Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 67 180
  • 2 488
  •   1
Отговори
# 270
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Хъм, Съншайн, да беше предупредила и мен. Днес не сме излизали. Дано спре... ще видя и аз прогнозата. Чак и гърми...
В Люлин и кратка градушка мина, като леща. Днес ще вали, утре също. Почивни дни са, все пак!

# 271
Уинд, да си жива и здрава! Весел празник!
Много е топло днес, до сега бяхме с Бебълс на площадката. И кафетата са пълни, всички са излезли в хубавото време.

# 272
Уиндче,здрава да си и много успехи във всичко! Хубав празник! 🤗🎉💐
При нас заваля току що,но успяхме преди това да се поразмотаем на двора на слънце.
Колата ми не иска да запали. 😣

# 273
Жива и здрава да си Уинд! И мен ме събори.

# 274
Ени, пробвай да я полееш с бензин и кибрит и да видиш колко бързо ще я запалиш.
Наближава рождения ти ден. Пожелавам ти подарък- нова кола.

# 275
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Уиндче,здрава да си и много успехи във всичко! Хубав празник! 🤗🎉💐
При нас заваля току що,но успяхме преди това да се поразмотаем на двора на слънце.
Колата ми не иска да запали. 😣
Вероятно си има гориво, не ще да запали от акумулатор, или съединител? Не знам на колко годинки е, и дали не може да и се бучне диагностика?
 И аз се присъединявам към пожеланието за нов автомобил!

# 276
  • Пловдив
Съни1122, лошооо...взимайте повече плодове и зеленчуци. Приятелка ми се похвали, че го е пресякла с гладуване и смути от зеленчуци+плодове.

# 277
И МУ вчера му свърши акумулатора, отиде и купи нов. Този е още от старата му кола, която малката даже и не си спомня. Купи нов и му приключи мъката. Това им е лошото на сегашните акумулатори, единия ден даже индикация за пробем няма, на другия ден - край. Недвижимо имущество.

# 278
Съни, ще мине. Ей ме на - през октомври ме тръшна, ама не успя да ме довърши.
Оплаквам се! Нахалницата, нали се прави на художничка, в момента твори скулптура от тесто в кухнята. На въпроса ми защо от тесто, само изсумтя презрително и ме осветли, че нищо не разбирам от изкуство. Не смея да погледна в кухнята. Сигурно прилича на Бейрут.

# 279
Wish, дано да почисти след арт ищаха, ама нали знаеш...Като знам след готварския опит за джинджифилова къща, що неща оправях след нейното оправяне. Joy

Съни, бързо оздравяване!

# 280
Съни, бързо оздравяване! Сега те прочетох. Излязохе в парка, току що беше преваляло, бърсах с кърпичка пейка, но слънчицето препича прекрасно.

# 281
  • София
Уинд, честита да си! Зло да те забрави, добро да не те подминава.

Почерпката е уау. Може ли от всяка торта да опитам? 🐷

Ние тъкмо напазарувахме продукти за бисквитена торта, но ще е без мляко нишестето, защото малкото Панде е с разстроен корем.

И при нас ръсна градушка баш когато излизахме от магазина. Щерката я шляпна по ръката едно зрънце и сега разправя на всеки. Досега е гледала градушка само през прозореца и е много впечатлена. 😆

# 282
Бясна съм! За първи път виждам толкова безотговорен към детето си човек като МУ! После да съм ходела да работя по цял ден аз ,за да се грижел той за нея! Изключено!

# 283
  • София
Сис, какво сгафи? Сигурна съм, че не е толкова страшно, но и аз бих предпочела аз да съм гледащият родител.

# 284
Прибирам се от работа и детето спи! Чудесно! Питам яла ли е ,да ,банан! Като стане има ли ядене,щяла да яде банан! За нас има ли ядене,не! От-ка-чих! Той седи кротко на компа и си щрака! Аааа,ама ти гладна ли си,пита?!!! А не бе,аз на фотосинтеза карам!

Общи условия

Активация на акаунт