Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (109) - април 2021

• 155 600
  • 2 885
  •   1
Отговори
# 2 790
  • Сливен
И аз да се похваля, с награда от Инстаграм, продукти от Кауфланд. Като пристигнат, ще кача снимка.

# 2 791
Здравейте! Следя темата с интерес, но удрям постоянно греда.. Tired Face
Ще съм много благодарна, ако на някого му се падне петъчно късметче от Теленор и няма да го използва с промокод за Златна Рибка на брандовете Marrakesh/Mediceuticals/Oright. Blue Heart

# 2 792
Опитах се да кача бележка в пикантна и ми дава ерор какво ли не не пробвах, някой да има същия проблем? Под 1 Мб е снимката.
И при мен е така, но май намерих проблема:
Скрит текст:
изписвах всички цифри от к.б.(  много на брой , интервал и още четири), все ми даваше грешка, погледнах примера, а там са оградени само четирите цифри след интервала. Написах само тях и ми прие регистрацията.

# 2 793
  • София
Опитах се да кача бележка в пикантна и ми дава ерор какво ли не не пробвах, някой да има същия проблем? Под 1 Мб е снимката.
И при мен е така, но май намерих проблема:
Скрит текст:
изписвах всички цифри от к.б.(  много на брой , интервал и още четири), все ми даваше грешка, погледнах примера, а там са оградени само четирите цифри след интервала. Написах само тях и ми прие регистрацията.
Благодаря, но при мен не е това. Видях, че искат само четирите цифри, но пак не ми прие регистрацията. Тъпа работа.

# 2 794

Грешка в браузъра. Бележката е успешно регистрирана. Не се притеснявайте.

# 2 795
  • София
преди 5 минути чадър от Бургаско, а 10 минути преди това и кърпа. Набичих около 20 кода и все ми бягаше палатката, та реших от по-масовите награди да пробвам и стана веднага.

# 2 796
# 2 797
Аз да помрънкам за София мел, вече не броя колко пакети отворих и нищо... Дано мрънкането да помогне 😁
 И при мен така. Проблемът,е че  ще останат много нераздадени награди, гледах,че и в Мастър Шеф готвят с него. Нещо играта им не е измислена както трябва!

# 2 798
Точно както трябва си е, ще има заявени малко награди и ще им се купува брашното. Wink

# 2 799
Изобщо няма да си правя труда да търся там. Според мен, шанса е минимален. В Мастър шеф, промоционалното ли е?

# 2 800
  • Лясковец
И аз да се похваля, с награда от Инстаграм, продукти от Кауфланд. Като пристигнат, ще кача снимка.
Това е моята от фейсбук играта им.

# 2 801
Брей, че вкусен подарък! Heart Eyes

# 2 802
  • Сливен
Това е моята от фейсбук играта им.

Да, същото ще очаквам.

# 2 803
Аз да помрънкам за София мел, вече не броя колко пакети отворих и нищо... Дано мрънкането да помогне 😁
 И при мен така. Проблемът,е че  ще останат много нераздадени награди, гледах,че и в Мастър Шеф готвят с него. Нещо играта им не е измислена както трябва!
Ами то и там ще си останат наградите,  както винаги все едни и същи печеливши . Наистина шанса е минимален , но нищо чудно да си ги раздават после на който си искат. Най-добре щеше да е да има код залепен вътре и така да играеш. Така иначе ако е някой който изобщо не играе в игри използва брашното и опаковката директно в коша.

# 2 804
Станимир, аз поне доколкото разбрах стикера с награда от София Мел си е точно в опаковката залепен.Поне така обясни съфорумката, която спечели хлебопекарна от тях.

Общи условия

Активация на акаунт