъргазъм - интензивно удоволствие от въздуха, който усещаш, когато свалиш маската

# 154
Зимата беше добре с маска,ползвах я вместо шал,но сегааа... 🥵
Чакайте да ви покажа и аз нещо смешно:

# 155
Къде да се запиша за получаване на дистанционното?

# 156
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
да бе! да имат още едно оправдание, че нищо не са свършили.
"Ти не ми каза" ми е достатъчно.

# 157
  • София
Елифче, що да го е отнесла? Не мисля, че нещо лошо сме писали. Тя се чуди, аз обясних от първо лице. Предполагам и нейните приятели имат подобни причини да качват снимки. Иначе разбрах за напудрените, но в цитата не става дума за тях. Хайде да сменим темата, извинявам се ако съм обидила някой. Не е било умишлено.

Ени, точно напудрените имах предвид в цитата и мисля, че други потребители ме разбраха (от контекста преди моя пост също ставаше ясно, или поне така ми се струва на мен). Извинявай, ако си разпознала себе си! Извинявам се на всеки друг, който е разпознал себе си в моите думи! В следващ пост след първия ми по този въпрос също го поясних. Може би всяка от нас познава хора, които постват снимки във ФБ именно, за да демонстрират своето най-най. Това не означава, че всички постват с тази цел. Наистина няма смисъл повече да се разисква, защото стана твърде дълго и все ще има някой разпознал се.

# 158
Ама много се обяснявате значи, не мога да ви смогна. Не запомних много освен, че Добрето трябва да черпи. Sunglasses
Я някоя другарка с опит с патешко магре,  да ми се обозначи на лс с рецепта, моля.
Имам от какво да се оплача, но Close
  Отивам да готвя пиле тика масала,  
дето не съм го яла.
Манджата дали ще стане не знам,
ма поне Карастанчовите да ме пуснат.
Пп. На хайку го докарах.

# 159
Сирос детето яде само определени неща, мъжа ми също има изкилифирчен вкус, убиват ми желанието да готвя...

# 160
  • Sofia
Ау, Сиросче, карастанчовите по моя край го употребяват. Много я обичам тази дума.
И аз няма да се оплаквам. Сутринта се събуждам преди алармата и не знам ден ли е, кой ден е, реших че е събота и се върнах обратно в леглото. После светът ми беше черен, добре че колега почерпи хапче.

# 161
Боли ме главата... Детето пищи защото се върти и се радва, някое нещастно куче на някой от съседите лае жално, ДО на сина на съседката от долу ич не върви ми се струва и някой реже нещо със флекс някъде. Искам да се гръмна.

# 162
И по моя край го има, даже аз честичко го употребявам тоя израз с карастанчовите. Stuck Out Tongue Winking Eye
Кло, ще го вземе щерката, няма де да иде. И мен ме скъсаха първия път, ама то кат съм паника отнесена. Всичко тръгна още с потеглянето, не вдигнах ръчната - как се тръгва с пусната ръчна, Blush. Усетих се , тръгнах някак, обаче толкоз се притесних, че се изчервих, припотих, включих си чистачките и не мога да сваря да ги изключа. Изпитващия взе да ме гаври, че в ясен слънчев ден съм с пуснати чистачки, абе..... като се сетя и се изчервявам. Та карах като в мъгла и накрая ме отрезаха. С инструктура като карам всичко ток и жица с изпитващия тотал щета. Втория път дъжд, дъжд, един учебен камион пред мен, влачих се след него през половината град, ама го взех пустия изпит и чистачките си включих на място тоя път Grinning
Клюкарник имам, рядко качвам снимки, но имам много групи по интереси. С хобито са ми свързани половината, другата половина са за споделяне на книги. И без двете не мога. В групите за ръчно направени неща такива красоти има, точа лиги по всичко.
Наспортуване от мен! Вече тренирам. Купих едни еклери и едно печено пиле и за утре съм сготвила. За днес ядене има. Както се казва построих комунизма. Обичам петък след 17,00 часа.

# 163
Поръчах козметика за детето ( и едни работи за мама 😁) и сърцето ми прескочи няколко удара като видях крайната сума!ММ много ще ми се "зарадва" като получи сметката!
По темата,не съм качвала снимка на детето в никоя от социалните мрежи! Не съм отказала на никого да изпратя снимки на лично съобщение! Не че на много хора им пука де,ама....

# 164
  • Пловдив
Бъбълс, нали щеше да забягваш нейде на тихо? Simple Smile  с колата кво стана?

Ние отиваме при мама Simple Smile накупих една торба торти за проба и ще наруша правилата май..

Общи условия

Активация на акаунт