Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (109) - април 2021

• 155 608
  • 2 885
  •   1
Отговори
# 2 295
Подарявам, 5% кешбек от цената на една  резервация в Booking.com. 🌍💯 От теленор
Кешбек се получава само за успешно завършена резервация. Кода е валиден до 2 май

# 2 296
За тези, които не са си получил ваучерите от After 8 - свързах се с Нестле, уж казаха че не са ми били получили данните, а съм сигурна че ги изпратих. Писах им ги пак и днес си пристигна ваучера.
Печеля дневна награда от Либрес.
За Инстаграм - много рядко печеля, но на мен са ми най интересни игрите, където трябва да качваш снимки по определени критерии. Отегчително ми е само с тагване ... въпрос на личен избор.

# 2 297
  • София
Много благодаря на споделилите!!! Дано от толкова магазини в София все някъде да стане. Ако трябва и до Люлин ще се ходи 😁. Ако уикенда е такъв дъждовен хващам "джипката" да обикалям.
Тази нощ 2 пъти се пробвах за тентата в Бургаско, ама не ми я даде. Голям мерак ми е. Ще се пие бира. Горките бъбреци. Че и децата вече въртят очи към бутилките. Страшна работа.

# 2 298
За Инстаграм - много рядко печеля, но на мен са ми най интересни игрите, където трябва да качваш снимки по определени критерии. Отегчително ми е само с тагване ... въпрос на личен избор.

Те някои организатори толкова и ги гледат снимките. Печелят или блогърки или професионални снимки. Wink
Маалко нагласено. Аз не виждам смисъл да качвам снимки и да им правя реклама и накрая да си дадат наградата на който са си решили.
С тагване не губя нищо и не се надявам много. Като качваш снимки се надяваш. Поне при мен е така.

# 2 299
  • Бургас
Много е скапан сайта на прингълс. Регвам кода и не ме пуска да си вляза в профила. Май ще се откажа да се пробвам.

# 2 300
Игра на Момент/Хенкел от сега чааак до края на юни.

https://www.promomoment.bg/
За предишната им игра накупих доста продукти, а те дори не обявиха печеливши, защото било незаконно. И по телефона бяха много весели, когато обясняваха. Така че този път пропускам Simple Smile

# 2 301
За Теленор: Излезте с прозорчето изход от условията за приемане...
Натиснах изход и си въведох парола отново и зареди веднага

# 2 302
Звъннах на КК, много любезна дама, но ме насочи да звъня на Зора и те да се свържат с Тефал. Даде ми *3030 (телефон на Зора), където ме изнервиха и накрая бях рязка - искат по имейл да пратя заявка, не е ясно кога ще отговорят. Писах и да видим, но няма да е за днес със сигурност.

# 2 303
  • ПЛЕВЕН
Звъннах на КК, много любезна дама, но ме насочи да звъня на Зора и те да се свържат с Тефал. Даде ми *3030 (телефон на Зора), където ме изнервиха и накрая бях рязка - искат по имейл да пратя заявка, не е ясно кога ще отговорят. Писах и да видим, но няма да е за днес със сигурност.
На мен ми се случи същото вчера. Ще ти дадат, нов код, при мен стана за 2 часа, остах с впечетление, че проблема е в Зора.

Последна редакция: пт, 23 апр 2021, 12:45 от Gallya85

# 2 304
Не бих казала че е вярно имам  доста награди от бондюел, олимпус, гербер от споделяне на снимки и рецепти. Нито съм блогър нито снимките ми са много добри Grinning
И за мен тези игри са по интересни, отколкото да тагваш хора като робот 😃

Те някои организатори толкова и ги гледат снимките. Печелят или блогърки или професионални снимки. Wink
Маалко нагласено. Аз не виждам смисъл да качвам снимки и да им правя реклама и накрая да си дадат наградата на който са си решили.
С тагване не губя нищо и не се надявам много. Като качваш снимки се надяваш. Поне при мен е така.

# 2 305
# 2 306
# 2 307
  • София/Търново
Играта приключи! Благодарим на всички 1224 коментирали. На случаен принцип избрахме кой ще получи мистериозна кутия от Xiaomi Bulgaria
 и това е Stefan Borisov! Очакваме да се свърже с нас, за да уточним как да си получи наградата.

# 2 308
Гранини печеливши
Gyulnaz Chausheva-Binbasha - сервиз
Христина Петкова - чаши
Пепа ганева - чаши
Стоимена Динчева - чаши
Александра Тодорова - сервиз
Катя Великова - чаши
Деница Петрова - чаши
Кирилка Цонова - чаши
Радослава Илиева - сервиз
Дени Руменова - чаши
Ивайло Трифонов - чаши
Дарина Томова - чаши
ивайло иванов - сервиз
Христина Петкова - чаши
Златина Господинова - чаши
Мария Грозева - чаши
Елица Георгиева - сервиз
Маргарита Ангелова - чаши
Маргарита Ангелова - чаши
Боян Боянов - чаши
Антоанета Найденова - сервиз
СТЕЛА Иванова - чаши
Соня Трифонова - чаши
Дарина Томова - чаши
Обаждат се по телефона за данни за доставка

# 2 309
  • София
Има ли някои на които не са се обадили от Тофифи?
Звъня им,  ама никой не вдига.

Общи условия

Активация на акаунт