Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (109) - април 2021

• 155 591
  • 2 885
  •   1
Отговори
# 2 355
Сетила съм се за Дискрийт - защо никой не се хвали, че е спечелил? Тази игра все едно не съществува реално...
Аз регистрирах само една бележка, кога се теглеха наградите ?

# 2 356
Трябва всяка седмица да теглят по 3 награди. Мисля, че в четвъртък.

# 2 357
  • София
И аз съм с кутия от Кауфланд.
Игра с покупка на Head&Shoulders - https://hsff.pg-promo.bg/game?id=72

# 2 358
Днес звъннах в Технополис Младост 4, за да питам за един изчерпан артикул на Тефал и как стои въпроса с обединяването на ваучери. Отрязаха ме. На нашите в провинцията също не са им разрешили.
Ще съм благодарна, ако тези които купиха с обединени ваучери, споделят къде е станало и как са процедирали.
Не че някакво да си купя от дребните неща, но ми се искаше да е нещо по-голямо и смислено.
На нас ни позволиха обединяване на 2 ваучера в Технополис Люлин, бях го сподела преди няколко дни.

И аз в Люлин обединявах няколко пъти по 4 и 5 ваучера на Тефал и не са правили проблем.

# 2 359
# 2 360
  • Под Слънцето
Само да споделя :   звукът на тези слушалки е уникален. Рейзърът си е марка, ама в сравнение с онези от спаркс-а звукът е много по-як.
Поръчвам още едни с другия ваучер. Мислех да е раница,ама слушалки ще са.

# 2 361
Топси, колко кода регистрира докато ти се паднат ваучерите? Аз имах 30 и 25 заминаха вече в безразборни и неуспешни опити. С тези моментни награди от Коко Кола изобщо не ми върви...

# 2 362
  • Пловдив
Уредихме и братчето с кърпа от Бургаско.

# 2 363
Успяхте ли да регистрирате бележки на Анна триада маркет? Натискам полетата и изобщо Не реагира.
Аз вече имам 7 регестрирани. Последния път и при мен заби, но рефрешнах страницата и си въведох отново данните. Тогава си ги прие бързичко и без проблем.

# 2 364
Успяхте ли да регистрирате бележки на Анна триада маркет? Натискам полетата и изобщо Не реагира.
Аз вече имам 7 регестрирани. Последния път и при мен заби, но рефрешнах страницата и си въведох отново данните. Тогава си ги прие бързичко и без проблем.
100 пъти рафрешвах, от друг браузър пробвах, влзиах-излизах, но нищо на тази страница не ми отваря. Започвам да мисля, че пак причината е че съм с айфон.

# 2 365
  • Елхово

Късметче рано сутрин!

# 2 366
# 2 367
  • София
Спиди днес ще донесе "крадецът на ябълки"

# 2 368
  • Русе
Я, и аз имам мейл от Пеньо от Слъчицето! Обаче не помня писахме ли адрес , не писахме ли..май си го имаше във формуляра, а?

# 2 369
  • София, Дружба 2
Спиди днес ще донесе "крадецът на ябълки"
И аз имам съобщение, че идват днес. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт