Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (109) - април 2021

• 155 668
  • 2 885
  •   1
Отговори
# 2 310
  • Стара Загора
Имам мейл от Нивеа за кампанията им с dM. Мисля, че не е споделяна играта , за пазаруване на минимум 12лв. получаваш на касата скреч карта, с която можеш да спечелиш, но може и да не спечелиш Grin
https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/promo?utm_content=link&ut … campaign=umbrella

# 2 311
  • Елхово
И на мен ми звъняха от Гранини. Другата седмица ще изпратят наградата!

# 2 312
На Гранини що така се повтарят трима човека? Не съм участвала и не знам правилата, но обикновено не може да се печели повече от 1 награда от вид от едно и също лице, та се зачудих.

Намерих правилата- не може повече от 1... Значи и там шашми- няма да участвам, макар че пия само Гранини и още 2 марки сок.

Последна редакция: пт, 23 апр 2021, 14:56 от Coolmummy

# 2 313
Как успявате да регистрирате в прингълс? Пробвах и от различни браузъри, от телефон, от компютър и изобщо не зарежда сайта.

# 2 314
На Гранини що така се повтарят трима човека? Не съм участвала и не знам правилата, но обикновено не може да се печели повече от 1 награда от вид от едно и също лице, та се зачудих.
На мен ми казаха, че съм регистрирала 2 бележки- явно и двете са печеливши. Най- вероятно няма ограничение за брой награди.

# 2 315
Как успявате да регистрирате в прингълс? Пробвах и от различни браузъри, от телефон, от компютър и изобщо не зарежда сайта.

През Хром.

# 2 316
Подарени!
Като имам отново кодове ще Пиша.

Подарявам код за Прингълс, така и не успявам да регистрирам там, а го купуваме Simple Smile
И кодове за приложението на КК Simple Smile
Може да ми пишете ЛС

Последна редакция: пт, 23 апр 2021, 17:46 от danito921

# 2 317
Ако на някого се налага покупка на инструменти... Не че ги препоръчвам, но са бюджетни, случвало се е да купя.

# 2 318
  • София
Има ли някои на които не са се обадили от Тофифи?
Звъня им,  ама никой не вдига.
На мен не са се обадили още.

# 2 319
  • Под Слънцето
Взех си слушалките от ваучера и доплатих едни пари. Няма да ги отворя ,че са за подарък на моя човек и искам той да си изживее удоволствието от разопаковането. По-важното е, че Озон са метнали едни яки стикери  за  яйца  в пратката вместо глупав филм, който щях да хвърля в кофата като предните.

# 2 320
  • Бургас

Намерих правилата- не може повече от 1... Значи и там шашми- няма да участвам, макар че пия само Гранини и още 2 марки сок.
Явно може, защото спечелих чаши. След това се пробвах за сервиз и тъкмо ми замря сърцето като прочетох пак '' Честито... '', а то пак чаши. На същия  номер, имейл, имена.... Сега ми се обадиха за данни за доставка, въпреки че втория път вече  имаше поле за адрес.

# 2 321
И на мен не са се обаждали от тофифи.

# 2 322
В правилата на Гранини пише, че може само по една награда на човек, но щом ви ги дават, взимайте!

4. Описание на наградите
Наградите, които ще бъдат разпределени по време на Промоцията са общо: 120
– 20 Италиански сервиза за хранене Bormioli Stria Grey, съдържащ 18 части
– 100 комплекта чаши за безалкохолно Granini, 2 чаши в комплект
Всеки печеливш участник може да спечели само по една награда.

# 2 323
Някой с идея чий е този номер 0898 190 818?

# 2 324
Печеля кутия от Добре дошло Слънчице счупих каръка вече.

Общи условия

Активация на акаунт