Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (109) - април 2021

• 155 603
  • 2 885
  •   1
Отговори
# 2 340
  • София
И драмите продължават... искат да им дам информация в кой магазин ще отида, за да няма проблем при ползването на кода, защото трябвало ръчно да се подаде на служителите там и да се въведе...

# 2 341
  • оттам, откъдето започва България
След всичко изписано, свързано с ваучерите за Тефал, не че не съжалявам, а съм доволна, че не съм от спечелилите.
Тези ваши усилия да получите това, което сте спечелили, предполагам че оставя в крайна сметка един горчив привкус от наградата. (имам предвид, че не може да й се нарадвате както му се полага)

# 2 342
Аз също вече седми ден чакам решението на Зора.Звъннах им веднъж,но ми казаха че те ще се свържат с мен,когато имат решение на проблема.Иначе каръщината ми продължава и затова не пиша често.Къде ли не играя,но безуспешно.Сещате ли се някоя бира да има под езичето код с номер 470?Баба ми е купила две бири от село и ми се обади да ми каже,че отдолу имало това число и дали ми трябва.Аз знам правилата на текущите игри и няма такава с подобен код.

# 2 343
  • Стара Загора
И аз съм с подаръчна кутия от Кауфланд. Само, че когато участвах нямаше поле за данни за доставка, така че писах на Пеньо данните си.
Честитоооо! И аз се включих, но без успех явно Relaxed
А как разбрахте, че сте спечелили?
На посочения имейл ли, защото в сайта няма все още имена.

# 2 344
  • Пловдив
Имаше игра, май на Загорка, където трябваше да се събере определено число 🙄
Съжалявам,че не мога да бъда по-конкретно, но консумирам само няколко вида бира и следя само техните игри

# 2 345
Аз също вече седми ден чакам решението на Зора.Звъннах им веднъж,но ми казаха че те ще се свържат с мен,когато имат решение на проблема.Иначе каръщината ми продължава и затова не пиша често.Къде ли не играя,но безуспешно.Сещате ли се някоя бира да има под езичето код с номер 470?Баба ми е купила две бири от село и ми се обади да ми каже,че отдолу имало това число и дали ми трябва.Аз знам правилата на текущите игри и няма такава с подобен код.
В Бира Загорка се събират числа - 20,50,100 и Печелившите са 117 и 119 ( явно най-рядко срещани) . При събиране на 417 печелиш Фолклорна игра и 1019 Почивка с кемпер.

# 2 346
Охх и аз най-накрая счупих каръка. С кутия съм от Кауфланд 🍀

# 2 347
# 2 348
Подарявам 20% за Златна Рибка
 ellwo продукти за коса

# 2 349
Успяхте ли да регистрирате бележки на Анна триада маркет? Натискам полетата и изобщо Не реагира.

# 2 350
Езиче на канче с 10-цифрен код знаете ли от къде е?
Намерих си едно и сега му се чудя.

# 2 351
# 2 352
# 2 353
Да, и на мен в рамките на деня ми пратиха нов код, но в бързината не прочетох, че е за онлайн пазаруване и пак ходих до Зора, та там като не стана - прочетох. Joy Просто те ми пазиха тоя уред, който се оказа, че е на промоция до неделя, последна бройка и бързах. Както и да е, тъпа ситуация отвсякъде... Успех и на другите!

Иначе почти никъде не участвам, чакам само тениската от Либрес.

ПП Егати простотията, онлайн не мога да си го купя, защото е намалено. То всичко им е намалено... Сега ще ги насоля по имейла, супер некоректно и само влошиха ситуацията!

Последна редакция: пт, 23 апр 2021, 21:09 от Yellow Rose

# 2 354
Сетила съм се за Дискрийт - защо никой не се хвали, че е спечелил? Тази игра все едно не съществува реално...

Общи условия

Активация на акаунт