Отговори
# 1 890
  • София
За нас пости няма Joy

# 1 891
агент, всеки разумен човек предпочита директността..метафори използвай колкото си искаш, но избора на метафори също е показателен..

# 1 892
  • Агент под прикритие
агент, всеки разумен човек предпочита директността..метафори използвай колкото си искаш, но избора на метафори също е показателен..
Разумните хора знаят кога трябва да си замълчат и кога не. Особено когато никой не им е искал мнението...
Хора, предпочитащи директността, няма да са от най-разумните.... Simple Smile

Разумните също така знаят, че не са длъжни да коментират мнения, които не съвпадат с техните.

# 1 893
  • Варна
Това пълнолудие влияе якооооо.
Дарлинг, смятах да постя. Но винаги има някой идиот, който ще ти наруши нирваната. Ядосаш ли се - финито.

# 1 894
продължаваме напред играем мач за мач земята се върти

# 1 895
  • Агент под прикритие
Не знам, Вив, други поведоха хорото, аз ще следвам, докато ми омръзне.... Grinning

# 1 896
ти само по команда и искания ли си даваш мнението? аз не робувам на подобни правила...Joy

# 1 897
Много страстна станала темата Flushed Не си ходете по мненията с острото на токчетата.
Босилке, другият път ще обърна внимание и на ствола. Сега цветовете ме омагьосаха.

# 1 898
  • София
Не знам, Вив, други поведоха хорото, аз ще следвам, докато ми омръзне.... Grinning
Хич не е хубаво да се “къса” хоро, да знайти.
Това не е майтап.

Аре бееее, пийс!
В страсната седмица сме, Елиф, каква да е?

# 1 899
  • Агент под прикритие
ти само по команда и искания ли си даваш мнението? аз не робувам на подобни правила...Joy
Това не прави мнението ти по-желано. Натрапено, и ако се правят повторения в тази насока (каквито не липсват), дори досадно.
А това вече е въпрос на чувство за усет, което явно ти липсва. Simple Smile

Последна редакция: ср, 28 апр 2021, 00:35 от Phoenix Wright

# 1 900
  • Варна
Как да прогоня кошмарите?
Гонят ме насън едни кралски скариди и ругаещ индивид, пред НАПА. Не в този ред де .😁🍺

# 1 901
  • Агент под прикритие
Как да прогоня кошмарите?
Гонят ме насън едни кралски скариди и ругаещ индивид, пред НАПА. Не в този ред де .😁🍺
Скаридите живи ли са? Пусни ги срещу ругаещия. Grinning
Problem solved.

# 1 902
Каква да е? Ами каква да е. Ама чак пък такава. В седмицата на страданията, нали? Wink

# 1 903
  • Варна
Не изчистени бяха. Само опашките

# 1 904
  • София
Кат не ти харесва, ний какво сме виновни?

Общи условия

Активация на акаунт