Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (109) - април 2021

• 155 582
  • 2 885
  •   1
Отговори
# 2 535
  • Sofia
Някой няма ли да се похвали от Милка вече 😂

По-скоро не .. играта си е съмнителна Simple Smile

# 2 536
Вчера и днес не мога да се свържа с Доканския панел по телефона, сега се опитах да им пиша, връща ми писмо, че не мога да изпратя имейл. Някой да си е получил дневника за следващия период или да има информация дали ще пристигнат до края на тази седмица?

# 2 537
# 2 538
  • София
Някой няма ли да се похвали от Милка вече 😂

Аз ще се похваля с награда от Милка Heart Eyes Сега си погледнах телефона и виждам СМС. Много се изненадах, т.к. последната седмица не съм участвала в играта. Въобще не очаквах да спечеля, но след два месеца на пълна суша откъм награди съм много доволна! Blush

# 2 539
Браво, Грациа! Най-накрая награда за някой.

# 2 540
Ако някой има кодове на Каменица, които не му трябват приемам ги, трябват ми 6 бр. Така и не намерих с кодове повече. Благодаря предварително Simple Smile

# 2 541
Светла Караджова от Пловдив спечели пуф от Дъ Войс. Simple Smile Честито!

# 2 542
И на мен ми трябват капачки от каменица,сокове браво,бургаско,туборг и малко касови бележки за текущите игри..кой каквото няма да ползва ще съм благодарна да метне насам..
А ако имате и ненуждни награди-екскурзии и скъпа техника също бих ви отървала от тях Simple Smile

# 2 543
Светла Караджова от Пловдив спечели пуф от Дъ Войс. Simple Smile Честито!
Еха, благодаря ти, добра новина на фона на каръшкия ми ден.

# 2 544
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
И аз съм с награда от Милка

# 2 545
Кога теглят печелившите на тофифи?

# 2 546
И аз съм с награда от Милка. Последно бях спечелила отново от тях шоколад с магнитче.

# 2 547
Слушалките от Монстер, дали някой ги получи?

Не.

# 2 548
# 2 549
  • София
И аз се опитах в началото на играта да хвана някакъв алгоритъм, но установих, че всеки ден е различен. И почнах да си цъкам на магия - когато се сетя, тогава. Дори спрях да следя как върви бройката. Умишлено не написах час, а постнах веднага след като ми се падна ваучера, защото това с часа е доста относително. Моят падна в 18:28...или и 18:26...Всеки случай това е никакъв час! Дори и да има заложен час за даване на ваучер, ако в тази една минута никой не цъкне какво? На следващия интервал ще даде 2 ваучера или...
Вече 4 бележки Гранини - 0
Уж направих пробив в системата на Прингълс през Хром, ама другия път. Вчера ми прие 2 кода, днес 1 и пак почна да цикли и да не знае какво прави. И разбира се 0, иначе да съм изпищяла досега.

Общи условия

Активация на акаунт