Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (109) - април 2021

• 155 683
  • 2 885
  •   1
Отговори
# 2 325
Това ли е печелившо езиче от кенче Загорка?

# 2 326
# 2 327
И аз съм с подаръчна кутия от Кауфланд. Само, че когато участвах нямаше поле за данни за доставка, така че писах на Пеньо данните си.

# 2 328
Печеля кутия от Добре дошло Слънчице счупих каръка вече.

активна ли е играта още, как мога да се регистрирам Simple Smile

# 2 329
До вчера май беше срока. Сигурно ще има нова кампания, следи.

# 2 330
  • София
Хораа, да ви споделя и моят опит със "Зора"...

Отидох във физически магазин и исках да си взема една кухненска везна, както писах днес по-рано имат намаления. Служителката като разбра, че съм с код започна един разпит - на чий имейл е спечелен, ама да дам две имена, телефонен номер, защото ставали измами и те трябвало да имат тази информация... както и да е, преживях го някак, обяснявам се аз за кода и всичко. И по едно време ми вика, ама то не може да го ползвате тук, ето не ми го приема, можете само онлайн. И понеже не ми се занимаваше... отговорих добре и си тръгнах.

Както и да е реших аз, че ще поръчвам онлайн.. и си избирам продукти и аха да приложа код и ми дава, че е невалиден, гледам кода - гледам какво съм въвела, едно към едно.

Реших да им пиша в чата, отговори ми сулжител - леко неграмотно, преживях го. И ми вика.. пишете на официалния имейл...

Така че, момичета, които имате проблем с ползването на ваучера в Зора, не сте сами! И това ще мине.

# 2 331
И аз се регистрирах за кутия, за 2-6 годишно дете. Има ли значение възрастта или те са общо 200 подаръчни кутии?

# 2 332
И аз имах днес проблем със Зора - изписва им, че ваучерът вече е използван, а няма как да е. И мен ме разпитваха като партизанин, много неловко се почуствах. Накрая ме помолиха да им препратя мейла с кода, ше разследват и ще ми върнат обаждане. Ако разменяте ваучери на Зора имайте в предвид, че искат данни от мейла, с който е спечелен кода.

# 2 333
Не стига че Кока кола им наливат пари в тази пандемия ,но тези големи вериги не са готови да ги усвоят.Българска работа.Такива партньори не им трябват,голяма фирма са и могат да си позволят да минат и без Зора и другите.

# 2 334
Много е неприятно това с проблемите с ваучерите в магазините. Дано за следваща кампания Кола да си вземат поука и ваучерите да не са за конкретен магазин, а да имаме право да избираме между няколко. Особенно както в момента имат намаления, но във всеки магазин различни неща са намалени.
Утре ще отида да използвам ваучера и се надявам да нямам проблеми.

# 2 335
# 2 336
  • Под Слънцето
Това Туборг ли е?

# 2 337

Игра на Верея във фейсбук
Краен срок на участие 25.04.21

# 2 338
# 2 339
Днес цял ден дебна по радио нджой тайния код за гастроном и все не успявам да го хвана -някой дали го чу?

Общи условия

Активация на акаунт