Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (109) - април 2021

• 155 600
  • 2 885
  •   1
Отговори
# 2 280
  • Бургас
Сега ме подсетихте, че и аз имам един код на прингълс, който не съм сигурна дали успях да регистрирам.
Щр взема пак да го пробвам.

# 2 281
Разменям ваучер за Wishio. Ако имате предложения на лично. Приятен ден!

# 2 282
Игра на Метро за малки магазинчета в малки градчета основно

https://www.metro.bg/games/easter-tombola

# 2 283
  • София
Здравейте,

наминавам да споделя, че големи вериги като Технополис, Техномаркет и Зора имат намаления.. може инфото да е полезно за някого. И част от продуктите на Тефал имат намаление.

# 2 284
Някой ако иска го подарявам

Уфф, нашите приложения с ММ не се отварят от няколко дни...

Ще ме карате да пия Пиринско уикенда, ще се радвам на чадър :ДД

Снощи се опитаха да ме направят жертва на нова измама от обяви в ОЛХ, така че моля Ви бъдете внимателни......има тема, прочетете

Хубав и късметлийски петък на всички!

# 2 285
И нашите приложения на Теленор с мъжа ми, не се отварят от 3 дни. Съгласяваме се с новата политика на поверителност и пак нищо.

# 2 286
  • София
Днес звъннах в Технополис Младост 4, за да питам за един изчерпан артикул на Тефал и как стои въпроса с обединяването на ваучери. Отрязаха ме. На нашите в провинцията също не са им разрешили.
Ще съм благодарна, ако тези които купиха с обединени ваучери, споделят къде е станало и как са процедирали.
Не че някакво да си купя от дребните неща, но ми се искаше да е нещо по-голямо и смислено.

# 2 287
И нашите приложения на Теленор с мъжа ми, не се отварят от 3 дни. Съгласяваме се с новата политика на поверителност и пак нищо.
Изтрих приложението и го свалих наново.....та, имам късметче

# 2 288
Днес звъннах в Технополис Младост 4, за да питам за един изчерпан артикул на Тефал и как стои въпроса с обединяването на ваучери. Отрязаха ме. На нашите в провинцията също не са им разрешили.
Ще съм благодарна, ако тези които купиха с обединени ваучери, споделят къде е станало и как са процедирали.
Не че някакво да си купя от дребните неща, но ми се искаше да е нещо по-голямо и смислено.
На нас ни позволиха обединяване на 2 ваучера в Технополис Люлин, бях го сподела преди няколко дни.

# 2 289
# 2 290
Това беше играта, в която искат снимка на отсрещната сграда ли? Аз нямам подходящи отсрещни сгради - от всички прозорци са или улици (зад които къщи, дървета и т.н.), или балкони...

# 2 291
  • Под Слънцето
Давам 2 излишни кода/ капачки от Каменица, ако на някой не му  достигат до 10.
Ако някой продава или разменя 119 т от Загорка, бих купила пулчето срещу свеж кеш.
Отивам да си взема от Спиди новите слушалки на #Razer , та после ще пиша кодове, ако има желаещи.

# 2 292
Игра на Момент/Хенкел от сега чааак до края на юни.

https://www.promomoment.bg/

# 2 293
Здравейте,

наминавам да споделя, че големи вериги като Технополис, Техномаркет и Зора имат намаления.. може инфото да е полезно за някого. И част от продуктите на Тефал имат намаление.
Благодаря за информацията. Не бях видяла, че и Технополис са пуснали намаления.
Купих си Мултикукър, като обединих 3 ваучера в магазина в Благоевград.

# 2 294
  • Пловдив
От петъчното късметче на Теленор имам 1000 МБ валидни за 3 дни. Ако някой ги иска да пише ЛС.

Общи условия

Активация на акаунт