Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 67 184
  • 2 488
  •   1
Отговори
# 285
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Прибирам се от работа и детето спи! Чудесно! Питам яла ли е ,да ,банан! Като стане има ли ядене,щяла да яде банан! За нас има ли ядене,не! От-ка-чих! Той седи кротко на компа и си щрака! Аааа,ама ти гладна ли си,пита?!!! А не бе,аз на фотосинтеза карам!
  Айй,  не го ли удуши с някои кабел покрай компа? А и си на остров, тия рибки в морето трябва да ядат нещо...

# 286
  • София
Сис, банани поне има. Иначе те разбирам. И на мен ми се е случвало да изпуша, като се прибера и всичко е с краката на горе.

# 287
Съни, бързо оздравяване!
Сиси, това е... типично мъжка работа. Даже не бих се изненадала много... Smile

# 288
Виж сега, Сис, никой няма да гледа детето по твоите стандарти, никога. Ще се научи и бащата да гледа адекватно, но трябва да му дадеш шанс. И дребната дали имаше 2г., когато е обядвала с баща си пържоли, голямата е лягала и без вечеря, такъв е, приела съм, че не може да е като мен. За важните неща напомням, проверявам ги по 2-3 пъти, колкото се наложи. Но аз да съм залепена за децата, за да са гледани по моите високи критерии, отказвам. Остави, че връзката с бащата е важна, но трябва да се научи да бъде такъв.

За яденето специално ако, не оставям сготвено, оставям ясни указания какво да се приготви с наличните в хладилника продукти.

# 289
Дъртичка ми е каручката, но вярна. Не е акумулатора, заредихме го, но не иска. Нещо друго е,но не знаем какво. Онзи ден ММ я кара послено, ок беше.
Пожеланията за нова са суперски, но едва ли ще е за тоз рд.
Съни, да се оправяш.
Сис, пращай го на втора работа, ти си гледай детенце и къща, щом е такъв.
Ходих уж на пазар, та откарах 2 часа на кафе с продавачката.

# 290
Съни, поне банан и на теб да беше дал ТУ. Оф, знам, че не ти е смешно. И аз щях да се разбеснея на твое място.
Айде, сега нахалницата ми се цупи. И защо? Защото съм казала, че скулптурата ѝ причала на Волдемор. Това било главата на Незнамсикойси. Още веднъж ме осветли, че нищо не разбирам от изкуство.

# 291
  • Пловдив
Уиш, ма ти па признай, че не разбираш Grinning  Туй нейното в съвременно явно Wink

Сис, ама ти очакваше да е сготвил ли? Simple Smile не се сърди, ама си го знаеш тм...ся, ако имаше ядене и не я беше нахранил щеше да е гадно. Ама има вариант и детето да е било тъжно за теб и да не иска да яде.

# 292
Ауу навреме се прибрах-такъв порой заваля,че щях да си откарам до довечера в магазиня. 😂
Иначе ходих да диря брашно за козунак,обаче ядец-няма друго,освен София мел. Сега се чудя да меся ли или да оставя за утре.
Сложих бобец да варя,с наденичка.

# 293
Благодаря ви момичета!
Съни, много чай с джинджифил, лимон и мед. Изобщо какъвто и да е чай.Стискам палци да мине леко.
Сис, да попитам жив ли още?
Тук до обяд беше страхотно времето, слънчево,топло. Разкош, после се заоблачи, малко поваля, сега е само облачно. За утре го дават да е още по-зле, че май има вероятност и за сняг.

# 294
Уинд,  жива,  здрава, усмихната бъди! Честит празник!

# 295
Сори за избухването,мацки,ама моят недовършен ще ме довърши ! В крайна сметка всички ядохме 😁,но не благодарение на него!

# 296
  • sf
Уинд, да си жива и здрава, и много късмет!
Аз съм утре, обичам рождения си ден. Поканих децата на обяд за рд от 13 до 14ч. 🤣🤣🤣
Поначука ме градушката, язък ми за прическата, тъкмо си идвах от салона. Ако не се бях отбила за дюнери, щеше да ми се размине. 🥴

# 297
  • София
Сисун, избухвай си на воля. Имаш повод. Не знам само, защо и той е ял.

# 298
Уинд, бъди здрава и щастлива!

Хиляда неща отметнах и се чувствам разглобена. Отпускам се на диванче и не мърдам.
Съни112233, кураж и леко да мине.
Ако има нещо добро от цялата случка, Сиси, то е, че вече си по-наясно какво работно време можеш да приемеш.
Успешно възстановяване на брата на Панди. Луд живот живее, ама му завиждам.

# 299
Сис, надявам се, че си дала на ТУ да яде...банан.

Общи условия

Активация на акаунт